Sofie och Marco ~ internationellt utomhusbröllop på Sofiero Slott, Helsingborg

Brudgum rättar till brudklänningen under bröllopsporträtt i Sofiero Slott, bröllopsfotograf Helsingborg.

Vackra porträttbilder i all ära, jag älskar sådana här dokumentära bilder!

 

Jag tycker att det är så fantastiskt roligt att jobba med bröllop! Det händer ibland att jag hakar på andra bröllopsfotografer som Second Shooter, dels för att jag är social och tycker om att jobba med andra människor och dels för att det är kul att ha möjlighet att gå utanför ens comfort-zone fotomässigt.

I början av juni förra året jobbade jag som andrefotograf åt Gina Ljungberg på ett 12h bröllop under ett svenskt italienskt utomhusbröllop på vackra Sofiero Slott. Superkul! Sofie och Marco hade valt en perfekt plats för sitt bröllop – hela Sofieros Slottsträdgård var en kaskad av färgglada och fantastiskt vackra blommor och vädret var perfekt. Bröllopsporträtten togs vid flera tillfällen – me like! – dels under Sofie och Marcos First Look som skedde vid växthuset och dels något senare på kvällen under The Golden Hour – d v s när ljuset är som bäst på hela dagen. (enligt mig alltså haha!) Förberedelserna hade Sofie på Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg tillsammans med sin syster Frida.

I vanlig ordning visar jag endast upp de bilder som jag fått grönt ljus av från Förste Fotografen samt från brudparet. Det är viktigt med respekt! ♥
 

 

   

Se gärna bildspelet!  

 

Bröllopslokal: Sofiero Slott och Slottsträdgård, Helsingborg

Brudklänning: Haim av La Sposa från Pronovias, Barcelona

Brudskor: Graceland från Deichmann

Kostym: Pigal Boutique Bergamo, Italien

Vigselringar: Célia Brown, Schweiz 

MUA: Cecilia Tram – Beautyfreak

Florist: JN Blommor Interiör

Plats för förberedelser: Radisson Blu Metropol Hotel

Förstafotograf: Gina Ljungberg

Fotograf: Tove Lundquist

 

Vill ni boka bröllopsfotograf Helsingborg med omnejd?

Härligt! Det första steget är att lära känna mig lite bättre, det är viktigt att ni känner att jag är en bra fit för er! Kika därefter igenom min portfolio för att sedan läsa om min approach när det gäller bröllop. Skicka en förfrågan gör ni genom frågeformuläret under kontakt.

DELA
Kommentarer
Skriv en kommentar
Meddelande