Nina & Andreas – parfotografering i Limhamn, Malmö

En mörk, mulen och blåsig kväll i början på juni mötte jag upp härliga Nina och Andreas som ville ha några fina fotografier på sig själva att ge till sina föräldrar - deras mammor Eva och Lotta hade puschat paret att gå till en fotograf och de fann mig (yaaaaay!!!). Vi hann endast fotografera en kort stund innan regnet kom så vi bokade om till en soligare och somrigare kväll. Överst ser ni fotografering ett. Blåsigt. Mörkt. Men kärleksfullt.

Gör som Nina och Andreas och boka en kärleksfull parfotografering tillsammans med mig! Eller ännu bättre - gör som dem och boka mig även som bröllopsfotograf. Ha ha! ;) Hur deras bröllop på Ystad Saltsjöbad såg ut kan ni se här.


Kärleksfull Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö.

Det här är en av mina absoluta favoritbilder från fotograferingarna på Ön! Blåsigt, kärleksfullt och svartvitt! 

Kärleksfull Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö. Öresundsbron i bakgrunden.

Nina och Andreas kramar är så mysiga! 

Kärleksfull bild från en parfotografering med förlovat par, Ön Limhamn i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö. Öresundsbron i bakgrunden.
Kärleksfull bild från en parfotografering med förlovat par, Ön Limhamn i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö. Öresundsbron i bakgrunden.

Parfotografering på Ön, Limhamn - Öresundsbron i bakgrunden

Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö. Öresundsbron i bakgrunden.
Förlovningsring från David J Butler i Malmö. Foto: Tove Lundquist.
Svartvitt kärleksfullt porträtt på brudpar under deras pre-shoot inför bröllopet. Foto: Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö.
Svartvitt kärleksfullt porträtt på brudpar under deras pre-shoot inför bröllopet. Foto: Tove Lundquist.
Svartvitt kärleksfullt porträtt på brudpar under deras pre-shoot inför bröllopet. Foto: Tove Lundquist, platsen är Ön, Limhamn i Malmö. Öresundsbron i bakgrunden.

Fotografering nummer två ett par månader senare. Samma plats, annat väder. Fler färgglada bilder och fortfarande lika kärleksfullt. <3

Färgglatt porträtt på brudpar under deras provfotografering inför bröllopet. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
Färgglatt porträtt på brudpar under deras provfotografering inför bröllopet på Ön, Limhamn. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Förlovningsring kommer från David J Butler i Malmö.
Färgglatt porträtt på brudpar under deras provfotografering inför bröllopet. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Den här kvällen strålade solen över Limhamn och som vana läsare vet så älskar jag porträtt i solnedgångens ljus! 

Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist.
Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist.
Kärleksfullt fotografi på ett brudpar under deras pre-shoot i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist.
Kärleksfullt och glädjefullt fotografi på ett brudpar under deras pre-shoot i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist.Det finns även ett par bilder upplagda på Instagram.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG