Något jag har få fotografier ifrån är tiden då jag var gravid med mina två barn. Jag önskar så här i efterhand att jag själv gått till en fotograf men det är naturligtvis lite sent påtänkt nu. Då jag var gravid med Wilhelm vilket är elva år sedan ägde jag själv inte någon digital kamera utan de få bilder som togs är antingen a) tagna med min gamla kompakta analoga och dessa är överhuvudtaget inte ens framkallade (!) och b) tagna med kompisens digitalkamera och vi tyckte att ett bra ställe att ta dem i var en relativt mörk hall med blixt. Fail!

Under graviditeten med Tyra däremot tog jag flera självporträtt, dels från sidan för att dokumentera hur långt gången jag var samt att Thomas tog ett par stycken, men sedan fotograferade jag även magen från ett ovanifrånperspektiv. Jag är förmodligen inte själv i att tycka att det var lite kul när magen blev så stor att fötterna knappt syntes, och den känslan ville jag komma ihåg. Nedan ser ni två av bilderna jag tog:

Fotograf Tove Lundquist i Malmö är gravid med sitt andra barn


Chokladen är inte på något sätt redigerad men jag tycker att det är en extremt kul detalj i sammanhanget då jag drack kopiösa mängder varm choklad under ett par veckor i mitten av graviditeten.

Fotograf Tove Lundquist i Malmö är gravid med sitt andra barn

Denna bild togs i samband med att jag hade tema Kärlek i en av mina Flickr-grupper, därav hjärtat på golvet.

Gravidfotograferingar

Gravidfotografering och Baby Shower på Norrvikens Trädgårdar, Skåne
Gravidfotografering på Möllan, Malmö
Kärleksfotografering i Västra Hamnen, Malmö


Är du gravid och vill anlita en fotograf i Malmö eller övriga Skåne?

Hör gärna av dig så bokar vi in en tid! Gå in på Ta gärna vägen förbi Gravidfotograf i Malmö för mer information.