Bröllopsdag.

Som flera av er vet hade Thomas och jag känt varandra under flera år innan vi blev tillsammans, vi hade dessutom hunnit med ett kortare samboskap i egenskap av vänner, men när det väl blev vi tog det hela tretton år innan vi gjorde slag i saken och gifte oss. Den nionde juni 2013 samlade vi den närmaste familjen inför en kort vigsel i underbara, underbara Ystad. Thomas och jag lärde känna varandra när vi båda gick på Österlens Folkhögskola - jag läste U-landskunskap och drog till Östra samt Södra Afrika under andra terminen och han läste konst - och närliggande Ystad har alltid varit en av våra favoritstäder, en stad där vi alltid kunnat se oss bo någon gång i framtiden. När tid och plats var bokad blev jag upplyst av mamma att min mormor och morfar de facto också hade bröllopsdag den nionde juni vilket glädjer mig oerhört. Vilket sammanträffande! ♥

Min eget borgerliga vigsel skedde i Ystad, nu firar vi vår första bröllopsdag! Bröllopsfotograf Ystad Tove Lundquist är verksam bröllopsfotograf på Österlen.

För den som är intresserad av en mindre borgerlig vigsel i Ystad finns mer information här.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG