Bröllopsfotograf Ängelholm, Skåne

Bild i färg på brudpar under ett bröllop i Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf Ängelholm. Brudklänning från Asos, brudgummens kläder kommer från Tiger of Sweden.

 

Ska ni gifta er och söker en bröllopsfotograf Ängelholm?

Finemang! Då har ni kommit helt rätt! Jag är baserad i Malmö men fotograferar bröllop i hela Skåne. Kika gärna igenom min portfolio för bröllopsporträtt för att se om jag är rätt fotograf för ert bröllop – för att ta del av mer information gällande tankar och priser smit in till sidan om bröllop. Ni finner även utvalda bilder på Instagram.

Min bildstil är naturlig och känslofull med fokus på att fånga detaljer, människor och händelser under er bröllopsdag precis som de är. Ni får med andra ord få uppställda bilder och määääängder med dokumentära! Titta gärna igenom några av bildspelen under recensioner för att se hur en bröllopsdag tillsammans med mig kan se ut. Hur ert bröllop ser ut är sekundärt – skog, koja eller slott spelar ingen roll – det viktigaste är att vi tre klickar som personer. Jag kommer att bli det bästa tredje hjulet ni haft. ♥

 

Brudparet står framför Trolleholms slott i Skåne. Florist är Lilla Hult Blommor.

bröllopsfotograf Ängelholm

 

 

DELA
Kommentarer
Skriv en kommentar
Meddelande