Planerar ni bröllop?

bröllopsfotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllop på The Lodge Resort

The Lodge är en personlig favorit och en bröllopslokal som jag verkligen kan rekommendera till de brudpar som vill gifta sig här i södra Sverige. Den ligger vackert beläget på en av Skånes högsta punkter med naturen utanför knuten. Bröllopslokalen ligger nära både Malmö och Kastrup vilket gör att det blir enkelt för era gäster att ta sig till platsen både för era nationella men även internationella gäster. Här har ni verkligen möjligheten att skapa en härlig, avslappnad bröllopshelg tillsammans med era vänner!

För att avlasta brudparen i planeringen av bröllopsdagen har The Lodge valt att ha en egen bröllopskoordinator på plats som hjälper er i planeringen.

Jag upplevde att personalen var väldigt flexibla och lyhörda när det gällde snabba förändringar under dagen vilket är ett stort plus! Det finns flera fina platser på området där ni kan välja att ha ert mingel och är vädret bra finns där dessutom möjlighet att ha själva bröllopsmiddagen utomhus där ni och era gäster har en fantastisk vy mot de skånska slätterna runt Dalby och Lund. Väldigt vackert!

Ska ni ha ert bröllop på The Lodge och söker en bröllopsfotograf?

Jag har koll på de bästa platserna!

Vem är jag?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider. Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.

Det går att boka alla rum för eget bruk om ni vill och det innebär att det inte kommer att finnas andra gäster boende där än ni och era bröllopsgäster vilket kan vara skönt. Tänk häng vid pool, spa samt middag tillsammans hela gänget från fredag-söndag! Hotellet har 22 dubbelrum att erbjuda er och gästerna.

Det finns många fina platser för er som planerar en utomhusvigsel på hotellet och för er som väljer att ha er ceremoni i kyrka finns bland annat Genarps kyrka, Lyngby kyrka och Gödelövs kyrka i närheten. Då jag har fotograferat bröllop på The Lodge tidigare får ni många tips om fina platser där vi kan ta både First Look samt porträtten!

The Lodge Resort är perfekt för de par som vill ha naturen bakom knuten.

The Lodge – ha ert bröllop på ett spahotell i Skåne!

The Lodge är en bröllopslokal som är helt fantastisk och som jag verkligen kan rekommendera till brudpar! Platsen ligger vackert till, personalen är grym och maten är supergod! Om ni har tur med vädret finns där dessutom möjlighet att ha bröllopsmiddagen utomhus.Vilka är ni?

Ni fina, fantastiska bröllopspar är kärleksfulla och jämställda och planerar väl genomtänkt men avslappnat bröllop på The Lodge. Ert största fokus är att familj och vänner har det bra och ni värderar bilder från bröllopet högt. Lite skit på klänningen är inget som hindrar att ni har en helt fantastisk dag tillsammans med era gäster. Människorna som är där och firar dagen är viktigare än att tonen på blommorna blev 100% rätt.

Jag lägger ned tid på att lära känna er för att skapa personliga bröllopsbilder. Det är viktigt att de representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Alla bröllop är olika. ♥

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Ett tips om ni exempelvis vill ha inbjudningskort, skyltar samt placeringskort under bröllopsmiddagen är att kika in hos Ellen på Didriks Design som är grymt duktig! Här har hon skapat produkter helt enligt brudparets önskemål och tonerna under bröllopet baserades på brudbuketten som bland annat gick i gula toner.Exempel på bröllop

“Tove har förmågan att fånga mer än bara ett bröllop och har kunskapen om så mycket mer än bara fotografering. Vi kommer att kunna titta på våra bilder i många år framöver och känna att vi har varit med under hela dagen även på de ögonblicken som vi missat, tack vare att Tove fångat så många bilder på våra gäster när vi inte var med också.

Både vi och gästerna upplevde att det var väldigt proffsigt utfört, ingen kände sig obekväm även om flera oroat sig för det innan. Tove är väldigt lyhörd för våra önskemål, men inte heller rädd för att komma med tips och trix utifrån sin erfarenhet, det värdesatt vi väldigt mycket som inte har någon större kunskap av bröllop. Både Tove och Tomas är väldigt lättsamma personer och skapade en trygg och god stämning även när vi som brudpar var lite trötta.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

Alicia + Joakim

3 bröllopstips för er som skall ha ert bröllop på The Lodge


“Tove var helt fantastisk fotograf, otroligt nöjd med bilderna och med henne som person. Sjukt engagerad hela vägen från bokning till bröllopet och känner att vi inte kunde valt en bättre fotograf. Kan verkligen rekommendera henne! ♥”

Frida + Anton
Ett utomhusbröllop på Örum 119 på Österlen. Fotograf var Tove Lundquist, Lokal: Örum 119, MUA: Ellinor Rosander, Florist: Trolldruvans blommor, Musiker: Daniel Bentzen, Brud: Hvita Vackra, Brudgum: Volt Malmö, Vigselringar: Dahlgren est. 1918, Trycksaker: Emma Paper Doll, Restaurang: Härden Matstudio, Tårta: Tildas Bakeri

Se ett par exempel!

Se i nedan utvalda bildspel hur jag på ett naturligt sätt blandar spontana ögonblicksbilder med avslappnade porträtt under en bröllopsdag. I vanlig ordning är bildspelen skapade för brudparets skull och ej för sociala medier så de är måhända lite långa men ger er en inblick i hur jag fotograferar bröllop – en viktig aspekt när ni skall investera i bröllopsbilder. ♥

Planera ert bröllop!


