Bröllop på Kronovalls Vinslott

- bröllopsfotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllop på Kronovalls slott i Skåne, Tove Lundquist var bröllopsfotograf.

läs mer

Bröllopsporträtt i Trolleholms slotts trädgård. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Sverige.

Ska ni gifta er på Kronovalls Vinslott på Österlen och söker en bröllopsfotograf?

Då har ni kommit rätt!

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ och har flera års erfarenhet av att fotografera bröllop. Bildstilen är dokumentär och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade - och ofta rofyllda - porträtt. Jag fångar kärlek i all form - kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

slottsbröllop

citybröllop

strandbröllop

Varför välja Kronovalls Slott för ert bröllop?

Vigsel i Hannas kyrka, medeltidskyrka i Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Kronovalls Vinslott i Skåne är bröllopslokalen för det brudpar som vill kombinera känslan av historien med vackra vyer och kompetent bröllopspersonal, trädgården är dessutom helt fantastisk och perfekt för en utomhusvigsel.

Om ni vill ha en lite mer traditionell vigsel finns Fågeltofta kyrka samt St Olofs medeltida korskyrka i närheten, det går även att exempelvis välja Hannas kyrka som ligger ca 25 minuter bort som klassificeras som en av Skånes bäst bevarade medeltidskyrkor.

Då jag spenderar mycket tid på Österlen har jag tips på många vackra platser för porträtt i närheten, dels om ni vill ha bröllopsporträtt vid havet och dels om ni vill ha en mer grönskande känsla. Självklart tar vi även Golden Hour porträtt på Kronovall innan solen går ned!

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Skåne.

Om ni är intresserade kan vi ha vår Engagement Session på Kronovalls slott, många av mina brudpar väljer att ha sin parfotogrfering vid havet.

Det ingår alltid en parfotografering när ni bokar mig och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Det är främst här vi kommer att lära känna varandra och ni ges en möjlighet att se och känna av hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag, ni kommer även att få massor av tips kring poser etcetera. Jag baserar den alltid på hur ni är som personer och hur ni brukar interagera med varandra.

Platsen baseras på vilka ni är som par - gillar ni urbana platser eller föredrar ni natur? Det finns många vackra platser i närheten av Kronovalls slott att dels ta bröllopsporträtt under dagen om ni exempelvis skall ta er mellan kyrkan och slottet samt dels ha vår parfotografering inför bröllopet.

Engagement sessions på Kronovalls slott

utvalda parfotograferingar i Skåne

hösten

Cecilia & Hans

parken

Hanna & Tim

skärgård

Beltina & Hampus

stranden

Sofi & Anil

portfolio

Porträtt på brudpar Ashley och Christoffer Ljungbäck i Trolleholms slott trädgård.

Testimonials

“Tove is hands down the best. She takes her work very seriously, I think she is great with all types of people as well. She plays to her customers. I am out going and anti-lagom, she fit like a glove with me. But I saw her great with my Swedish husband.

The pictures were worth every penny and I am going to be using here for my first born and family portraits in the years to come. Highly recommend!

I immediately fell in love. I loved the simplicity of your photos, the emotion and power they radiate and most importantly, the coloring. I think you keep your colors as real as possible which is my favorite."

- Ashley & Christoffer

Svartvitt fotografi på ett kärleksfullt par vid Ån i Yngsjö, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler. Kommer ni att åka ned till Skåne för att ta en titt på Kronovall Slott före bröllopet? Om ni vill kan vi ta tillfället i akt och mötas upp för er Engagement Session i samband med detta!

Vi bor inte i Skåne - hur går vi tillväga?

skicka en bokningsförfrågan

Grupporträtt på brud och hennes brudtärnor under ett bröllop på Örum 119 som ligger i södra Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Skåne.

Kärleksfullt bröllopsporträtt på ett brudpar under deras elopement bröllop i Baskemölla, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Brudklänningen heter Ciara och kommer från Asos. Brudgummens bröllopskläder kommer från Tiger of Sweden.

VILKEN SLAGS BRÖLLOPSFOTOGRAF VILL NI HA?

Passar jag och min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er dag? Vad glad jag blir! Kika in på info om bröllop för att läsa mer om min approach och tankesätt, sväng gärna förbi sidan om Miljö och hållbarhet för att se hur jag jobbar miljövänligt! Några exempel på bröllopsporträtt finner ni under min portfolio för bröllop. Jag är rak och transparent och delar gärna med mig av bröllopstips för att förenkla er dag!

Jag lägger ned tid på att lära känna er för att era bilder skall bli så personliga som möjligt. Om ni vill kan vi träffas på en zoom-fika eller ett telefonsamtal och se om vi matchar varandra?

Bröllopsdagen skall inte kännas som en enda lång fotosession utan jag är en naturlig del av er bröllopsdag. Jag guidar när det behövs såsom exempelvis vid porträtten och intar en dokumentär approach övriga delen av dagen.

Känner ni att jag som person och min expertis kan vara en tillgång under er dag - skicka en förfrågan så tar vi ett snack!

Skicka en förfrågan

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop på Kronovalls vinslott, Skåne
- ha ert slottsbröllop i Tomelilla!

»BLOGG

Kronovalls Vinslott i Tomelilla – ha ert bröllop på fantastiska Österlen!