Ska ni ha ert bröllop på Ellinge slott och söker en bröllopsfotograf?

(hon/henne)

Vem är Tove?

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet. En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider. Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.

Bröllopsporträtt på brudpar under ett bröllop på Ellinge slott i Eslöv. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Planera ett slottsbröllop på Ellinge slott i Skåne

Vackra Ellinge slott tillhör idag en av Skånes mest populära bröllopslokaler och de har en mångårig erfarenhet av att erbjuda bröllop. Slottet började byggas redan runt 1100-talet och ligger perfekt till i Skåne!

Närheten till Malmö innebär att era internationella gäster med stor enkelhet kan ta sig till slottet från både Skurup samt Kastrup. De kan även med lätthet ta sig till närmaste hotell när bröllopet rundas av under natten. Slottet är dessutom en perfekt bröllopslokal för de brudpar som älskar svensk historia och äldre arkitektur!

Personalen på slottet har lång erfarenhet av bröllop och de delar gärna med sig av både erfarenheter när det gäller bröllopsplanering samt andra bröllopsleverantörer såsom exempelvis florister.

Läs gärna mina egna bröllopstips som jag hoppas kan hjälpa er i planeringen av ert bröllop. Ellinge Slott har plats för så många som upp till 160 gäster under bröllopsmiddagen. Passa på ha en bröllopshelg här i Skåne tillsammans med era gäster och boka sängplatserna som erbjuds på slottet – de erbjuder 12 dubbelrum till sina brudpar!

Bröllopsdukning i lokalen Beritzholm på Bjärsjölagårds Slott, Sjöbo. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne. Menyn kommer ifrån Anna Göran design.
Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Vigsel på Ellinge Slott

När det gäller själva vigseln erbjuder Ellinge slott brudparen flera olika alternativ. Ett alternativ är att ha en utomhusvigsel i Slottsparken som bara ligger ett par meter ifrån slottet. Föredrar ni en inomhusvigsel? Välj Slottets källarsal eller i Korsvirkesstallet alternativt exempelvis i någon av de närliggande kyrkorna Trollenäs kyrka, Västra Sallerups kyrka och Borlunda kyrka.


”Tove var helt fantastisk fotograf, otroligt nöjd med bilderna och med henne som person. Sjukt engagerad hela vägen från bokning till bröllopet och känner att vi inte kunde valt en bättre fotograf. Kan verkligen rekommendera henne! ♥” – Frida & Anton

Populära inlägg på bloggen

Efter 10 år som bröllopsfotograf har jag samlat på mig en hel del erfarenhet – här finns många tips för de bröllopspar som väljer att själva planera sina bröllop.

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop! Hur går vi tillväga nu?


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Bröllop på Ellinge slott i Eslöv, Skåne – boka er bröllopsfotograf här!

Lyxiga slottsbröllop på Ellinge slott i Eslöv, Skåne – boka er bröllopsfotograf här!