Boka fotograf till ert bröllop på slottet Maryhill Estate, Skåne

Maryhill Estate är nya namnet på Örenäs slott. Foto: Tove Lundquist.
En brud i Diane Legrand brudklänning under ett bröllop på Maryhill Estate som är nya namnet på Örenäs slott. Foto: Tove Lundquist.

Maryhill Estate, Skåne

Vill ni ha er bröllopsmiddag i en vacker slottsmiljö? Med en underbar vy över Öresund från både slottet samt den prunkande trädgården och många läckra detaljer inne i slottet är Maryhill Estate i vackra Glumslöv utanför Landskrona ett utmärkt val för bröllopsfirande!

De erbjuder bland annat hotell och spa med lyxig, lantlig känsla samt ett urläckert hotellrum för nyblivna brudpar. Extra poäng för Svanen märkning och lokalens fokus på Fairtrade och hållbarhet! Svenskt, grönlistat och klimatkompensation är vad som gäller. Personalen på slottet har mångårig erfarenhet av bröllop.

Jag har fotograferat flera bröllop på Örenäs slott som det tidigare hette och kan ge er tips på de bästa platserna inför både First Look, porträtt samt gruppbilderna.

Vem är Fotograf Tove Lundquist?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet. En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider.

Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

lär känna mig här

Maryhill Estate är nya namnet på Örenäs slott. Foto: Tove Lundquist.

Då många av mina brudpar bor dels på andra orter i Sverige och dels utomlands och väljer att ha sina destinationsbröllop i Skåne finns där stor erfarenhet av att all kommunikation kring bröllopet sker genom telefon/mail/videosamtal. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och pratar bröllop via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni åka ner till Maryhill Estate för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, antingen på själva slottet alternativt i området ikring Glumslöv.

skicka en bokningsförfrågan

recension

Fantastisk brudklänning från Ida Sjöstedt Couture. Brudgummens klädsen från Charles Tyrwhitt. Corsage från Anna Gouteva. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

”Att Tove är en fantastisk fotograf kan ni se från hennes otroligt vackra bilder. Hon lyckas verkligen fånga ögonblick och uttryck på ett naturligt sätt. Tove har också en härlig men fortfarande diskret personlighet, vilket gjorde att det var väldigt enkelt att tillbringa tid med henne på vårt bröllop.

Att hon lyckades få en “kamerarädd” person som mig själv avslappnad framför kameran var guld värt. Vi kunde inte ha haft en bättre bröllopsfotograf – Toves fantastiska bilder kommer att ge oss glädje i många många år framöver!”

- M & C
Bild från ett regnigt bröllop i trädgården på Maryhill Estate, tidigare namn är Örenäs slott. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Bröllop i Skåne

Har ni planerat att ha ett lantligt och lyxigt slottsbröllop i Skåne och har bokat havsnära Maryhill Estate i Glumslöv? Vad kul! Jag har som sagt fotograferat flera bröllop på Örenäs slott som det tidigare hette innan ombyggnaden.

Kika gärna in på mina bröllopstips där ni finner massor av rekommendationer samt sväng förbi min Pintestest där ni även där finner inspiration!

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .

Fotograf Tove Lundquist

Bröllopsfotograf för bröllop på Maryhill Estate, Glumslöv - Skåne som förr gick under namnet Örenäs Slott - fokus på storytelling och genuina känslor

Bröllop på Maryhill Estate, Glumslöv tillsammans med bröllopsfotograf i Skåne - tidigare namn är Örenäs Slott slott