Bröllopsfotograf Ängelholm

/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

 

Ska ni gifta er och söker bröllopsfotograf Ängelholm med omnejd?

Finemang! Då har ni kommit helt rätt! Jag är baserad i Malmö men fotograferar bröllop i hela Skåne. Kika gärna igenom min portfolio för att se om jag är fotografen för er – mer information gällande tankar och priser smit in till bröllop. Ni finner även utvalda bilder på Instagram.

 

Det är nu flera år sedan jag gjorde denna stylade bröllopsfotografering i Ängelholm vars bilder ni finner nedan – kika gärna in på min portfolio för bröllop istället för att se hur min bildstil är idag! Välkomna! 

 

Brudparet står framför Trolleholms slott i Skåne. Florist är Lilla Hult Blommor.

 

_________________________________________________________

 

Tillsammans med tre andra fotografer hade jag en stylad bröllopsfotografering häromdagen vilket var en synnerligen intressant upplevelse. Ovant, men även angenämt att vara flera fotografer som delade på kakan så att säga. Det var dessutom riktigt roligt att kunna låta ens nördighet vad gäller foto slå ut i full blom tillsammans med likasinnade. Bröllopsbuketten kommer från Blom och Presentboden i Perstorp.

 

Diptyk på brudpar som kysser varandra samt bröllopsbukett från floristen Blom och Presentboden. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Bröllopsporträtt i Ängelholm centrum. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Sittande bröllopsporträtt i Ängelholm centrum. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

bröllopsfotograf Ängelholm

Bröllopsbukett kommer från floristen Blom och Presentboden i Perstorp. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Ängelholm.

 

DELA
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT