Bröllopsfotograf Blekinge

Svartvitt dokumentärt fotografi på brudpar under ett bröllop på Eriksberg Vilt & Natur i Blekinge. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Blekinge.

planerar ni ett bröllop i Blekinge?

- bröllopsfotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

En dokumentär approach med flexibilitet och en rofylld dag i åtanke

Ska ni gifta er i Blekinge och söker en bröllopsfotograf? Då har ni kommit rätt! Som fotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade – och ofta rofyllda – porträtt. Mina kunder är främst de brudpar som planerar utomhusbröllop – ofta vid havet – som är kreativa och personliga  – men främst fångar jag kärlek i all form! Kärlek mellan makar, kärlek till familj och kärleken till vänner.

Passar jag in i er vision om  hur ni vill föreviga er bröllopsdag, är en bröllopsfotograf med inriktning på dokumentära bilder vad ni letar efter? Härligt! Gå in till min informationssida om bröllop för att läsa mer om hur jag jobbar under en bröllopsdag, sväng gärna förbi miljö och hållbarhet för att se hur jag jobbar miljövänligt! Bröllopsporträtt finner ni under min portfolio för bröllop. Det är superviktigt att ni känner att jag är rätt person för er, lär känna mig här! Resa och boende ingår i flera av mina bröllopspaket.

Välkomna till

REBECCA & ERIK

Rebecca och Erik valde Eriksberg Vilt & Natur i Blekinge som plats för deras bröllop. De bor i Göteborg till vardags och valde att komma ned till Malmö för deras provfotografering på Sibbarp.

Bröllop på Eriksbergs Vilt & Natur, Blekinge. Fotograf är Tove Lundquist.

Brudbukett från Flora & design Stenbacka. Foto: Tove Lundquist.

Porträtt på brudpar under ett bröllop på Eriksbergs Vilt & Natur i Karlshamn, Blekinge. Fotograf är Tove Lundquist.

Svartvitt porträtt på brud under ett bröllop på Eriksbergs Vilt & Natur, Blekinge. Fotograf är Tove Lundquist.

Eriksbergs vilt & natur

Ett glatt och kärt par som skall gifta sig. Här har de en provfotografering på Sibbarps Camping i Malmö tillsammans med Fotograf Tove Lundquist.

Rebecca & Erik

blekinge

"“Vi anlitade Tove till vårt bröllop och är jättenöjda! Vi kunde inte ha träffat mer rätt när vi valde fotograf! Att hon tar vackra bilder kan man själv se i hennes portfolio. Tove är grym på att få även en foto-ovan person att känna sig avslappnad framför kameran vid porträttfoton, men också på att vara osynlig när det behövs vid t ex mingelbilder. 

Tove var väldigt professionell från första kontakt hela vägen till leverans av bilderna. Inget lämnades åt slumpen. Vi fick utförlig information om alla steg i processen, och all kommunikation med Tove var jättebra. Hon var väldigt lyhörd inför våra önskemål, genuint engagerad i bröllopet och inte minst supertrevlig att umgås med. 

Vi kände oss helt trygga med att hon förstod våra önskemål och att vi skulle bli nöjda med resultatet. Och nöjda blev vi verkligen med råge! Fotona överträffade alla föväntningar! Vi kan varmt rekommendera Tove!”"

läs om deras story

Rebecca & Erik

malmö

Engagement session

Provfotografering inför bröllop i Sibbarp, Malmö samt vid Öresundsbron. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Engagement sessions i Blekinge eller Skåne

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Den är alltid baserad på hur ni två är som personer.

Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i både Blekinge samt Skåne att dels ta bröllopsporträtt under själva bröllopsdagen samt dels ha vår parfotografering.

Kika in på Rebecca och Eriks parfotografering i länken ovan för att se hur en havsnära Engagement session kan se ut, de valde att ha sin e-session i Sibbarp, Malmö.

Följ mig på Instagram

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Parfotografering inför bröllopet på Ystad Saltsjöbad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne

@tovelundquist

Har ni några frågor?

Baserad i Malmö, Skåne

Ställ dem genom kontaktformuläret under kontakt

eller skicka mig ett mail på info(AT)tovelundquist.se

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

Bröllopsfotograf Blekinge, Karlskrona, Karlshamn, Ronneby samt Sölvesborg