VANKAS DET BRÖLLOP?

Letar ni efter en fotograf till ert bröllop på Maryhill Estate?

Brudklänning från Diane Legrand, florist är Gouteva, smycken kommer från Caroline Svedbom och fotograf är Tove Lundquist. Location är Maryhill Estate i Glumslöv.

MARYHILL ESTATE, SKÅNE

Vill ni ha er bröllopsmiddag i en vacker slottsmiljö? Med en underbar vy över Öresund från både slottet samt den prunkande trädgården och många läckra detaljer inne i slottet är Maryhill Estate i vackra Glumslöv utanför Landskrona ett utmärkt val för bröllopsfirande!

De erbjuder bland annat hotell och spa med lyxig, lantlig känsla samt ett urläckert hotellrum för nyblivna brudpar. Extra poäng för Svanen märkning och lokalens fokus på Fairtrade och hållbarhet! Svenskt, grönlistat och klimatkompensation är vad som gäller. Personalen på slottet har mångårig erfarenhet av bröllop.

Jag har fotograferat flera bröllop på Örenäs slott som det tidigare hette och kan ge er tips på de bästa platserna inför både First Lookporträtt samt gruppbilderna.

Tove var vår bröllopsfotograf och vi är så nöjda. Toves engagemang är något utöver det vanliga och hennes energi gör en avslappnad och trygg på själva bröllopsdagen. Kan varmt rekommendera Tove om ni vill ha en fotograf som verkligen ger allt (och lite till) för er och er dag!

– Molly + Johan

(hon/henne)

Vem är Tove?

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet. En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider. Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.

Svartvitt brudporträtt under ett bröllop på Örenäs Slott. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
Brudpar under sin First Look, bröllopet var på Örenäs Slott i Skåne som är en populär bröllopslokal. Fotograf: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Brudbukett från Gouteva i Malmö, tärnornas mintgröna klänningar från Azize och fotografen är Tove Lundquist.
Maryhill Estate är nya namnet på Örenäs slott. Foto: Tove Lundquist.
Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Vilka är ni?

Ni fina, fantastiska bröllopspar är kärleksfulla och jämställda och planerar väl genomtänkt men avslappnat bröllop på Maryhill Estate. Ert största fokus är att familj och vänner har det bra och ni värderar bilder från bröllopet högt. Lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en helt fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger ned tid på att lära känna er för att skapa personliga bröllopsbilder. Det är viktigt att de representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

3 bröllopstips för er som skall ha bröllopet på Maryhill Estate

Porträtt på brudpar, bröllop Sofiero Slott. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Tove var helt fantastisk fotograf, otroligt nöjd med bilderna och med henne som person. Sjukt engagerad hela vägen från bokning till bröllopet och känner att vi inte kunde valt en bättre fotograf. Kan verkligen rekommendera henne! ♥

– Frida + Anton

Vi bor inte i Skåne men vill boka dig till vårt bröllop!

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne har jag mångårig erfarenhet vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom telefon/mail/videosamtal.

Ska ni åka ner till Maryhill för en spahelg samt att checka in lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session vid slottet i samband med detta.


Engagement sessions på Maryhill Estate

Det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under denna provfotografering kommer vi att lära känna varandra ytterligare och ni kommer att se hur jag jobbar vid bröllopsporträtten under er bröllopsdag. Jag baserar den alltid på hur ni är som par samt individer, kika igenom tidigare parfotograferingar för att få en känsla av vad ni får för slags bilder.

Det finns många fina platser i närheten av Maryhill Estate att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering – allt sånt här går vi igenom vid bokning.

Brud med brudtärnor, mintgrönt tema, på Örenäs Slott. Smycken från Caroline Svedbom Jewelry, brudklänning från Diane Legrand Bridal Gowns och brudbukett från Gouteva. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist, Skåne.

Porträtt på Johanna som hade sitt bröllop på slottet när det hette Örenäs Slott.

Bröllopstips

Kika in på min Pinterest samt bröllopstipsen här på hemsida för att få inspiration! Där finns tips på allt som kan behövas tänkas på under en bröllopsdag – från förberedelser till First Look, till hur en skall tänka när gruppbilderna eller bröllopsporträtten skall tas (finns MASSOR av fina backdrops på Maryhill!!), vilka florister som finns i närheten av slottt till inlägg om presenter till era gäster, hur en bäst planerar in ett bra körschema för dagen och vem som gör godaste tårtan i Skåne. Allt det – och mycket, mycket mer!

Har ni anlitat en bröllopskoordinator? Vad kul – gratulerar till att göra ett bra val! Om ni vill men ännu inte hunnit boka någon så läs tipsen om bröllopskoordinatorer!

I annat fall hoppas jag att kunna bistå med lite hjälp i er bröllopsplanering med dessa tips.

Kan dessa blogginlägg vara av intresse?


Bröllop i Skåne

Har ni planerat att ha ett lantligt och lyxigt slottsbröllop i Skåne och har bokat havsnära Maryhill Estate i Glumslöv? Vad kul! Jag har som sagt fotograferat flera bröllop på Örenäs slott som det tidigare hette innan ombyggnaden samt namnbytet.

Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllop på Maryhill Estate, Glumslöv tillsammans med bröllopsfotograf i Skåne – tidigare namn är Örenäs Slott slott

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Bröllop på Maryhill Estate, Skåne

Boka fotograf till ert bröllop på slottet Maryhill Estate, Skåne