Bild i färg på bröllopsbukett där de miljövänliga blommorna i brudbuketten kommer från Bara Blommor i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Bara Blommor – ekologiska närproducerade blommor i Malmö, Skåne

Hanna och floristerna på Bara Blommor i Malmö gjorde en helt fantastisk bukett åt mig då jag skulle ha en stylad bröllopsfotografering häromveckan. Jag beställde en icke-traditionell bukett med touch av bohemisk känsla och det var denna vackra kreation som väntade mig då jag gick in i deras butik på Friisgatan. En halv vecka senare och den ser lika fantastisk ut!  Floristerna på Bara Blommor inriktar sig främst på att erbjuda ekologiska och närproducerade snittblommor och växter till sina kunder. Miljömärkt – helt i min smak!

Svartvit bild på brud där de miljövänliga blommorna i brudbuketten kommer från Bara Blommor i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Brudkläderna kommer från SensibleM 

Ska ni gifta er i Malmö och är på jakt efter en fotograf? Kika in på min informationssida om bröllop samt min portfolio för att se om jag är fotografen för er!Hej, det är jag som är Tove!

Den här serien med bröllopstips påbörjades 2014 då jag fotograferade mitt allra första bröllop och har sin grund i att jag älskar att lära mig nya saker!

Genom åren har varje fotograferat bröllop varit ett nytt tillfälle att lära mig något nytt – denna kunskap vill jag förmedla dels till de bröllopspar som bokat mig och dels till alla andra som står inför planeringen av bröllopsdagen och som valt bort att använda sig av en bröllopskoordinator. Tipsinläggen är i ständig utveckling. En övergripande sida finner ni under planera bröllop.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad, kommunikativ och lyhörd, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.