Bara Blommor – ekologiska närproducerade blommor, Malmö

Bild i färg på bröllopsbukett där de miljövänliga blommorna i brudbuketten kommer från Bara Blommor i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Bara Blommor - ekologiska närproducerade blommor i Malmö, Skåne

Hanna och floristerna på Bara Blommor i Malmö gjorde en helt fantastisk bukett åt mig då jag skulle ha en stylad bröllopsfotografering häromveckan. Jag beställde en icke-traditionell bukett med touch av bohemisk känsla och det var denna vackra kreation som väntade mig då jag gick in i deras butik på Friisgatan. En halv vecka senare och den ser lika fantastisk ut!  Floristerna på Bara Blommor inriktar sig främst på att erbjuda ekologiska och närproducerade snittblommor och växter till sina kunder. Miljömärkt - helt i min smak!

Svartvit bild på brud där de miljövänliga blommorna i brudbuketten kommer från Bara Blommor i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Brudkläderna kommer från SensibleM 

Ska ni gifta er i Malmö och är på jakt efter en fotograf? Kika in på min informationssida om bröllop samt min portfolio för att se om jag är fotografen för er!

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG