Norrvikens Trädgårdar i Skåne - en populär bröllopslokal. Tove Lundquist är fotograf i Skåne. Brudgummens kläder kommer från Oscar Jacobson.
Johans kostym kommer från Oscar Jacobson – om ni är i trakterna kring Stockholm tipsar jag om att besöka Oscar Jacobsons Second Hand butik. Miljövänligt!
Tips på kläder till brudgum som gifter sig 2024 samt 2025!Kostymer/Smoking

Adolfsons kläder

Blugiallo, Borås/Stockholm

The Garrison – inspirerade av tv-serien Peaky Blinders, finns endast online

Hart Schaffner Marx, endast online i Sverige

Hugo Boss

John Henric, Malmö City Södra Tullgatan/EMPORIA

J.Lindeberg, J Lindeberg i Malmö/Brothers i Malmö/VOLT FASHION

Oscar Jacobson, Höganäs/Göteborg/Stockholm

Ströms

Tiger of Sweden, Södergatan 30, Malmö/EMPORIA
Porträtt på brudpar, Trolleholms slott i Skåne. Tove Lundquist arbetar som  bröllopsfotograf i Skåne. Brudgum kläder kommer från kostym från Hart Schaffner Marx, skjorta från Eton, slips och hängslen från John Henric.
Christoffers kläder: kostym från Hart Schaffner Marx, skjorta från Eton, slips och hängslen från John Henric. Se mer från hans bröllop med Ashley på Trolleholms slott.
Tips på kläder till brudgummen som gifter sig 2023 samt 2024! Denna brudgum har kostym från Hugo Boss.
Johan hade valt en svart kostym från Hugo Boss.


Skjortor/Accessoarer

Eton, Eton Brand Store Malmö, Malmö

John Henric

Neckwear

Tieroom

TrendhimEtt personligt citybröllop i Malmö med förberedelser på Clarion Hotel Malmö Live, utomhusvigsel på Stortorget och bröllopsfest på Ribersborgs Kallbadhus. Övriga bröllopsleverantörer är Tove Lundquist som bröllopsfotograf, tyllkjol i champagne och fluga kommer från Ellen Marie Bridal, brudgum kostym från Oscar Jacobson, skor från Talking Shoes Walking Art och vigselringar från Dahlgren est. 1918 i Malmö.
Ett tips när det gäller bröllopskläder till en brudgum är att låta sy upp en fluga samt näsduk som går i samma stil och färg som partnerns kläder. Mia och Mattias hade synkat sina kläder under sitt citybröllop i Malmö. Paret hade även inhandlat liknande skor hos Talking Shoes Walking Art.
Porträtt på brudgum under ett elopement bröllop i Baskemölla, Österlen. Kostym kommer från Tiger of Sweden, corsage från Korsbacken Blommor och Design i Simrishamn, fotograf är Tove Lundquist.
Leif valde kläder från Tiger of Sweden inför sitt elopement bröllop i vackra Haväng.


Hej, det är jag som är Tove!

Den här serien med bröllopstips påbörjades 2014 då jag fotograferade mitt allra första bröllop och har sin grund i att jag älskar att lära mig nya saker!

Genom åren har varje fotograferat bröllop varit ett nytt tillfälle att lära mig något nytt – denna kunskap vill jag förmedla dels till de bröllopspar som bokat mig och dels till alla andra som står inför planeringen av bröllopsdagen och som valt bort att använda sig av en bröllopskoordinator. Tipsinläggen är i ständig utveckling. En övergripande sida finner ni under planera bröllop.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad, kommunikativ och lyhörd, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.