Ann-Sofie är min allra, allra äldsta vän. När jag fem år gammal flyttade från Holmsund i Västerbotten till mysiga Lidkroken i den småländska staden Oskarshamn ringde det en dag på dörren och utanför stod en nervös Ann-Sofie som på dagmamman Ragnhilds initiativ frågade om vi skulle leka. Och på den vägen är det. Numera bor hon lite för långt borta i mitt tycke – i Tennesse – men även att livet kommer i vägen emellanåt och vi inte pratar varje vecka eller ens varje månad så känns det alltid som om det vore igår vi träffades sist.

Jag erbjuder mina brudpar möjligheten att boka in en Dagen Efter fotografering i sambandet med bröllopet – vilken naturligtvis inte behöver ske specifikt dagen efter själva ceremonin. Ann-Sofies och Justins Dagen efter fotografering var som ett gott lagrat vin – 12 år gammal! Men vad gör det när en får dessa underbara och vackra människor framför kameran! När vi skulle planera location fanns det egentligen bara ett enda ställe vi hade i åtanke – vackra Hycklinge Hage som var min och Ann-Sofies favoritplats som barn.

All kärlek åt er min vän! ♥

Enskilt porträtt i färg på kvinna i Hycklinge hage, Oskarshamn som ligger i Småland. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf och porträttfotograf.

Svartvitt foto på kärleksfullt par under en beloved porträttfotografering i Hycklinge Hage. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf och porträttfotograf i Oskarshamn, Småland.
Svartvitt foto på par som är nära att kyssas under en porträttfotografering i Hycklinge Hage. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Oskarshamn, Småland.

Diptyk i färg med två enskilda porträtt på kvinna och man under en porträttfotografering i Hycklinge Hage. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf och porträttfotograf i Oskarshamn, Småland.

Stående svartvitt porträttbild på man som kärleksfullt omfamnar en kvinna. Beloved - Moment Design - parfotografering i Hycklinge Hage. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf och porträttfotograf i Oskarshamn, Småland.
Svartvitt porträttbild på kvinna som blundar när hon kärleksfullt blir omfamnad av sin man. Beloved - Moment Design - parfotografering i Hycklinge Hage tillsammans med kärleksfullt par. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf Oskarshamn, Småland.

Beloved fotografering i Hycklinge hage, Oskarshamn

Svartvit porträttbild på man som blundar när han kärleksfullt lutar sin panna mot en kvinna. Kärleksfotografering beloved - Moment Design - i Hycklinge Hage, fotograf är Tove Lundquist - verksam fotograf inom bröllop och porträtt i Oskarshamn, Småland.
Svartvitt porträtt på kärleksfullt par - porträttfotografering i Hycklinge Hage, Oskarshamn. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf och porträttfotograf i Oskarshamn, Småland och Skåne.
Somrig färgbild på kärleksfullt par. Porträttfotograferingen skedde i Hycklinge Hage, Oskarshamn. Fotograf är Tove Lundquist.

Porträttbild i färg på man och kvinna. Fotografering i Hycklinge Hage, Oskarshamn. Foto: Tove Lundquist.
Svartvitt porträtt på kärleksfullt par med tekniken Beloved, även kallad Moment Design. Porträttfotografering i ett somrigt Hycklinge Hage, Oskarshamn. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf Oskarshamn och porträttfotograf Oskarshamn, Småland.
Svartvitt kärleksfullt porträtt på man och hustru. Moment Design, en så kallad Beloved porträttfotografering skedde i ett somrigt Hycklinge Hage, Oskarshamn - Småland. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf Oskarshamn och porträttfotograf Oskarshamn, Småland.Porträttfotografering i Hycklinge Hage, Oskarshamn

Ann-Sofie och Justin hade en Dagen efter fotografering som går att boka som tillägg i mina bröllopspaket. Ska ni gifta er och letar bröllopsfotograf? Sväng då in på min sida om bröllop! Ta gärna vägen förbi sidan om mig först för att se huruvida jag passar som just er bröllopsfotograf. Är ni intresserade av att boka in en porträttfotografering tillsammans med mig så surfar ni istället in på sidan om porträtt – sätt upp er på min lista så kontaktar jag er när jag är hemma i Oskarshamn nästa gång! Följ mig gärna på Instagram, jag finns även på en illa uppdaterad Facebook-sida.

För barnfotografering vänligen boka via hemsidan Familjefotograf Oskarshamn.