The Lodge - ha ert bröllop på ett spahotell i Skåne!

Ett utomhusbröllop på Örum 119 på Österlen. Fotograf var Tove Lundquist, Lokal: Örum 119, MUA: Ellinor Rosander, Florist: Trolldruvans blommor, Musiker: Daniel Bentzen, Brud: Hvita Vackra, Brudgum: Volt Malmö, Vigselringar: Dahlgren est. 1918, Trycksaker: Emma Paper Doll, Restaurang: Härden Matstudio, Tårta: Tildas Bakeri

Info om bröllop

Vad säger brudparen?

Om fotografen

Vem är Tove?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider.

Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

Bröllop på The Lodge

The Lodge är en bröllopslokal som är helt fantastisk och som jag verkligen kan rekommendera till er brudpar! Den ligger vackert beläget på en av Skånes högsta punkter med naturen utanför knuten. Bröllopslokalen ligger nära både Malmö och Kastrup vilket gör att det blir enkelt för era gäster att ta sig till platsen både för era nationella men även internationella gäster. För att avlasta brudparen i planeringen av bröllopsdagen har The Lodge valt att ha en egen bröllopskoordinator på plats som hjälper er i planeringen.

Jag upplevde att personalen var väldigt flexibla och lyhörda när det gällde snabba förändringar under dagen vilket är ett stort plus! Det finns flera fina platser på området där ni kan välja att ha ert mingel och är vädret bra finns där dessutom möjlighet att ha själva bröllopsmiddagen utomhus där ni och era gäster har en fantastisk vy mot de skånska slätterna runt Dalby och Lund. Väldigt vackert!


The Lodge är en bröllopslokal som är helt fantastisk och som jag verkligen kan rekommendera till brudpar! Platsen ligger vackert till, personalen är grym och maten är supergod! Om ni har tur med vädret finns där dessutom möjlighet att ha bröllopsmiddagen utomhus.Det går att boka alla rum för eget bruk om ni vill och det innebär att det inte kommer att finnas andra gäster boende där än ni och era bröllopsgäster vilket kan vara skönt. Tänk häng vid pool, spa samt middag tillsammans hela gänget från fredag-söndag! Hotellet har 22 dubbelrum att erbjuda er och gästerna.

Det finns många fina platser för er som planerar en utomhusvigsel på hotellet och för er som väljer att ha er ceremoni i kyrka finns bland annat Genarps kyrka, Lyngby kyrka och Gödelövs kyrka i närheten.Ett tips om ni exempelvis vill ha inbjudningskort, skyltar samt placeringskort under bröllopsmiddagen är att kika in hos Ellen på Didriks Design som är grymt duktig! Här har hon skapat produkter helt enligt brudparets önskemål och tonerna under bröllopet baserades på brudbuketten som bland annat gick i gula toner.Bröllopsleverantörer i närhetenDå många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne är jag van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom telefon/mail/videosamtal.

Ska ni åka ner till The Lodge för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med besöket.

Vi vill boka dig som fotograf men bor inte i Skåne

skicka en bokningsförfrågan

Kika in på mina tips på Pinterest samt bröllopstipsen här på hemsidan för att få idéer när det gäller er planering!


Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Bröllopsporträtt i Slottsträdgården under ett utomhusbröllop i Slottsparken. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Malmö, Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop på The Lodge
- med fokus på genuina känslor och storytelling

The Lodge - bröllop i Skåne