Vad går vi igenom under vårt planeringsmöte?

Kärleksfullt och glädjefullt fotografi på ett brudpar under deras pre-shoot i Malmö. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Provfotograferingen vi gör inför ert bröllop är mycket uppskattat, det blir mycket bröllopsprat också! 


Vill ni boka mig som fotograf till ert bröllop?

Vad roligt! Vi kommer att spendera många timmar ihop under er bröllopsdag och jag vill att vi lär känna varandra lite bättre - det brukar generera att vi alla blir lite mer avslappnade under själva bröllopsdagen. Ni ska känna er helt trygga med mig som er fotograf! Då många av mina brudpar kommer från andra delar av landet har jag valt att ha mötet genom antingen videosamtal eller telefon, föredrar ni e-mail sköter vi kontakten så istället.

För att jag skall kunna lära känna er lite bättre skulle det vara bra om ni förbereder er lite inför vårt planeringsmöte. I många fall får jag långa, fina berättelser redan vid förfrågan om vilka ni är, hur ni träffades, hur kärlek uppstod och hur ni planerat era bröllop men annars får ni jättegärna berätta lite om er själva i ett e-mail, om era intressen och personligheter. Hur träffades ni? Jag vill också veta lite mer om ert bröllop - vad ni har för vision, om ni har något speciellt tema etcetera. Vi kommer bland annat att gå igenom schemat för dagen och vad ni har för önskemål när det gäller bilder. Vi planerar så att alla ögonblick ni vill ha fångas på bild!


Vad gör vi under ett planeringsmöte inför ert bröllop. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Malmö.

Karina och Johan bor i Stockholm till vardags och träffade mig för första gången under deras Engagement session dagen före bröllopet.

Många brudpar väljer att tacka ja till den parfotografering som ingår i de flesta av mina bröllopspaket och där går vi naturligt igenom hur ni planerat ert bröllop, det är också nu vi oftast träffar varandra för första gången. Det går att förlägga den när ni själva vill - antingen tidigt så att ni kan börja använda er av bilderna till exempelvis era inbjudningskort eller Save The Date kort eller hemsida för gästerna, alternativt lite närmare inpå bröllopet. Bor ni utanför Skåne har vi fotograferingen i samband med bröllopet alternativt om ni kommer ned till Malmö före. Inför denna fotografering kommer jag att skicka ut lite info samt ett par frågor ni gärna får svara på (så att jag kan lära känna er bättre).

Jag kommer att skicka min checklista i ett tidigt skede men då era planer kanske ändras under tidens gång kommer jag att återkoppla några veckor före bröllopet. Personligen tycker jag att det är bra om vi träffas men det är naturligtvis inget tvång - jag är en social typ som kommer överens med de flesta och jag upplever att mina par är likadana. Känner ni att det räcker med att träffas under er Engagement session eller på själva bröllopsdagen fungerar detta alldeles utmärkt. Hojta gärna till om ni har Instagram - jag följer er gärna.

Läs även gärna: Vägen mot en lyckad Engagement session!


Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, i idyllisk småländsk skärgård. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf Malmö.

Fotograferingen sker på en plats vi väljer ut tillsammans, vanligtvis på ett ställe som betyder något för er. 


Vill ni ha ert planeringsmöte innan ni bokar mig?

Självklart träffas vi om ni vill känna er för, jag vill dock poängtera att er bröllopsdag inte är bokad förrän avtalet är påskrivet och bokningsavgiften är betald. Jag preliminärbokar ej brudpar utan så länge vi klickar och har gemensamma värderingar så är det first come, first served som gäller. ♥

Och på tal om att planera bröllop! Kika in på mina bröllopstips där jag skriver om allt från hur ni planerar ett klimatsmart bröllop, hur ni väljer ut eran toastmadame/toastmaster och bästa tipsen inför en utomhusvigsel.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG