Det här med att finna rätt leverantörer i djungeln som finns när det gäller bröllopsplanering är inte helt lätt, i detta inlägg tipsar jag om duktiga florister för er som planerar bröllop i Stockholm. Rekommendationerna kommer från egna erfarenheter som bröllopsfotograf, brudpar samt mina kollegor i bröllopsbranschen. Inlägget uppdateras kontinuerligt. Tipsa gärna i kommentarerna nedan om ni har egna erfarenheter av florister!

Planerar ni ett bröllop? Passa på att läsa mina bröllopstips!


Bröllopsfotografens tips på florister till  bröllop i Stockholm. Foto: Tove Lundquist


Vilka är de bästa floristerna för bröllop i Stockholm?

Add a flower, Stockholm

BloomspourMoi, Stockholm

Floristkompaniet, Stockholm

Foryoubyme, Nacka Strand

Makalösa blommor, Stockholm

Melody Flowers, Stockholm

Skillad Floral Design, Hägersten

Studio flora, Bromma

Systerblom, Tyresö

Årsta blomsterhandel, Årsta
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Bästa tipsen på florister för bröllop i Stockholm med omnejd

Florist till bröllop i Stockholm