bröllopsfotograf i Båstad, Torekov och Hovs hallar
Planera ett klimatsmart bröllop på Bjärehalvön

– miljömedveten bröllopsfotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Söker ni bröllopsfotograf i Båstad, Torekov och Hovs hallar?

Välkomna! Vad roligt att ni ska gifta er och att ni tänker boka en bröllopsfotograf! Jag erbjuder er fotojournalistiska bilder och avslappnade, naturliga bröllopsporträtt med mycket skratt, glädje samt intimitet – hos mig hör ni aldrig ”Cheese!” utan jag föredrar att dokumentera äkta känslor med allt vad det innebär – tårar och nervositet, förlösande skratt och kärleken till er partner samt era gäster.

Min filosofi är att bröllopsbilderna skall visa vem ni är – inte bara hur ni ser ut och vad ni åt den dagen – jag vill ge er möjligheten att många år senare minnas er dag med glädje och kärlek genom att berätta er personliga historia. Tillsammans kommer vi att skapa ögonblick och fånga essensen av vilka ni är.

Bröllop på Örum 119, Skåne.
Internationellt svenskt-amerikanskt bröllop på Ven, porträtt på brud och brudgum på stranden. Klänning från DB Studio wedding dresses. Foto: Tove Lundquist.
Älskar att fånga naturliga ögonblick såsom detta ♥
Om Fotograf Tove Lundquist

(hon/henne)

Är en levnadsglad och bubblig västerbottning med en passion för att berätta historier. Nördar gärna in på bröllop, blommor och Sci-Fi.

Älskar att jobba med människor och tycker att jag har det bästa jobbet i världen!

Vilka är ni?

Ni fina, fantastiska bröllopspar är kärleksfulla och jämställda och planerar väl genomtänkt men avslappnat bröllop på Bjärehalvön. Ert största fokus är att familj och vänner har det bra och ni värderar bilder från bröllopet högt. Lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en helt fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger ned tid på att lära känna er för att skapa personliga bröllopsbilder. Det är viktigt att de representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Exempel på bröllop

“Tove har förmågan att fånga mer än bara ett bröllop och har kunskapen om så mycket mer än bara fotografering. Vi kommer att kunna titta på våra bilder i många år framöver och känna att vi har varit med under hela dagen även på de ögonblicken som vi missat, tack vare att Tove fångat så många bilder på våra gäster när vi inte var med också.

Både vi och gästerna upplevde att det var väldigt proffsigt utfört, ingen kände sig obekväm även om flera oroat sig för det innan. Tove är väldigt lyhörd för våra önskemål, men inte heller rädd för att komma med tips och trix utifrån sin erfarenhet, det värdesatt vi väldigt mycket som inte har någon större kunskap av bröllop. Både Tove och Tomas är väldigt lättsamma personer och skapade en trygg och god stämning även när vi som brudpar var lite trötta.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

Alicia+ Joakim


Engagement sessions inför ert bröllop i Båstad

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, som sker före bröllopet och det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Den är alltid baserad på hur ni två är som personer.

Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av Båstad att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering. Kika även in på Beltina och Hampus parfotografering i länken ovan för att se hur en havsnära Engagement session kan se ut.

Exempel på Engagement sessions


Vi bor inte i Båstad – hur går vi tillväga när vi bokar dig som vår bröllopsfotograf?

Många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni ner till Skåne för att inspektera er bröllopslokal? Om ni har möjlighet kan vi passa på att ha er Engagement Session i samband med detta.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Är ni intresserade av att boka mig som bröllopsfotograf Båstad med omnejd?

Nordvästra Skåne är en fantastisk plats att ha sitt bröllop på. Vad sägs om fantastiska Hovs hallar eller Torekov? En utomhusvigsel i Vejbystrand eller Glimminge parkering?

bröllopsfotograf Båstad – bröllopsfotograf Torekov och Bjärehalvön – bröllopsfotograf Hovs hallar