Rebecca & Erik ~ parfotografering vid Öresundsbron & Sibbarp, Malmö

Provfotografering inför bröllop i Sibbarp, Malmö samt vid Öresundsbron. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Leker lite med solen vid Öresundsbron, Malmö

 

I början av juni mötte jag upp brudparet Rebecca och Erik vid Sibbarps Camping för en provfotografering inför deras mysiga och intima bröllop utanför Karlshamn. Vi valde Sibbarp och Öresundsbron på grund av Rebeccas samt min egen förkärlek till havet och skärgården och då vi inte kan erbjuda Blekinge-skärgård här nere i södern så fick det ju bli the next best thing! Ha ha!

Det gör mig alldeles varm och fluffig i hjärtat av att höra andras kärlekshistorier, älskar att höra om hur mina brudpar har träffats och hur kärleken egentligen uppstod! Rebecca och Erik träffades i Göteborg men var båda inflyttade ifrån Skåne samt Blekinge, har varit tillsammans i 8 år och har två barn tillsammans. Paret träffades via jobbet och kärlek uppstod. Det är kramfaktor deluxe på dem, utan tvekan ett av mina allra kramigaste brudpar!

Bilder från deras bröllop kan ni se här!

 

Bild i färg under en provfotografering på Sibbarps Camping.Ett glatt och kärt par som skall gifta sig. Här har de en provfotografering på Sibbarps Camping i Malmö tillsammans med Fotograf Tove Lundquist. Svartvit bild på ett kärleksfullt och kramigt brudpar under deras provfotografering vid Sibbarps Camping i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö, Skåne.Svartvit bild på ett kärleksfullt och kramigt brudpar under deras provfotografering vid Sibbarps Camping i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö, Skåne.Provfotografering inför bröllop i Sibbarp, Malmö samt vid Öresundsbron. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne. Svartvit bild på ett kärleksfullt och kramigt brudpar under deras provfotografering vid Sibbarps Camping i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö, Skåne. Svartvit bild på ett kärleksfullt och kramigt brudpar under deras provfotografering vid Sibbarps Camping i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö, Skåne.

Rebecca tycker att det bästa med Erik är hans “positiva syn på saker, att han är en lugn och harmonisk person som inte stressar upp sig för saker. Och att han ofta kramas, och säger att han älskar mig.”

Svartvitt foto på glatt par under en provfotografering vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Foto: Tove Lundquist. Svartvitt foto på kärleksfullt par under en provfotografering vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Foto: Tove Lundquist.Svartvitt foto på kärleksfullt par under en provfotografering vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Foto: Tove Lundquist. Svartvitt foto på ett brudpar under en provfotografering i Malmö. Foto: Tove Lundquist. Solig bild på ett par vid Utsiktspunkt Öresundsbron under deras provfotografering. Fotograf är Tove Lundquist.Solig bild på ett par vid Utsiktspunkt Öresundsbron under deras provfotografering. Fotograf är Tove Lundquist. Svartvitt fotografi på glad brud under en testfotografering med bröllopsfotograf Tove Lundquist, Malmö.

Bland det bästa Erik vet är när Rebecca skrattar.
Bild i färg på ett klärleksfullt par under deras provfotografering inför bröllopet tillsammans med Fotograf Tove Lundquist.
Min absoluta favoritbild från kvällen – så mysig!! 
Fotografi i färg på kvinna som tittar ut över havet vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Fotografen är Tove Lundquist, Skåne.
Kändes passande att ställa Rebecca här! 

Svartvitt foto på brudpar som tittar ut över havet vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Fotografen är Tove Lundquist, Malmö. Svartvitt foto på brudpar som tittar ut över havet vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Fotografen är Tove Lundquist, Malmö.Fotografi i färg på brudpar som tittar ut över havet vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Fotografen är Tove Lundquist, Malmö. Svartvitt foto på brudpar som tittar ut över havet vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Fotografen är Tove Lundquist, Malmö. Svartvitt foto på brudpar som tittar ut över havet vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Fotografen är Tove Lundquist, Malmö.Fotografi i färg på brudpar som tittar ut över havet vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Fotografen är Tove Lundquist, Malmö. Svartvitt foto på brudpar som tittar ut över havet vid Utsiktspunkt Öresundsbron. Fotografen är Tove Lundquist, Skåne. Urbana bilder på ett kramande par under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö.Urbana bilder på ett kramande par under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö. Urbana bilder på ett kramande par under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö. Urbana bilder på ett kramande par under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö.Urbana bilder på ett kramande par under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö. Urbana bilder på ett kramande par under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö. Urbana bilder på ett kramande par under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö.Urbana bilder på ett kramande par under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö. Urbana bilder på ett kramande par under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö. Urbana bilder på ett kramande par under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö.Par kramas under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö. Foto av Tove Lundquist. Par kramas under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö. Foto av Tove Lundquist. Par kramas under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö. Foto av Tove Lundquist.Par kramas under en provfotografering vid Öresundsbron, Malmö. Foto av Tove Lundquist. Närbild under en parfotografering vid Öresundsbron. Fotograf: Tove Lundquist. Provfotografering inför bröllop i Sibbarp, Malmö samt vid Öresundsbron. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.Provfotografering inför bröllop i Sibbarp, Malmö samt vid Öresundsbron. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

DELA
Kommentarer
Skriv en kommentar
Meddelande