Bara Blommor – ekologiska närproducerade blommor, Malmö

Brudporträtt i färg. Florist är Bara Blommor från Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Bara Blommor – ekologiska närproducerade blommor i Malmö, Skåne

Hanna och floristerna på Bara Blommor i Malmö gjorde en helt fantastisk bukett åt mig då jag skulle ha en stylad bröllopsfotografering häromveckan. Jag beställde en icke-traditionell bukett med touch av bohemisk känsla och denna vackra kreation var vad som väntade mig då jag gick in i deras butik på Friisgatan. En halv vecka senare och den ser lika fantastisk ut!  Floristerna på Bara Blommor inriktar sig främst på att erbjuda ekologiska och närproducerade snittblommor och växter till sina kunder. Miljömärkt – helt i min smak!

Svartvit bild på brud iklädd brudklänning från SensibleM. Brudbukett kommer från Bara Blommor i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Brudkläderna kommer från SensibleM 

Ska ni gifta er och är på jakt efter en bröllopsfotograf? Titta in på min informationssida om bröllop samt min portfolio för att se om jag är fotografen för er!

dela

Comments Expand
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Porträtt under Golden Hour under ett utomhusbröllop på Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne. Bröllopsfotograf var Tove Lundquist.

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
– med fokus på genuina känslor och storytelling.