Kollo för bröllopsfotografer – Vejbystrand 2017

Vilka fantastiska människor jag haft förmånen att träffa denna vecka! Människor som utan tvekan lagt sina hjärtan på bordet och sagt ”Här! Kom och ta! Jag ger dig det här! Jag ger er mitt hjärta, mina tankar och misstag, mina erfarenheter”. Jag finner inte tillräckligt stora ord just nu för vad jag känner för er.

Jag har aldrig varit med om en så tajt och vänskaplig yrkesgrupp som Sveriges bröllopsfotografer! Att se sina konkurrenter som kollegor istället, att hålla varandra bakom ryggen istället för att trycka ned varandra för att få kunder - vilken ynnest det är att få ta del av en grupp med så fina människor!


Bästa kollegorna! <3

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG