Bröllopsfotograf i Stockholm

Bröllopsporträtt i Gamla Staden i Golden Hour under ett bröllop på High Court i Malmö City. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne. Florist Gouteva har gjort brudbukett samt corsage, brudklänning kommer från Skräddarhuset i Malmö, brudgummens kostym från Hugo Boss.

Bröllopsfotograf i stockholm

Nu har jag öppnat upp för att fotografera bröllop i Stockholm med omnejd, wohooooo! Bildstilen är dokumentär med inslag av avslappnade, kärleksfulla och naturliga porträtt - jag fotograferar med en stor portion känsla och älskar att berätta historier med hjälp av mina bilder.

Att hålla miljön i åtanke är väldigt viktig dels i företaget men även privat och jag har valt ut bra leverantörer ur miljöaspekt - alla brudpar erbjuds dels Fine Art böcker av allehanda olika slag samt Fine Art printar, USB som går att köpa till är gjort av europeiskt trä som är FSC ®-certifierad och kommer från ansvarsfullt skogsbruk.

Börja med att läsa igenom min approach när det gäller att fotografera bröllop för att sedan fortsätta med sidan om Tove Lundquist för att lära känna mig lite bättre!

Tove Lundquist arbetar som bröllopsfotograf i Stockholm samt södra Sverige

Info om bröllop

Vad säger brudparen?

Om fotografen

Du bor inte i Stockholm - hur blir det med vår kommunikation?

Parfotografering inför bröllop - Engagement session - tillsammans med Hultenius. Plats: Gunnarsö, Oskarshamn i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och övriga Småland.

Inga problem! Jag är van vid att många av mina brudpar bor i bland annat Stockholm och väljer att ha destinationsbröllop här i Skåne. Om ni bokar mig som er bröllopsfotograf så kommer vi att prata i telefon/på zoom och via mail, allt beroende på vad ni själva känner passar er bäst. Vi kommer dessutom ha parfotograferingen före ert bröllop vilket är ett superb sätt för oss att lära känna varandra.

Jag lovar att ni kommer att uppleva att ni känner mig när det är dags för er bröllopsdag och jag er!

planera en utomhusvigsel

alternativ till ris

bröllopslekar

Bröllop i Stockholm

Det ingår både resa och boende när ni bokar mig som bröllopsfotograf i Stockholm. Kika igenom exemplen nedan för att se om jag är den rätta fotografen för er.

Naturligt. Avslappnat. Och med en röd tråd i bilderna.

Brudpar under First Look vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllopsporträtt under Golden Hour under ett bröllop på High Court i Malmö City. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne. Florist Gouteva har gjort brudbukett samt corsage, brudklänning kommer från Skräddarhuset i Malmö, brudgummens kostym från Hugo Boss.

Porträtt under Golden Hour under ett utomhusbröllop på Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne. Bröllopsfotograf var Tove Lundquist.

Klassiskt bröllop

Citybröllop

Strandbröllop

recension

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om. Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

- Nina & Andreas

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop i Stockholm -

Hur går vi tillväga nu?

Fyll i formuläret på kontakt-sidan

01.

Ju mer detaljerade ni är desto bättre! Det är inte alla brudpar som hunnit planera sitt bröllop så långtgående när de kontaktar mig - men ju mer info jag får desto lättare kan jag se om min bildstil är en bra fit för just er eller om en annan bröllopsfotograf passar er bättre. ♥

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Avtal, faktura och MASSOR av information!

02.

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha - vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

Bröllopsdagen i Stockholm är här! Wohoooo!

03.

När jag fotograferar bröllop i Stockholm anländer jag alltid två dagar före vilket innebär att vi hinner ha er parfotografering tillsammans med mig, den gör att det kommer att kännas som att vi känt varandra länge och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

Bilderna är klara!

04.

Tiden är inne att få se era fantastiska bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt.

bröllopsfotograf med fokus på storytelling och genuina känslor

Följ mig på Instagram

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Stockholm
- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllopsfotograf Stockholm - bröllop i Södermanland och Uppland