Bröllopsfotograf Ängelholm, Skåne

/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

 

Ska ni gifta er och söker bröllopsfotograf Ängelholm med omnejd?

Finemang! Då har ni kommit helt rätt! Jag är baserad i Malmö men fotograferar bröllop i hela Skåne. Kika gärna igenom min portfolio för bröllopsporträtt för att se om jag är rätt fotograf för ert bröllop – för att ta del av mer information gällande tankar och priser smit in till sidan om bröllop. Ni finner även utvalda bilder på Instagram.

Min bildstil är naturlig och känslofull med fokus på att fånga detaljer, människor och händelser under er bröllopsdag precis som de är. Ni får med andra ord få uppställda bilder och määääängder med dokumentära! Titta gärna igenom några av bildspelen under recensioner för att se hur en bröllopsdag tillsammans med mig kan se ut. Hur ert bröllop ser ut är sekundärt – skog, koja eller slott spelar ingen roll – det viktigaste är att vi tre klickar som personer. Jag kommer att bli det bästa tredje hjulet ni haft. ♥

 

Brudparet står framför Trolleholms slott i Skåne. Florist är Lilla Hult Blommor.

 

_________________________________________________________

 

Tillsammans med tre andra fotografer hade jag en stylad bröllopsfotografering sommaren 2014 vilket var en synnerligen intressant upplevelse. Ovant, men även angenämt att vara flera fotografer som delade på kakan så att säga. Det var dessutom riktigt roligt att kunna låta ens nördighet vad gäller foto slå ut i full blom tillsammans med likasinnade. Bröllopsbuketten kommer från Blom och Presentboden i Perstorp.

 

Bröllopsporträtt i Ängelholm centrum. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Sittande bröllopsporträtt i Ängelholm centrum. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

bröllopsfotograf Ängelholm

Bröllopsbukett kommer från floristen Blom och Presentboden i Perstorp. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Ängelholm.

 

DELA
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT