Nina & Andreas – parfotografering i Limhamn, Malmö

En mörk, mulen och blåsig kväll i början på juni mötte jag upp härliga Nina och Andreas som ville ha några fina fotografier på sig själva att ge till sina föräldrar. Vi hann fotografera en kort stund innan regnet kom så vi bokade om till en soligare och somrigare kväll. Överst ser ni fotografering ett. Blåsigt. Mörkt. Men kärleksfullt.

Gör som Nina och Andreas och boka en kärleksfull parfotografering tillsammans med mig! Eller ännu bättre – gör som dem och boka mig även som bröllopsfotograf. Ha ha! ;)

 

Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist.Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist.Kärleksfull bild från en parfotografering med förlovat par, Ön Limhamn i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist.Svartvitt porträtt på kärleksfullt par på Ön, Limhamn.Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist. Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist.Svartvitt kärleksfullt porträtt på brudpar under deras pre-shoot inför bröllopet. Foto: Tove Lundquist. Svartvitt kärleksfullt porträtt på brudpar under deras pre-shoot inför bröllopet. Foto: Tove Lundquist. Svartvitt kärleksfullt porträtt på brudpar under deras pre-shoot inför bröllopet. Foto: Tove Lundquist.

 

Fotografering nummer två. Samma plats, annat väder. Fler färgglada bilder och fortfarande lika kärleksfullt. <3

 

Färgglatt porträtt på brudpar under deras provfotografering inför bröllopet. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Färgglatt porträtt på brudpar under deras provfotografering inför bröllopet. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Färgglatt porträtt på brudpar under deras provfotografering inför bröllopet. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist. Pre-shoot tillsammans med ett brudpar inför deras bröllop. Fotograf är Tove Lundquist.Kärleksfullt fotografi på ett brudpar under deras pre-shoot i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist. Kärleksfullt fotografi på ett brudpar under deras pre-shoot i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist.Kärleksfullt fotografi på ett brudpar under deras pre-shoot i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist.Kärleksfullt och glädjefullt fotografi på ett brudpar under deras pre-shoot i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist.

 

DELA
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT