Juni försvann i ett hav av sol, ljuva dagar i glada vänners lag och bröllop. Jag har medvetet hållit nere på antalet bröllop i år men när sommaren började nalkas började det rycka lite i bröllopstarmen så jag har hängt med som assistent/second shooter istället och passat på att träna, träna, träna med mitt nya objektiv. Härligt att knyta kontakter med duktiga fotografer!


På semester i Kalmar, med besök på Kalmar Slott. Foto: Tove Lundquist, fotograf i Skåne och Småland.

Tyra sätter sig till bords inne på Kalmar Slott. Mums! ;)
(bild tagen med mitt 35mm)

Parfotografering i ett somrigt Hycklinge Hage, Oskarshamn. Foto: Tove Lundquist, verksam fotograf i Oskarshamn, Småland och Skåne. Bröllops- och porträttfotograf.

På midsommarafton hade jag en kärleksfotografering i Hycklinge Hage tillsammans med min barndomsvän. (länk
(bild tagen med mitt 35mm)

Bröllopsporträtt på Örenäs Slott, Skåne. Foto: Tove Lundquist bröllopsfotograf i Skåne.

Testade mitt Tilt-Shift objektiv under ett bröllop på Örenäs Slott, tycker det ger så coola effekter under bröllopsporträtten! Jag gillar att det ger en drömsk känsla, med mer fokus på känsla istället för skärpa.

Utomhusvigsel samt bröllopsfest på Marsvinsholms slott, Ystad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Ystad, Skåne län.

Tilt-Shift objektivet gick varmt även vid en utomhusvigsel på Marsvinsholms Slott, blir rätt häftiga effekter!