Bröllopsporträtt under Golden Hour under ett bröllop på High Court i Malmö City. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne. Florist Gouteva har gjort brudbukett samt corsage, brudklänning kommer från Skräddarhuset i Malmö, brudgummens kostym från Hugo Boss.

Bröllop på Fulltofta Slott

i Skåne

Planerar ni ett bröllop i Skåne? Ha bröllopet på Fulltofta Slott utanför Lund! I festsalen ryms ungefär 100 personer och personalen på Fulltofta slott har lång erfarenhet av att planera bröllop.

Det medeltida slottet Slottet fårn 1100-talet tillhör Lunds stift och har vackra målningar i både tak samt på väggar.

boka mig som fotograf

Slottsbröllop på Fulltofta Slott i Skåne

Ett regnigt bröllop på Bjärsjölagårds Slott utanför Sjöbo i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Fulltofta Slott ligger på vägen mellan Höör och Hörby endast 40 minuter från Malmö och med närheten till Sturup/Kastrup innebär det att det är enkelt för era långväga gäster att ta sig till bröllopslokalen, festlokalen ligger vackert belägen i Slottsparken. De brudpar som föredrar en borgerlig vigsel ges möjlighet att välja parken för en utomhusvigsel istället för en kyrklig vigsel i medeltidskyrkan Fulltofta Kyrka som ligger precis intill.

klassiskt bröllop

citybröllop

bröllop på spahotell

Svartvitt foto på brudpar som går i trappan på Trolleholms slott i Skåne.
Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Engagement session

Det ingår alltid en parfotografering när ni bokar mig som er bröllopsfotograf för 5 timmar eller mer, jag tycker att det är ett härligt sätt att lära känna varandra!

se bilder

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop på Fulltofta Slott -

Hur går vi tillväga nu?

Fyll i formuläret på kontakt-sidan

01.

Ju mer detaljerade ni är desto bättre! Det är inte alla brudpar som hunnit planera sitt bröllop så långtgående när de kontaktar mig - men ju mer info jag får desto lättare kan jag se om min bildstil är en bra fit för just er eller om en annan bröllopsfotograf passar er bättre. ♥

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Avtal, faktura och MASSOR av information!

02.

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha - vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

Bröllopsdagen på slottet är här! Wohoooo!

03.

Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig känns det som att vi känt varandra i evighet och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

Bilderna är klara!

04.

Tiden är inne att få se era bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt.

bröllopsfotograf i Skåne med fokus på storytelling och genuina känslor

Info om bröllop

Vad säger brudparen?

Om fotografen

Följ mig på Instagram

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Parfotografering inför bröllop, fotograf är Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop på Fulltofta Slott i Skåne
- en fotograf i Skåne med fokus på genuina känslor och storytelling

Fulltofta Slott - bröllop på slottet i Skåne, ni kan dels ha utomhusvigsel i Slottsparken alternativt kyrklig vigsel i Fulltofta Kyrka