Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Är ni sugna på ett slottsbröllop i Skåne? Då passar Ellinge slott perfekt!

Vackra Ellinge slott tillhör idag en av Skånes mest populära bröllopslokaler och de har en mångårig erfarenhet av att erbjuda bröllop. Slottet började byggas redan runt 1100-talet och ligger perfekt till i Skåne. Med endast 15-30 minuter i bil till Lund och Malmö innebär det att era internationella gäster med stor enkelhet kan ta sig till slottet från både Skurup samt Kastrup. Slottet är dessutom en perfekt bröllopslokal för de brudpar som älskar svensk historia och äldre arkitektur!

Personalen har lång erfarenhet av bröllop och de delar gärna med sig av både erfarenheter när det gäller bröllopsplanering samt andra bröllopsleverantörer, kika gärna in på mina egna bröllopstips! Ellinge Slott har plats för upp till 160 gäster under bröllopsmiddagen. Ett tips är till exempel att ni passar på att köra en helhelg här i Skåne tillsammans med era närmaste vänner och familjemedlemmar och bokar sängplatserna som erbjuds på slottet - de har 12 dubbelrum.
Boka bröllopsfotograf!

VEM ÄR TOVE?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider.

Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Den längre versionen tar vi över en kopp kaffe eller te. Ekologiskt, så klart. Eller lite varm choklad.

Whatever makes your heart sing.

lär känna mig här

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

Exempel på bröllop

När ni skall boka fotograf är det alltid bra att få en känsla av hur ett helt bröllop blir fotograferat - och vad passar då bättre än ett bildspel?

Här finner ni ett par av mina egna bröllop - i vanlig ordning är bildspelen skapade för brudparets skull och ej för sociala medier så de är lååååånga men kan ge er en inblick i hur jag fotograferar bröllop. ♥

Citybröllop i Malmö

Bröllop på gårdshotell på Österlen

Bröllop på Bjärsjölagårds slott

Vi bor inte i Skåne - hur går vi tillväga?

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne är jag van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/videosamtal. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och pratar bröllop via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni åka ner till Ellinge slott för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, antingen intill själva slottet alternativt i området ikring.

skicka en förfrågan

Ett utomhusbröllop på Örum 119 på Österlen. Fotograf var Tove Lundquist, Lokal: Örum 119, MUA: Ellinor Rosander, Florist: Trolldruvans blommor, Musiker: Daniel Bentzen, Brud: Hvita Vackra, Brudgum: Volt Malmö, Vigselringar: Dahlgren est. 1918, Trycksaker: Emma Paper Doll, Restaurang: Härden Matstudio, Tårta: Tildas Bakeri

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop på Ellinge slott i Eslöv
- en fotograf i Skåne med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllop på Ellinge slott i Eslöv, Skåne - boka er bröllopsfotograf här!