Planerar ni ett miljövänligt bröllop? Köp er brudklänning second hand!

Smycke från Stjernhem Design. Planerar ni ett miljövänligt bröllop? Köp er brudklänning second hand! Vintage brudklänning second hand, Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.

Eftersträvar ni att ha ett så miljövänligt bröllop som möjligt? Köp er brudklänning second hand!

Vintageklänningen som jag och Johanna använde under vår bröllopsfotografering i Höör fann hon på loppis, men det finns även andra alternativ om en letar efter brudklänning eller kostym från second hand. Här i Skåne Län finns bland annat;

Mani Secondhand, Malmö
Chique Second Hand, Malmö
Swop ShopMalmö

 

Ekologiska/Fair Trade och hållbara brudklänningar med miljön i åtanke!

Vill ni köpa en ny brudklänning men i ekologiskt material vill jag tipsa om ZÄTAHeavenly Vintage Brides som finns i London erbjuder helt fantastiska vintage brudklänningar genom sin Etsy-shop. Ge gärna fler tips på butiker som säljer ekologiska klänningar samt Second Hand butiker i kommentarerna!

 

Hyr din brudklänning!

Ett annat miljövänligt val är att hyra din klänning! Ni finner många vackra klänningar hos Elsa Billgren samt The WOW Closet i Stockholm och snart har vi en ny aktör inom uthyrning av bröllopsklänningar i vintage här i Malmö. Med start i början av 2020, återkommer med länk!

 

 

Ska du gifta dig i Skåne? I detta inlägg tipsar jag om designers för din brudklänning varav några har en miljövänlig approach!

DELA
COMMENTS