Planerar ni bröllop i Småland? Här tipsar jag om konditor!

Diptyk med bilder från en bröllopstårta av Nilssons Konditori.

Nilssons Konditori i Oskarshamn är välkänt för sina bakverk och de erbjuder bland annat bröllopstårtor. Ni finner dem via Facebook, mail-adressen info(at)nilssonskonditori.se samt telefonnummer 0491 – 101 67. Denna goda tårta bjöds det på under Sofia och Peters bröllopHotell Corallen.

 

 

JM Cakes

Johanna på JM Cakes i Oskarshamn är grymt duktig på tårtor, passa på att boka henne för just ert bröllop genom antingen hemsidan JM Cakes, maila på jmscakes0491(AT)hotmail.com eller ring på 0763-119765.

 

 

 

 

 

 

 

 

Letar ni bröllopslokal i Småland?

Suveränt, då kikar ni in under blogginlägget bröllopsfestlokaler i Småland! Jag kommer att fylla på denna lista vartefter med mina favoriter! Välkomna åter!

 

 

Planerar ni ert bröllop? Söker ni efter en bröllopsfotograf?

Kul! Kika gärna in på min sida om bröllop för att se om min bildstil passar in i er vision! Jag fokuserar främst på avslappnade porträtt i en dokumentär stil, här finner ni min portfolio för bröllop.

 

DELA
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT