Augusti är en bitterljuv månad. Så somrig och härlig – men knappt två veckor in börjar skolorna och vi blir helt plötsligt av med hälften av familjen. Längtar redan till nästa sommar! <3

Bröllop på Österlen - bild på en vintage bröllopsklänning i spets från 50-talet upphängd på en rustik lada i rött med rosenbuskar om vardera sida. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf på Österlen.

Den här bilden har jag haft vision om sedan i vintras och jag passade på att förverkliga idén när jag och familjen var husvakter på Österlen. Min vintage brudklänning + Tilt/Shift + ljuvliga rosenbuskar + mamma och pappas lada = awesomeness! 

Vintage bröllop på Vitemölla strand utanför Kivik, Österlen. Stylad fotografering tillsammans med Stjernhem Design. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf på Österlen.

Johanna och jag passade på att åka till Vitemölla strand och fotografera henne i vintage bröllopsklänningen vi använde oss av under vår fotografering i Ullstorp. The Golden Hour rocks! <3 

Gravidfotografering på Möllan, Malmö i Skåne län. Foto av porträttfotograf Tove Lundquist, verksam i Malmö och Skåne län.

Carolina och jag passade på att ta tillvara på sommarvärmen som drog in över Sverige sista veckan i augusti och promenerade runt Möllan i Malmö för att fotografera företagsfoto till hennes hemsida som doula samt fina bilder på gravidmagen. 

E-session vid Norrgavelhuset. Bröllop på Kafferosteriet, Österlen. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Skåne.

Jag hade förfotografering tillsammans med mitt härliga augustibrudpar som skulle gifta sig på Kafferosteriet på Österlen. 

Bröllopsbild vid Norrgavelhuset. Bröllop på Kafferosteriet, Österlen. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf I Skåne.

Så är glada var de dagen efter! Ursnyggt vigselbevis förresten! Bilderna ser ni i inlägget bröllop på Österlen.