Jennifer & Johan ~ trädgårdsbröllop i Glimminge Plantering, Båstad

Trädgårdsbröllop i Glimminge Plantering som ligger på Bjärehalvön i Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
 

Häng med oss till ett trädgårdsbröllop på Glimminge Plantering, Båstad

Jennifer och Johan valde att ha sitt bröllop på en av de bästa platserna de vet om – mysiga Glimminge Plantering som ligger i Båstad på Bjärehalvön i västra Skåne. Det är här familjen har sommarhus och det är även här som Johan friade till Jennifer för fyra år sedan vilket gör att platsen känns ännu mer speciell. Paret träffades under en semester på Mallorca och båda trodde från början inte att de skulle ses igen, men efter sporadisk kontakt under ett par månader möttes de upp i Stockholm och det sade klick! De har under många år varit i ett långdistansförhållande med Jennifer i Stockholm och Johan i bland annat Kalmar. De stöttar varandra i vått och torrt och puschar dels varandra att testa nya saker och dels ger varandra utrymme för att gå utbildningar de verkligen ville ha, även att det innebär att de måste bo ifrån varandra ett tag till. Längtan. En stående känsla under många år. Något de har gemensamt är nyfikenheten och de älskar att resa och utforska världen. Idag har familjen utökats med Viggo. ♥

Bröllopet då? Jennifer och Johan hade ursprungligen tänkt ha ett större bröllop men valde att ha ett trädgårdsbröllop som gick i familjens tecken. Endast de allra närmaste var där och dagen var lugn och rofylld, med massor av kärlek!

 

Följ med oss till pittoreska Glimminge Plantering och Jennifers och Johans trädgårdsbröllop!

 

Bröllopsleverantörer:

Brud: klänning från Lilly och spetstoppen från Ivory & Grace
Brudgum: J.Lindberg

DELA
Kommentarer
Skriv en kommentar
Meddelande