Bröllopsfotograf i StockholmNu har jag öppnat upp för att fotografera bröllop i Stockholm med omnejd, wohooooo! Bildstilen är dokumentär i kombination med en mix av avslappnade, kärleksfulla och naturliga samt poserade porträtt – er bröllopsdag fotograferas med en stor portion känsla som ni kan se exempel på i dessa bildspel.

Varje brudpars story ser olika ut än någon annans. ♥

Att ha miljön i åtanke är väldigt viktig del i företaget men även utifrån ett privat perspektiv och leverantörerna av era album och övriga produkter har noggrant valts ut ur en kvalitéts- samt miljöaspekt. De är de allra bästa vad Europa kan erbjuda när det gäller Fine Art böcker och printar. Bilderna levereras i ett webbgalleri för minsta miljöpåverkan samt enkelheten för er.

En bröllopsfotograf är en av de allra viktigaste investeringarna inför ett bröllop – titta igenom några av dessa utvalda bröllop för att se om bildstilen passar just er och er vision av hur bröllopet skall se ut.

Om Fotograf Tove Lundquist

(hon/henne)

Är en levnadsglad och bubblig västerbottning med en passion för att berätta historier. Nördar gärna in på bröllop, blommor och Sci-Fi.

DOKUMENTÄRA BILDER I NATURLIGA TONER

Relationer – det är vad som driver mig i min bröllopsfotografi och jag har ett stort fokus på att dokumentera era relationer med nära och kära. Den där blicken som ingen annan noterade, handen på axeln samtidigt som att ni skrattar åt något. Kärleken till varandra helt enkelt. ♥

Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Vilka är ni?

Ni är ett kärleksfullt och jämställt brudpar som planerar ett avslappnat bröllop med fokus på familj och vänner och ni värderar bilder från bröllopet högt, lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger mycket ned tid på att lära känna er för att göra ert bröllop så personligt som möjligt och under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er!

AVSLAPPNADE OCH GENUINA BRÖLLOPSPORTRÄTT

Målet är att ni skall känna er bekväma med era bröllopsbilder och känna glädje i hjärtat när ni tittar tillbaka på er dag. ♥

“Tove har förmågan att fånga mer än bara ett bröllop och har kunskapen om så mycket mer än bara fotografering. Vi kommer att kunna titta på våra bilder i många år framöver och känna att vi har varit med under hela dagen även på de ögonblicken som vi missat, tack vare att Tove fångat så många bilder på våra gäster när vi inte var med också.

Både vi och gästerna upplevde att det var väldigt proffsigt utfört, ingen kände sig obekväm även om flera oroat sig för det innan. Tove är väldigt lyhörd för våra önskemål, men inte heller rädd för att komma med tips och trix utifrån sin erfarenhet, det värdesatt vi väldigt mycket som inte har någon större kunskap av bröllop. Både Tove och Tomas är väldigt lättsamma personer och skapade en trygg och god stämning även när vi som brudpar var lite trötta.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

Alicia+ Joakim

Bröllop i Stockholm

Det ingår både resa och boende när ni bokar mig som bröllopsfotograf i Stockholm. Kika igenom exemplen nedan för att se om jag är den rätta fotografen för er.

Naturligt. Avslappnat. Och med en röd tråd i bilderna.

Förberedelser under ett bröllop i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Bröllop på Kallbadhuset i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Exempel på bröllop


Engagement sessions i Stockholm

En anledning till att mina brudpar blir så bekväma framför kameran är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session! Det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans!

Fotograferingen är alltid baserad på hur ni två är som par och jag lockar fram äkta skratt och känslor samt ger er tips kring poser främst när det gäller de mer poserade porträtten under er bröllopsdag. Det här är ett perfekt och avslappnat sätt för oss att lära känna varandra!

Vi möts upp antingen sommaren före ert bröllop alternativt samma vecka då jag alltid åker upp till Stockholm i god tid före. Om ni vill kan vi även ha den om ni planerar att semestra här nere i Skåne.

Exempel på Engagement sessions


Du bor inte i Stockholm – hur blir det med vår kommunikation?

Jag har mångårig vana av att de allra flesta av mina brudpar bor annorstädes – de allra flesta bor de facto främst i Stockholm – och som väljer att ha destinationsbröllop här i Skåne. Om ni bokar mig som er bröllopsfotograf så kommer vi att prata i telefon/på zoom och via mail, vi väljer den kommunikationsform som ni två känner passar er bäst. Vi kommer dessutom ha parfotograferingen före bröllopet vilket är ett superb sätt för oss att lära känna varandra.

Jag lovar att ni kommer att känna mig när det är dags för er bröllopsdag – och jag er! ♥

Se hur jag blandar spontana ögonblicksbilder med avslappnade porträtt under Frida och Antons bröllop på Österlen.Vi vill att du fotograferar vårt bröllop i Stockholm – hur går vi tillväga nu?

Brud förbereder sig inför First Look på bröllopslokalen Örenäs Slott i Skåne. Fotograf: Tove Lundquist.

BRÖLLOPSFOTOGRAF I STOCKHOLM MED FOKUS PÅ STORYTELLING OCH GENUINA KÄNSLOR

01.

Fyll i formuläret på kontakt-sidan

Ju mer detaljerade ni är desto bättre! Det är inte alla brudpar som hunnit planera sitt bröllop så långtgående när de kontaktar mig – men ju mer info jag får desto lättare kan jag se om min bildstil är en bra fit för just er eller om en annan bröllopsfotograf passar er bättre. ♥

03.

Bröllopsdagen i Stockholm är här! Wohoooo!

När jag fotograferar bröllop i Stockholm anländer jag alltid två dagar före vilket innebär att vi hinner ha er parfotografering tillsammans med mig, den gör att det kommer att kännas som att vi känt varandra länge och att jag är en naturlig del av dagen. Ni väljer själva vart ni vill ha den oavsett om det är i Stockholms skärgård, inne i city eller någon annanstans i närheten. Vi kommer att ha så kul!

04.

Bilderna är klara!

Tiden är inne att få se era fantastiska bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt. ♥


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Stockholm
– fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllopsfotograf Stockholm – bröllop i Södermanland och Uppland