Om Fotograf Tove Lundquist

(hon/henne)

Är en levnadsglad och bubblig västerbottning med en passion för att berätta historier, bor i Malmö numera. Nördar gärna in på bröllop, blommor och Sci-Fi/fantasy. Älskar att jobba med människor och tycker att jag har det bästa jobbet i världen!

Som person är jag glad, social och väldigt familjär vilket innebär att fånga er tillsammans med era nära och kära är viktigt för mig – att fånga de små stunderna under en bröllopsdag som annars så lätt passerar förbi utan att någon noterar. En mammas hand som håller brudens hand under ett tårfyllt tal, en pappa som stolt och kärleksfullt tittar på sin son.

Det är jätteviktigt att ni lär känna mig och känner att jag är en bra fit för just er!

Tove var vår bröllopsfotograf och vi är så nöjda. Toves engagemang är något utöver det vanliga och hennes energi gör en avslappnad och trygg på själva bröllopsdagen. Kan varmt rekommendera Tove om ni vill ha en fotograf som verkligen ger allt (och lite till) för er och er dag!

– Molly + Johan

Bröllop på Fulltofta Slott i Skåne

Planerar ni ett bröllop i Skåne? Ha bröllopet på Fulltofta Slott utanför Lund! I festsalen ryms ungefär 100 personer och personalen på Fulltofta slott har lång erfarenhet av att planera bröllop.

Det medeltida slottet Slottet från 1100-talet tillhör Lunds stift och har vackra målningar i både tak samt på väggar.

Slottsbröllop på Fulltofta Slott

Fulltofta Slott ligger på vägen mellan Höör och Hörby endast 40 minuter från Malmö och med närheten till Sturup/Kastrup gör den slottet till en perfekt location för de bröllopspar som planerar ett internationellt bröllop! Det är med andra ord enkelt för era långväga gäster att ta sig till bröllopslokalen – bara att följa E22 upp till Hörby, festlokalen ligger vackert belägen i Slottsparken en bit utanför stan.

För de brudpar som föredrar en borgerlig vigsel finns möjligheten att välja parken för en utomhusvigsel men ni kan även välja att ha en kyrklig vigsel i medeltidskyrkan Fulltofta Kyrka som ligger precis intill.

Tove var helt fantastisk fotograf, otroligt nöjd med bilderna och med henne som person. Sjukt engagerad hela vägen från bokning till bröllopet och känner att vi inte kunde valt en bättre fotograf. Kan verkligen rekommendera henne! ♥

– Frida + Anton

ska vi ha den vid slotteT?

Engagement session

Det ingår alltid en parfotografering när ni bokar mig som er bröllopsfotograf för 5 timmar eller mer, jag tycker att det är ett härligt sätt att lära känna varandra inför bröllopet!

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop på Fulltofta slott – hur går vi tillväga nu?

Brud förbereder sig inför First Look på bröllopslokalen Örenäs Slott i Skåne. Fotograf: Tove Lundquist.

BRÖLLOPSFOTOGRAF I SKÅNE MED FOKUS PÅ STORYTELLING OCH GENUINA KÄNSLOR

02.

Avtal, faktura och MASSOR av information!

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha – vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

03.

Bröllopsdagen på slottet är här! Wohoooo!

Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig känns det som att vi känt varandra i evighet och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

04.

Bilderna är klara!

Tiden är inne att få se era bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt. ♥

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop på Fulltofta Slott i Skåne
– en fotograf i Skåne med fokus på genuina känslor och storytelling

Fulltofta Slott – bröllop på slottet i Skåne, ni kan dels ha utomhusvigsel i Slottsparken alternativt kyrklig vigsel i Fulltofta Kyrka