Fotograf Tove Lundquist i Malmö fotograferar Projekt 365 - fotoprojektet där en tar ett foto om dagen.

Klick!

Så var dagen D här. Dagen då jag inledde mitt sjätte år av Projekt 365 – vilket i år blir 366 dagar, en fotoutmaning jag påbörjade 2009 och som jag inte avslutade förrän fem år senare. Det var egentligen aldrig en fråga om utan snarare om när jag skulle starta upp igen. Det har kliat i kroppen på sistone efter att påbörja ett nytt år och tidigare i eftermiddags dammade jag bokstavligen av kameran och hade en lite fotosession med dotra. <3

Som jag skrev i mitt första inlägg om Projekt 365 började jag med fotoutmaningen för att bli en bättre fotograf och jag var aktiv i samspelet med andra fotografer världen över som tagit sig an detta projekt. Numera ligger främsta fokus på att dokumentera mina barns uppväxt vilket innebär att många av bilderna kommer att vara privata. Intentionen är att lägga upp bilder i bloggen någon gång per månad.