Ha ert bröllop på lummiga och anrika Sofiero Slott utanför Helsingborg i Skåne!

En svensk-italiensk kyrklig utomhusvigsel i trädgården på Sofiero Slott, Helsingborg. Den perfekta platsen för ett slottsbröllop i Skåne! Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Ska ni ha ert bröllop på Sofiero Slott utanför Helsingborg, Skåne och söker en bröllopsfotograf?

Då har ni kommit rätt! Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med naturliga, avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.

Jag har fotograferat bröllop på Sofiero Slott tidigare och kan ge många tips på fina platser i Slottsträdgården där ni dels kan ha en rofylld First Look och dels där ni kan ta era bröllopsporträtt!

När ni bokar mig får ni tillgång till all min expertis när det gäller bröllopsplanering och jag har goda kontakter med andra bröllopsleverantörer i området och rekommenderar endast de bästa. Vid bokning skickar jag alltid en detaljerad planeringsguide för att ge er de bästa tipsen på hur ni kan tänka så att er dag blir PRECIS som ni vill ha den! Jag är ert bollplank när det gäller tankar och idéer kring bröllopet och planeringen av detta ända fram till den stora dagen.

För mig är det viktigt att bilderna representerar er dag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Bröllopsporträtt under ett svenskt-italienskt slottsbröllop på Sofiero Slott, Helsingborg. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Information kring bröllop

Vad säger mina brudpar?

Lär känna Tove


Se ett kortare bildspel från ett svenskt-italienskt bröllop på Sofiero Slott! Kika in under bildspel för att se andra bröllop jag fotograferat.
Bröllopsporträtt under ett bröllop på Bosjökloster slott i Skåne, bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!

Vilka är #tovesbrudpar?

Mina brudpar är kärleksfulla och jämställa par som planerar laid back bröllop med fokus på familj och vänner och värderar bilder från bröllopet högt, lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger mycket ned tid på att lära känna er för att göra ert bröllop så personligt som möjligt och under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er!

Läs mer om min approach härVill ni boka bröllopsfotograf i Helsingborg med omnejd?

Härligt! Det första steget är att börja lära känna varandra, det är viktigt att ni känner att jag är en bra fit för er - ju mer vi känner varandra desto mer personliga blir era bilder. Skicka en förfrågan genom frågeformuläret under kontakt så tar vi det därifrån.


Brudgum rättar till brudklänningen under bröllopsporträtt i Sofiero Slott, bröllopsfotograf Helsingborg.
Vackra porträttbilder i all ära, jag älskar dokumentära bilder! Hos mig får ni både ock!
Lila blomma, utomhusbröllop på Sofiero Slott, Skåne.

FAQ

Kan vi ha vår parfotografering på Sofiero Slott?

01

Svar ja! För de brudpar som älskar Rhododendron tipsar jag om att ha fotograferingen på vårkanten. Om ni vill kan vi koppla fotograferingen tidsmässigt till någon av Sofieros utställningar under året om det är någon ni är extra intresserade av.

02

Betalar vi resekostnad för dig mellan Malmö-Helsingborg?

Nope! Resekostnad samt boendekostnad ingår när ni bokar mig som fotograf.

03

Behöver vi betala extra för att fotografera på Sofiero Slott under bröllopdagen?

Nej, inte om ni har bokat ert bröllop på slottet. Gifter ni er någon annanstans men vill ta bröllopsporträtt i Slottsträdgården utgår det dock en avgift. Läs mer på Sofiero Slott.

Bröllopsdukning på Sofiero Slott, bröllopsfotograf Helsingborg.

3 bröllopstips för er som skall ha ert bröllop på Sofiero slott

01.

02.

03.

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop på sofiero Slott!

Hur går vi tillväga nu?

Fyll i formuläret på kontakt-sidan!

01.

Ju mer detaljerade ni är desto bättre! Det är inte alla brudpar som hunnit planera sitt bröllop så långtgående när de kontaktar mig - men ju mer info jag får desto lättare kan jag se om min bildstil är en bra fit för just er eller om en annan bröllopsfotograf passar er bättre. ♥

Brudpar gående i Sofiero Slotts trädgård, Helsingborg.

Avtal, faktura och MASSOR av information!

02.

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha - vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

Bröllopsdagen på Sofiero Slott är här! Wohoooo!

03.

Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig känns det som att vi känt varandra i evighet och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

Bilderna är klara!

04.

Tiden är inne att få se era fantastiska bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt.

bröllopsfotograf i Skåne med fokus på storytelling och genuina känslor

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

First Look vid växthuset, bröllop på Sofiero Slott, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Placeringsskylt för bröllopsgäster under ett internationellt bröllop på Sofiero Slott och Slottsträdgård utanför   Helsingborg i Skåne.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop på Sofiero Slott i Helsingborg
- ha ert slottsbröllop i Sofieros Slottsträdgård, Skåne!

»BLOGG

Internationellt bröllop i Sofiero Slott och Slottsträdgård, Helsingborg