Bröllopsfotograf i Stockholm

Svartvitt porträtt på bröllopspar vid havet. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Stockholm.

dokumentära bilder i naturliga toner

Bröllopsfotograf i stockholm

Nu har jag öppnat upp för att fotografera bröllop i Stockholm med omnejd, wohooooo! Bildstilen är dokumentär i kombination med en mix av avslappnade, kärleksfulla och naturliga samt poserade porträtt - er bröllopsdag fotograferas med en stor portion känsla som ni kan se exempel på i dessa bildspel.

Varje brudpars story ser olika ut än någon annans.

Att ha miljön i åtanke är väldigt viktig del i företaget men även utifrån ett privat perspektiv och leverantörerna av era album och övriga produkter har noggrant valts ut ur en kvalitéts- samt miljöaspekt. De är de allra bästa vad Europa kan erbjuda när det gäller Fine Art böcker och printar. Bilderna levereras i ett webbgalleri för minsta miljöpåverkan samt enkelheten för er.

En bröllopsfotograf är en av de allra viktigaste investeringarna inför ett bröllop - titta igenom några av dessa utvalda bröllop för att se om bildstilen passar just er och er vision av hur bröllopet skall se ut.

Tove Lundquist arbetar som bröllopsfotograf i Stockholm samt södra Sverige

Info om bröllop

Vad säger brudparen?

Om fotografen

Se hur jag blandar spontana ögonblicksbilder med avslappnade porträtt under Frida och Antons bröllop på Österlen.Tove Lundquist är bröllopsfotograf och fotograferar bröllop i Stockholm.

Engagement session

En anledning till att mina brudpar blir så bekväma framför kameran är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session! Det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans!

Fotograferingen är alltid baserad på hur ni två är som par och jag lockar fram äkta skratt och känslor samt ger er tips kring poser främst när det gäller de mer poserade porträtten under er bröllopsdag. Det här är ett perfekt och avslappnat sätt för oss att lära känna varandra!

Vi möts upp antingen sommaren före ert bröllop alternativt samma vecka då jag alltid åker upp till Stockholm i god tid före. Om ni vill kan vi även ha den om ni planerar att semestra här nere i Skåne.

Vilka är ni?

Ni är ett kärleksfullt och jämställt brudpar som planerar ett avslappnat bröllop med fokus på familj och vänner och ni värderar bilder från bröllopet högt, lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger mycket ned tid på att lära känna er för att göra ert bröllop så personligt som möjligt och under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er!

Läs mer om min approach här

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Du bor inte i Stockholm - hur blir det med vår kommunikation?

Jag har mångårig vana av att de allra flesta av mina brudpar bor annorstädes - de allra flesta bor de facto främst i Stockholm - och som väljer att ha destinationsbröllop här i Skåne. Om ni bokar mig som er bröllopsfotograf så kommer vi att prata i telefon/på zoom och via mail, vi väljer den kommunikationsform som ni två känner passar er bäst. Vi kommer dessutom ha parfotograferingen före bröllopet vilket är ett superb sätt för oss att lära känna varandra.

Jag lovar att ni kommer att känna mig när det är dags för er bröllopsdag - och jag er!

planera en utomhusvigsel

alternativ till ris

bröllopslekar

Bröllop i Stockholm

Det ingår både resa och boende när ni bokar mig som bröllopsfotograf i Stockholm. Kika igenom exemplen nedan för att se om jag är den rätta fotografen för er.

Naturligt. Avslappnat. Och med en röd tråd i bilderna.

recension

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om. Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

- Nina & Andreas

Exempel på bröllop

slott

city

safaripark

klassiskt

strand

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop i Stockholm -

Hur går vi tillväga nu?

Fyll i formuläret på kontakt-sidan

01.

Ju mer detaljerade ni är desto bättre! Det är inte alla brudpar som hunnit planera sitt bröllop så långtgående när de kontaktar mig - men ju mer info jag får desto lättare kan jag se om min bildstil är en bra fit för just er eller om en annan bröllopsfotograf passar er bättre. ♥

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Avtal, faktura och MASSOR av information!

02.

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha - vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

Bröllopsdagen i Stockholm är här! Wohoooo!

03.

När jag fotograferar bröllop i Stockholm anländer jag alltid två dagar före vilket innebär att vi hinner ha er parfotografering tillsammans med mig, den gör att det kommer att kännas som att vi känt varandra länge och att jag är en naturlig del av dagen. Ni väljer själva vart ni vill ha den oavsett om det är i Stockholms skärgård, inne i city eller någon annanstans i närheten. Vi kommer att ha så kul!

Bilderna är klara!

04.

Tiden är inne att få se era fantastiska bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt.

bröllopsfotograf i Stockholm med fokus på storytelling och genuina känslor

Följ mig på Instagram

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Stockholm
- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllopsfotograf Stockholm - bröllop i Södermanland och Uppland