Bröllopsmingel på Säteriets terrass - Eriksbergs Vilt & Natur i Blekinge. Fotograf är Tove Lundquist.
Tips! Servera tårtan i samband med minglet!


Tårtmakare i Småland

Vanlig traditionell bröllopstårta, Naked cake eller kanske till och med cupcakes? Valen är många i planeringen av ett bröllop och ibland kan det känns lite överväldigande med alla bröllopsleverantörer som dyker upp på er Google-sökning. I detta inlägg tipsar jag om inköpsställen för bröllopstårtor i Småland samt på Öland, en del av tipsen har testats själv under mina egna brudpars bröllop och andra har jag fått tipsat om av andra som skall gifta sig samt mina kollegor i bröllopsbranchen. Kika in på min Pinterest-board för att få tips om vad ni kan bjuda era bröllopsgäster på.


Konditor i Småland

Cake by EsbjörnssonRockneby

Hennings, Växjö

JM Cakes, Oskarshamn

Landhs Konditori, Mullsjö

Nilssons Konditori, Oskarshamn


Bröllopstårtor från Nilssons Konditori, Oskarshamn under ett bröllop på Badholmen


Konditor på Öland

Kaffestugan i Böda, BödaLetar ni bröllopslokal?

Suveränt, då kikar ni in under blogginlägget bröllopsfestlokaler i Småland samt bröllopslokaler på Öland! Jag kommer att fylla på denna lista vartefter med mina favoriter. Välkomna åter!

Alicia och Joakim valde att ha ett ladugårdsbröllop på Öland
Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Köpa bröllopstårtor i Småland och på Öland