Gouteva – florist för ert bröllop i Skåne!

Vackra bröllopsbuketter under ett vårbröllop på High Court i Malmö City. Florist Gouteva har gjort brudbuketten som går i toner av vitt, blått och aprikos, både tärn- samt brudklänning kommer från Skräddarhuset i Malmö. Tove Lundquist var bröllopsfotograf.
Boka Florist Gouteva till ert bröllop i Skåne!

Anna Gouteva är en av Malmös bästa och mest rekommenderade florister och hon har stått för blomsterarrangemangen under flera av bröllopen jag fotograferat. Anna och hennes florister gör de mest fantastiska brudbuketter -  de är helt klart en av mina personliga favoriter här i Skåne och en bröllopsleverantör jag alltid rekommenderar mina brudpar.

Kika in på Goutevas hemsida samt deras Instagram. Här finner ni fler tips på florister i Skåne, jag rekommenderar ett par av mina absoluta favoriter i Skåne. Passar jag in i er vision om ert bröllop? Berätta mer genom formuläret under bröllop!


Bröllopsdukning i matsalen Tranchell på Örenäs Slott, Skåne. Florist är Gouteva, bröllopsfotograf är Tove Lundquist, temat är mintgrönt.

Här har Gouteva gjort ståtliga bordsdekorationer till Johanna och Simons bröllop på Örenäs Slott, Skåne.

Brudklänning Eternity Dress från Ida Sjöstedt Couture, blommor från Gouteva i Malmö och fotograf är Tove Lundquist.

M och C valde liljekonvaljer till både M´s  hår, brudbukett samt till bordsdukningen. Se fler bilder från bröllopet på Idala Gård

Brudbukett från Gouteva i Malmö, tärnornas mintgröna klänningar från Azize och brudens klänning kommer från Diane Legrand. Fotograf är Tove Lundquist.

Så här såg Johannas brudtärnors buketter ut - ett mer traditionellt alternativ till dagens trendiga stora bohemiska buketter. 

Bröllop på High Court i Malmö. Foto: Tove Lundquist. Florist är Gouteva.
Gouteva hade gjort vacker bukett att ha på vigselceremonin under ett bröllop på High Court i Malmö


dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG