Mitt 365-projekt går sakta men säkert framåt och jag är inne på dag 24. Det är intressant hur snabbt en kommer in i samma gamla vanor igen. Maken suckar skämtsamt när kameran återigen skall med överallt. Underligt, jag är väl inte ett dugg tröttsam som stannar upp i tid och otid för att fånga något intressant så fort vi är utomhus. ;-) Tiden får utvisa hur ofta jag kommer att lägga upp bilderna i bloggen, det går även att följa mig på Instagram. Alla årets dagar kommer dock inte att visas då jag är restriktiv med att lägga upp bilder av barnen på Internet.

För den fotointresserade kan jag meddela att jag har använt mig av fullformat + 35mm objektiv på alla bilder utom kvällsbilden på Malmö samt diptyken på printarna & boxen. De är tagna med fullformat + 50mm.

 

Projekt 365 av Tove Lundquist: Fine Art printar.

Fine Art printarna som jag beställt till mitt härliga bröllopspar har äntligen kommit. Ett par extra dagar på Sturup gjorde tydligen susen. ;-) Pappret är gjort i ljuvligt tjockt matt syrafritt papper, boxen är handgjord och i materialet lin.

Fotograf Tove Lundquist fotograferar 365: en bild om dagen under ett år. Platsen är Malmö.

Bilder som är ur fokus tilltalar mig och här ser ni två versioner av Malmö: Amiralsbron samt lekparken vid Coop Stadiongatan.

Pyssel på stadsbiblioteket i Malmö. Foto: Tove Lundquist, fotograf.

Onsdagseftermiddagarna spenderas på Malmö Stadsbibliotek där vi roar oss med Tant Musikant samt med pyssel.

Fotograf Tove Lundquist fotograferar 365: en bild om dagen under ett år. Ekologisk och Fairtade choklad från Malmö Chokladfabrik.

Första barnfria helgen på ungefär 11 år tillbringades med fotografistudier, god ekologisk/Fairtrade choklad från Malmö Chokladfabrik, 40-gradig tvätt samt Supernatural, säsong fyra.

Teater Hipp - Hjältar, Gudar, Monster. Foto: fotograf Tove Lundquist, Malmö.

Vi besökte Familjedagen på Hipp igår och hade en trevlig stund tillsammans med nya vänner. Det var guldsminkning, utklädning till gudinnor samt tjuvkik av nya familjeföreställningen Hjältar, Gudar, Monster som stod på schemat.