Efter att ha arbetat som bröllopsfotograf under 10 års tid har jag samplat på mig en hel del erfarenhet – här finns ett par tips för de bröllopspar som väljer att själva planera sina bröllop.


Bröllopsfotograf i Skåne med fokus på storytelling och genuina känslor

Jag älskar att fånga de genuina känslorna och kärleken mellan människor som lyser igenom under en bröllopsdag – kärleken mellan makar, kärleken till familj och till vänner. Att fånga små, små detaljer som ofta ingen annan hinner notera i bröllopsdagens brus – den tysta blicken mellan två människor eller en mjuk hand på en närståendes arm. Era vänner och familj är en sån stor del av er bröllopsdag!

Boka mig och ni får en fotograf som tar sig an er bröllopsdag med stort engagemang, lyhördhet och all den kärlek det förtjänar! Vill ni ha en blandning av dokumentära och autentiska ögonblicksbilder som fångar era känslor under bröllopsdagen samt snygga porträtt är jag den solklara bröllopsfotografen för er!

Kika in på mina tips på Pinterest samt bröllopstipsen här på hemsidan för att få idéer när det gäller er planering!
Engagement session

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig som bröllopsfotograf och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Vi kommer att lära känna varandra än mer och ni kommer att få en känsla av hur jag jobbar under bröllopsporträtten under själva bröllopsdagen. Den brukar vara väldigt avslappnad och vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans där vi diskuterar igenom ert bröllop, jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Under taggen Engagement sessions finns det ett par utvalda exempel för er – parfotograferingar som dels utspelat sig i mulet, blåsigt väder och dels i strålande sol för att ge er en känsla över hur det kan se ut. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av The Lodge att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering.


Exempel på Engagement sessions


Brudens förberedelser under ett bröllop på High Court i Malmö. Slöja och brudklänning kommer från Skräddarbutiken i Malmö, bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Vill ni boka mig som bröllopsfotograf?

Passar min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er bröllopsdag på The Lodge? Känner ni att vi passar ihop och skulle vara ett excellent team tillsammans? Är jag rätt fotograf att fånga er viktiga dag? Vad kul! Smit in till min informationssida om bröllop för att läsa mer om mina tankar och approach under ert bröllop, på sidan om Miljö och hållbarhet får ni en blick i hur jag arbetar miljövänligt – både i mitt arbete som bröllopsfotograf samt i min vardag!

Ni finner några exempel på bröllopsporträtt i min portfolio för bröllop, det finns även utvalda bilder på Instagram. Relationen med mina brudpar är ytterst viktig, jag vill lära känna er – ni gör detsamma genom att bland annat läsa inne på sidan om mig – samt detta blogginlägg.

Som bröllopsfotograf samt person är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär blandat med naturliga och avslappnade porträtt. Jag utgår alltid från hur ni är som personer! Är är en glad och öppen person som älskar mycket i livet – bland annat att jobba med människor, min familj samt att plugga.

Min resa genom konsten, fotografin och andra traditioner och kulturer tar aldrig slut. Älskar att lära mig nya saker! Älskar också havet.

Vi bor inte i Skåne men vill boka dig för vårt bröllop på The Lodge!

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne har jag mångårig erfarenhet vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom telefon/mail/videosamtal.

Ska ni åka ner till The Lodge för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, antingen i närheten eller inne i Malmö/Lund.

Internationellt svenskt-amerikanskt bröllop på Ven, porträtt på brud och brudgum på stranden. Klänning från DB Studio wedding dresses, skor från Steve Madden. Foto: Tove Lundquist.
Bröllopstips

Kika in på min Pinterest samt bröllopstipsen här på hemsida för att få inspiration! Där finns tips på allt som kan behövas tänkas på under en bröllopsdag – från förberedelser till First Look, till hur en skall tänka när gruppbilderna eller bröllopsporträtten skall tas (finns MASSOR av fina backdrops på The Lodge!!), vilka florister som finns i närheten av Malmö och Lund till inlägg om presenter till era gäster, hur en bäst planerar in ett bra körschema för dagen och vem som gör godaste tårtan i Skåne. Allt det – och mycket, mycket mer!


Vi vill att du fotograferar vårt bröllop på The Lodge Resort – hur går vi tillväga nu?

Brud förbereder sig inför First Look på bröllopslokalen Örenäs Slott i Skåne. Fotograf: Tove Lundquist.

BRÖLLOPSFOTOGRAF I SKÅNE MED FOKUS PÅ STORYTELLING OCH GENUINA KÄNSLOR

02.

Avtal, faktura och MASSOR av information!

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten vid sidan av – vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den! En checklista och bröllopsguide skickas ut.

03.

Bröllopsdagen är här! Wohoooo!

Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig känns det som att vi känt varandra i evighet och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

04.

Bilderna är klara!

Tiden är inne att få se era bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt. ♥


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

The Lodge Resort & Honulele Spa – bröllopsfotograf i Skåne för bröllop på lyxigt spahotell

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Bröllop på The Lodge Resort i Skåne

The Lodge Resort & Honulele Spa – bröllop i Genarp, Skåne | bröllopsfotograf Tove Lundquist