Bröllop på slottet Maryhill Estate, Skåne

Maryhill Estate är nya namnet på Örenäs slott. Foto: Tove Lundquist.
En brud i Diane Legrand brudklänning under ett bröllop på Maryhill Estate som är nya namnet på Örenäs slott. Foto: Tove Lundquist.

Maryhill Estate, Skåne

Vill ni ha er bröllopsmiddag i en vacker slottsmiljö? Med en underbar vy över Öresund från både slottet samt den prunkande trädgården och många läckra detaljer inne i slottet är Maryhill Estate i vackra Glumslöv utanför Landskrona ett utmärkt val för bröllopsfirande!

De erbjuder bland annat hotell och spa med lyxig, lantlig känsla samt ett urläckert hotellrum för nyblivna brudpar. Extra poäng för Svanen märkning och lokalens fokus på Fairtrade och hållbarhet! Svenskt, grönlistat och klimatkompensation är vad som gäller. Personalen på slottet har mångårig erfarenhet av bröllop.

Jag har fotograferat flera bröllop på slottet och har tips på de bästa platserna inför både First Look, porträtt samt gruppbilderna.

Vem är Fotograf Tove Lundquist?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet. En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider.

Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

lär känna mig här

Maryhill Estate är nya namnet på Örenäs slott. Foto: Tove Lundquist.

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne finns stor erfarenhet av att all kommunikation kring bröllopet sker genom telefon/mail/videosamtal. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och pratar bröllop via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Ska ni åka ner till Maryhill Estate för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, antingen på själva slottet alternativt i området ikring.

skicka en bokningsförfrågan

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .

Fotograf Tove Lundquist

Bröllopsfotograf för bröllop på Maryhill Estate, Glumslöv - Skåne

- fokus på storytelling och genuina känslor

Bröllop på Maryhill Estate, Glumslöv tillsammans med bröllopsfotograf i Skåne