Edit 2019-08-13: Idala Gård har sålts och nya namnet är Weinbergs Hotell. Lokalen går fortfarande att boka för bröllop, wohooo! Ni finner mer information på Weinbergs Hotell. Bröllopet som visas i detta inlägg är fotograferat 2017 vilket innebär att bilderna ni ser inte är fotograferade i de nyrenoverade lokalerna på Weinbergs Hotell. Simon och Henriette är engagerade ägare som verkligen satsar på att ge besökaren en fantastisk upplevelse. Hett tips även för er bröllopsresa!

Bröllop på Idala Gård, Trelleborg. Nytt namn på gården är Weinbergs Hotell. Tove Lundquist är bröllopsfotograf i Malmö och Skåne. Fantastisk brudklänning från Ida Sjöstedt Couture. Brudgummens klädsen från Charles Tyrwhitt. Corsage från Anna Gouteva.

Brudklänning från Ida Sjöstedt Couture. Brudgummens klädsel från Charles Tyrwhitt. Corsage från Anna Gouteva.


Idala Gård stod som skådeplats när M och C hade sitt internationella destinationsbröllop i Skåne en ljuvlig lördag i juni. M kommer ursprungligen från Sverige men flyttade utomlands under tonåren och det var där hon fann sin C. Frieriet skedde efter fyra dagars vandring i öken utan dusch och toalett, och som M skrev till mig – en man som friar under de omständigheterna måste vara en keeper! Jag håller med!

M och C vill inte figurera mer än så här på Internet men vill gärna visa upp delar av sin dag och vilka bröllopsleverantörer de valt att använda sig av då de är supernöjda.

”Att Tove är en fantastisk fotograf kan ni se från hennes otroligt vackra bilder. Hon lyckas verkligen fånga ögonblick och uttryck på ett naturligt sätt. Tove har också en härlig men fortfarande diskret personlighet, vilket gjorde att det var väldigt enkelt att tillbringa tid med henne på vårt bröllop. Att hon lyckades få en ”kamerarädd” person som mig själv avslappnad framför kameran var guld värt. Vi kunde inte ha haft en bättre bröllopsfotograf – Toves fantastiska bilder kommer att ge oss glädje i många många år framöver!”


Brudklänningen kommer från Ida Sjöstedt Couture. Bröllop på Idala Gård - deras nya namn på gården är Weinbergs Hotell, Skåne. Bröllopsfotograf: Tove Lundquist. Brudbuketten kommer från floristen Anna Gouteva i Malmö.

Brudbuketten kommer från Anna Gouteva, Malmö

Brudklänningen kommer från Ida Sjöstedt Couture. Bröllop på Idala Gård utanför Trelleborg som numera heter Weinbergs Hotell, Skåne. Tove Lundquist är bröllopsfotografen. Blommor kommer från floristen Anna Gouteva i Malmö.

Eternity Dress från Ida Sjöstedt Couture

Brudklänningen kommer från Ida Sjöstedt Couture. Bröllop på Idala Gård utanför Trelleborg som numera går under namnet Weinbergs Hotell, Skåne. Fotograf: Tove Lundquist. Blommor kommer från floristen Anna Gouteva i Malmö.

Brudens svägerska Maria har gjort den vackra håruppsättningen.

Brudporträtt i Golden Hour, bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Brudklänning från Ida Sjöstedt Couture. Bröllop på Idala Gård utanför Trelleborg, Skåne. Numera heter Idala Gård Weinbergs Hotell.

Vi hade planerat in över en timme porträtt (yaaaay!) och passade bland annat på att gå ut när ljuset är som bäst på kvällen.

Brudporträtt i Golden Hour. Brudklänning från Ida Sjöstedt Couture, fotograf Tove Lundquist. Bröllop på Idala Gård utanför Trelleborg, Skåne. Nytt namn på Idala Gård är Weinbergs Hotell.

Ida Sjöstedt skapar helt fantastiska klänningar, vilka detaljer!

Vy från Weinbergs Hotell, Trelleborg under ett bröllop på Idala Gård. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Vy från Idala Gård

Bröllop på Idala Gård utanför Trelleborg, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Blommor kommer från floristen Anna Gouteva i Malmö.

Bröllopslokalen Idala Gård som fokuserar på närodlad och säsongsbetonad mat hyste sällskapet över helgen. Efter Weinbergs Hotells uppköp så ser bröllopslokalen något annorlunda ut men de arbetar lika hårt för att ni som bröllopspar skall få en fantastiskt upplevelse. 

Bröllopsdukning på Idala Gård utanför Trelleborg, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Florist är Gouteva, Malmö.

Restaurangen på Idala Gård är ljus och luftig = mycket nöjd fotograf! ;)

Detaljer på Idala Gård utanför Trelleborg, Skåne - nytt namn är Weinbergs Hotell och det går att boka bröllop där. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Trelleborg.

Idala Gård – nya namet är Weinbergs Hotell!

Svartvitt fotografi på Nordic Guitar Duo under ett bröllop på Idala Gård i Skåne som numera heter Weinbergs Hotell. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Nordic Guitar Duo spelade under både vigsel, mingel samt bröllopsfesten. De är så bra! Tips på andra musiker för bröllop i Skåne finner ni här

Bröllop i Gislövs Kyrka, Trelleborg. Foto: Tove Lundquist.

Vigseln skedde i Gislövs kyrka som är en av Skånes medeltidskyrkor och den är troligen byggd i början av 1200-talet. Planerar ni en utomhusvigsel istället så får ni massor av tips här

Ringutbyte under ett bröllop i Gislövs kyrka utanför Trelleborg. Foto: Tove Lundquist.

Ringutbytet. 

Brudklänningen kommer från Ida Sjöstedt Couture. Bröllop i Gislövs kyrka, Trelleborg, Skåne. Brudbuketten kommer från floristen Anna Gouteva i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist.

Gislövs Kyrka


Bröllopsleverantörer

Bröllopslokal: Idala Gård / Nya ägare på gården! Numera kan ni boka ert bröllop genom Weinbergs Hotell!
Brudklänning: Ida Sjöstedt
Brudgum: Charles Tyrwhitt
Florist: Anna Gouteva
Band: Nordic Guitar Duo
Fotograf: Tove LundquistPlanerar ni bröllop och är på jakt efter en bröllopsfotograf? Smit in till min sida om bröllop för att se om jag är fotografen för er!

Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf
Tove Lundquist

Bröllopsfotograf i Malmö, Skåne

bröllop på Idala Gård – Weinbergs Hotell i Skåne