bröllopsfotograf Båstad, Torekov och Hovs hallar

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist.

planera ett klimatsmart bröllop på bjärehalvön

Få de bästa tipsen!

läs mer

Söker ni bröllopsfotograf i Båstad, Torekov och Hovs hallar?

Välkomna! Vad roligt att ni ska gifta er och att ni tänker boka en bröllopsfotograf! Jag erbjuder er fotojournalistiska bilder och avslappnade, naturliga bröllopsporträtt med mycket skratt, glädje samt intimitet - hos mig hör ni aldrig ”Cheese!” utan jag föredrar att dokumentera äkta känslor med allt vad det innebär - tårar och nervositet, förlösande skratt och kärleken till er partner samt era gäster.

Min filosofi är att bröllopsbilderna skall visa vem ni är - inte bara hur ni ser ut och vad ni åt den dagen - jag vill ge er möjligheten att många år senare minnas er dag med glädje och kärlek genom att berätta er personliga historia. Tillsammans kommer vi att skapa ögonblick och fånga essensen av vilka ni är.

Internationellt svenskt-amerikanskt bröllop på Ven, porträtt på brud och brudgum på stranden. Klänning från DB Studio wedding dresses. Foto: Tove Lundquist.

Älskar att fånga naturliga ögonblick såsom detta ♥

Känner ni att jag passar in i er vision av hur bröllopsdagen skall dokumenteras? Läs mer om bröllopsfotografering här! Ni som blir lite nyfikna på vem jag är svänger förslagsvis in till Fotograf Tove Lundquist.

Tove Lundquist är bröllopsfotograf på Österlen. Här visas foto från ett utomhusbröllop på Örum 119.

Jag rekommenderar alltid en First Look en stund före ert bröllop - det är ett glädjefullt och känslosamt ögonblick!

Svartvitt bröllopsporträtt på brudpar som gifte sig utanför Torekov i Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Kika gärna in på...

01.

02.

03.

04.

Är ni intresserade av att boka mig som bröllopsfotograf Båstad med omnejd?

Nordvästra Skåne är en fantastisk plats att ha sitt bröllop på. Vad sägs om fantastiska Hovs hallar eller Torekov? En utomhusvigsel i Vejbystrand eller Glimminge parkering?

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Beltina & Hampus

oskarshamn

Engagement session

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, som sker före bröllopet och det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Den är alltid baserad på hur ni två är som personer.

Kika in på Nina och Andreas parfotografering(ar!) som utspelades sig dels i mulet, blåsigt väder och dels i strålande sol för att få en känsla över hur det kan se ut. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av Båstad att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering. Kika även in på Beltina och Hampus parfotografering i länken ovan för att se hur en havsnära Engagement session kan se ut.

Engagement sessions inför ert bröllop i Båstad

Vi bor inte i Båstad - hur går vi tillväga när vi bokar dig som vår bröllopsfotograf?

Många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler. Ska ni ner till Skåne för att inspektera er bröllopslokal? Om ni har möjlighet kan vi passa på att ha er Engagement Session i samband med detta.

skicka en bokningsförfrågan

Nina + Andreas

Porträtt under Golden Hour under ett utomhusbröllop på Ystad Saltsjöbad i Ystad, Skåne. Bröllopsfotograf var Tove Lundquist.

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om.

Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

– Ystad Saltsjöbad

Följ mig på Instagram

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.
Parfotografering inför bröllopet på Ystad Saltsjöbad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne

@tovelundquist

bröllopsfotograf Båstad – bröllopsfotograf Torekov och Bjärehalvön – bröllopsfotograf Hovs hallar