Vad går vi igenom under vårt planeringsmöte?

Har ni bestämt er för att boka mig som fotograf till ert bröllop? Vad roligt! Vi kommer att spendera många timmar ihop under er bröllopsdag och det vore suveränt om vi kunde lära känna varandra lite bättre – det brukar generera att vi alla blir lite mer avslappnade under själva bröllopsdagen. Jag vill att ni ska känna er helt trygga med mig som er fotograf! Mötet kommer ske i Malmö, bor ni annorstädes ringer jag upp er istället om ni vill, föredrar ni e-mail sköter vi kontakten så istället. Många brudpar väljer till den fotograferingen inför bröllopet som ingår i de flesta av mina bröllopspaket och då går vi naturligt igenom dessa frågor.

För att jag skall kunna lära känna er lite bättre skulle det vara bra om ni förbereder er lite inför vårt planeringsmöte. Berätta lite om er själva i ett e-mail, om era intressen och personligheter. Hur träffades ni? Jag vill också veta lite mer om ert bröllop – vad ni har för vision, om ni har något speciellt tema etcetera. Vi kommer bland annat att gå igenom schemat för dagen och vad ni har för önskemål när det gäller bilder. Vi planerar så att alla ögonblick ni vill ha fångas på bild!

Jag kommer att gå igenom min checklista tillsammans med er men då era planer kanske ändras under tidens gång kommer jag att återkoppla några veckor före bröllopet. Personligen tycker jag att det är bra om vi träffas men det är naturligtvis inget tvång! Känner ni att det räcker med att träffas under er Engagement session eller på själva bröllopsdagen fungerar detta alldeles utmärkt. Hojta gärna till om ni har Instagram – jag följer er gärna.

Läs även gärna: Vägen mot en lyckad Engagement session!

Vad gör vi under ett planeringsmöte inför ert bröllop. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Malmö.

Karina och Johan bor i Stockholm till vardags och träffade mig för första gången under deras Engagement session dagen före bröllopet. Kika gärna in på deras bröllopsdag!

Vill ni ha ert planeringsmöte innan ni bokar mig?

Självklart träffas vi om ni vill känna er för, jag vill poängtera att er bröllopsdag inte är bokad förrän avtalet är påskrivet och bokningsavgiften är betald.

DELA
COMMENTS