Inspiration bröllop: Oscar Jacobson till brudgummen!

Är ni på jakt efter klädsel till brudgummen? Mitt tips är att kolla upp Oscar Jacobson, ett Borås-baserat företag som sedan början av 1900-talet inriktar sig på bland annat kostymer för män. Deras design bygger enligt dem själva på enkelhet, anglosaxiskt kulturarv och italiensk skräddarkonst.

"På Oscar Jacobson låter vi kläderna tala för sig själva. Vi är inte märket med den glassiga, skrytsamma ytan; vi är ett märke med själ och hjärta och rötterna i svenskt hantverk. Vi vill att våra kläder ska bli använda, inte uppvisade. Vi tycker att kläder ska få dig att må bra och lyfta fram din personlighet. Bara du kan vara du, och det vill vi hjälpa dig med."

Förberedelser av brudgum på Kafferosteriet på Österlen iklädd kläder från Oscar Jacobson. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf Skåne.

Porträtt på brudgum, Kafferosteriet på Österlen. Kostym från Oscar Jacobson. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf Skåne.

Oscar Jacobson - kostymer och smoking för bröllop

Bröllopsporträtt vid Norrgavelhuset, Kafferosteriet. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne. Kläder från Oscar Jacobson.
Detalj på manschettknapp på brudgum. Plats är Norrgavelhuset, Kafferosteriet på Österlen. Kläder är från Oscar Jacobson. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

 

Känner ni er osäkra i bröllopsklädsdjungeln? Kika då in på Allt om Bröllop´s guide för brudgummar!

Ska ni gifta er och är på jakt efter en bröllopsfotograf? Smit gärna in under bröllop för att se vad jag kan erbjuda!

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG