Brudmakeup.se har varit MUA på detta bröllop, klänningarna kommer från Needles & Threads. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i södra Sverige.
Sanna och Rachel valde Brudmakeup.se som MUA för sitt bröllop

Tips på MUA för bröllop i Stockholm

Brudmakeup.se

Lina Ekh

makeuptruck.se

Maja Rikner

Michelle Vallin

Sara Ollinen
Hej, det är jag som är Tove!

Den här serien med bröllopstips påbörjades 2014 då jag fotograferade mitt allra första bröllop och har sin grund i att jag älskar att lära mig nya saker!

Genom åren har varje fotograferat bröllop varit ett nytt tillfälle att lära mig något nytt – denna kunskap vill jag förmedla dels till de bröllopspar som bokat mig och dels till alla andra som står inför planeringen av bröllopsdagen och som valt bort att använda sig av en bröllopskoordinator. Tipsinläggen är i ständig utveckling. En övergripande sida finner ni under planera bröllop.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad, kommunikativ och lyhörd, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Make-up artist – MUA – för bröllop i Stockholm