Planerar ni bröllop i Småland eller på Öland? Här tipsar jag om konditor!

Bröllopsmingel på Säteriets terrass - Eriksbergs Vilt & Natur i Blekinge. Fotograf är Tove Lundquist.
Vanlig traditionell bröllopstårta, Naked cake eller cupcakes? Valen är många i planeringen av ett bröllop och ibland kan det känns lite överväldigande med alla bröllopsleverantörer som dyker upp på er Google-sökning. I detta inlägg tipsar jag om inköpsställen för bröllopstårtor i Småland samt på Öland, en del av tipsen har jag testat själv på mina egna brudpars bröllop och andra har jag fått tipsat om av andra som skall gifta sig. Kika in på min Pinterest-board för att få tips om vad ni kan bjuda era bröllopsgäster på.


Konditor i Småland

Cake by EsbjörnssonRockneby

Hennings, Växjö

JM Cakes, Oskarshamn

Landhs Konditori, Mullsjö

Nilssons Konditori, Oskarshamn


Konditor på Öland

Kaffestugan i Böda, BödaLetar ni bröllopslokal?

Suveränt, då kikar ni in under blogginlägget bröllopsfestlokaler i Småland samt bröllopslokaler på Öland! Jag kommer att fylla på denna lista vartefter med mina favoriter. Välkomna åter!Planerar ni ert bröllop? Söker ni efter en bröllopsfotograf?

Kul! Kika gärna in på min sida om bröllop för att se om min bildstil passar in i er vision! Jag fokuserar främst på avslappnade porträtt i en dokumentär stil, här finner ni min portfolio för bröllop.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG