En mörk, mulen och blåsig kväll i början på juni mötte jag upp härliga Nina och Andreas som ville ha några fina fotografier på sig själva att ge till sina föräldrar – deras mammor Eva och Lotta hade puschat paret att gå till en fotograf och de fann mig (yaaaaay!!!). Vi hann endast fotografera en kort stund innan regnet kom så vi bokade om till en soligare och somrigare kväll. Överst ser ni fotografering ett. Blåsigt. Mörkt. Men kärleksfullt.

Gör som Nina och Andreas och boka en kärleksfull parfotografering tillsammans med mig! Eller ännu bättre – gör som dem och boka mig även som bröllopsfotograf. Ha ha! ;) Hur deras bröllop på Ystad Saltsjöbad såg ut kan ni se här.


Kärleksfull Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö.

Det här är en av mina absoluta favoritbilder från fotograferingarna på Ön! Blåsigt, kärleksfullt och svartvitt! 

Kärleksfull Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö. Öresundsbron i bakgrunden.

Nina och Andreas kramar är så mysiga! 

Kärleksfull bild från en parfotografering med förlovat par, Ön Limhamn i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö. Öresundsbron i bakgrunden.
Kärleksfull bild från en parfotografering med förlovat par, Ön Limhamn i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö. Öresundsbron i bakgrunden.

Parfotografering på Ön, Limhamn – Öresundsbron i bakgrunden

Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö. Öresundsbron i bakgrunden.
Förlovningsring från David J Butler i Malmö. Foto: Tove Lundquist.
Svartvitt kärleksfullt porträtt på brudpar under deras pre-shoot inför bröllopet. Foto: Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö.
Svartvitt kärleksfullt porträtt på brudpar under deras pre-shoot inför bröllopet. Foto: Tove Lundquist.
Svartvitt kärleksfullt porträtt på brudpar under deras pre-shoot inför bröllopet. Foto: Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö. Öresundsbron i bakgrunden.

Fotografering nummer två ett par månader senare. Samma plats, annat väder. Fler färgglada bilder och fortfarande lika kärleksfullt. <3

Färgglatt porträtt på brudpar under deras provfotografering inför bröllopet. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
Färgglatt porträtt på brudpar under deras provfotografering inför bröllopet på Ön, Limhamn. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Förlovningsring kommer från David J Butler i Malmö.
Färgglatt porträtt på brudpar under deras provfotografering inför bröllopet. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Den här kvällen strålade solen över Limhamn och som vana läsare vet så älskar jag porträtt i solnedgångens ljus! 

Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist.
Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist.
Kärleksfullt fotografi på ett brudpar under deras pre-shoot i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist.
Kärleksfullt och glädjefullt fotografi på ett brudpar under deras pre-shoot i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist.Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Parfotografering i Ystad inför ett bröllop i Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne
Parfotografering vid havet i Scaniaparken, Västra hamnen tillsammans med ett brudpar inför bröllop i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Förlovningsfotografering i vackra Vånevik som ligger utanför Oskarshamn. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf.
Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.