Tillbaka till Lunds Universitet!

Ni som känner mig vet att det här var väntat. ;) Jepp, jepp, jepp! Till hösten börjar jag läsa Konsthistoria! Superkul! Erfarna läsare hos mig vet att jag är en kulturnörd men jag har inte haft lust att studera sedan Tyra var liten då jag blev sjuk i hypotyreos efter förlossningen.

Åren har sprungit iväg och jag har fokuserat på bröllopsfotograferingar och företaget, men i och med The Nasty C-19 word (!) och att nästan alla årets bröllop blev framflyttade så känner jag att det finns tid att verkligen förkovra mig i grottmålningar, Antikens statyer, renässansen och annat roligt den här hösten! Woop, woop!

Jag har längtat hela sommaren, det här skall bli så kul!

En av mina favoritbilder från vår dag på Glyptoteket för några somrar sedan, Köpenhamn

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG