Vackra bröllopsbuketter under ett vårbröllop på High Court i Malmö City. Florist Gouteva har gjort brudbuketten som går i toner av vitt, blått och aprikos, både tärn- samt brudklänning kommer från Skräddarhuset i Malmö. Tove Lundquist var bröllopsfotograf.
Blåa toner under ett bröllop på High Court i Malmö

Boka Blomsterdekoratör Gouteva till ert bröllop i Skåne!

Anna Gouteva är en av Malmös bästa och mest rekommenderade florister och hon har stått för blomsterarrangemangen under flera av bröllopen jag fotograferat genom åren. Anna och hennes florister gör de mest fantastiska brudbuketter och bröllopsarrangemang –  de är helt klart en av mina personliga favoriter här i Skåne och en bröllopsflorist jag alltid rekommenderar mina brudpar.

Kika in på Goutevas hemsida samt deras Instagram. Här finner ni fler tips på florister i Skåne, jag rekommenderar ett par av mina absoluta favoriter i Skåne. Passar jag in i er vision om ert bröllop? Berätta mer genom formuläret under bröllop!


Bröllopsdukning i matsalen Tranchell på Örenäs Slott, Skåne. Florist är Gouteva, bröllopsfotograf är Tove Lundquist, temat är mintgrönt.

Här har Gouteva gjort ståtliga bordsdekorationer till Johanna och Simons bröllop på Örenäs Slott, Skåne.

Brudklänning Eternity Dress från Ida Sjöstedt Couture, blommor från Gouteva i Malmö och fotograf är Tove Lundquist.

M och C valde liljekonvaljer till både M´s  hår, brudbukett samt till bordsdukningen. Se fler bilder från bröllopet på Idala Gård

Brudbukett från Gouteva i Malmö, tärnornas mintgröna klänningar från Azize och brudens klänning kommer från Diane Legrand. Fotograf är Tove Lundquist.

Så här såg Johannas brudtärnors buketter ut – ett mer traditionellt alternativ till dagens trendiga stora bohemiska buketter. 

Bröllop på High Court i Malmö. Foto: Tove Lundquist. Florist är Gouteva.
Gouteva hade gjort vacker bukett att ha på vigselceremonin under ett bröllop på High Court i Malmö


En inomhusvigsel på High Court i Malmö, träden på vigselplatsen kommer från Florist Gouteva. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Dessa små träd beställdes från Gouteva

Hej, det är jag som är Tove!

Den här serien med bröllopstips påbörjades 2014 då jag fotograferade mitt allra första bröllop och har sin grund i att jag älskar att lära mig nya saker!

Genom åren har varje fotograferat bröllop varit ett nytt tillfälle att lära mig något nytt – denna kunskap vill jag förmedla dels till de bröllopspar som bokat mig och dels till alla andra som står inför planeringen av bröllopsdagen och som valt bort att använda sig av en bröllopskoordinator. Tipsinläggen är i ständig utveckling. En övergripande sida finner ni under planera bröllop.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad, kommunikativ och lyhörd, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Gouteva – er bröllopsflorist i Malmö!