Bröllopsfest på Spirit of Hven Backafallsbyn, Ven. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist, Skåne.

Spirit of Hven Backafallsbyn på den lilla ön Ven i södra Skåne

Hotellet Spirit of Hven Backafallsbyn som ligger på ön Ven mellan Sverige och Danmark är en bröllopslokal som erbjuder lite roliga bröllopsarrangemang med deras egna spritmärken i centrum. Passa på att gifta er på öns mysiga kyrka som heter Sankt Ibbs kyrka eller varför inte en utomhusvigsel med havet som back-drop?! Ni finner deras hemsida här, de går även att nås via telefonnummer 0418-44 99 99.

 

Bröllop på Idala Gård utanför Trelleborg, Skåne. Blommor kommer från floristen Anna Gouteva i Malmö.

Idala Gård, Trelleborg

Idala Gård som ligger utanför Trelleborg är en perfekt bröllopslokal för de som vill ha mindre personliga bröllop samt destinationsbröllop i de sydliga delarna av Skåne! Varför inte spendera en helg tillsammans med era gäster och bo på deras gårdshotell? De arrangerar bröllop för upp till 65 personer och ni kan välja antingen någon av de vackra kyrkorna i närheten (min personliga favorit – Gislöv kyrka!) alternativt ha er utomhusvigsel i den prunkande trädgården. Miljöerna, maten och personalen är helt fantastisk – vill ni ha en rustik och lantlig känsla på ert bröllop så tycker jag att ni skall boka in både ceremoni och bröllopsfest hos dem! Gå in på deras hemsida för att se om just Idala Gård är bröllopslokalen för er, de finns även att tillgå via info(at)idalagard.se eller telefonnummer 0410 – 33 13 13. Vill ni se fler bilder? Kika in på bröllop på Idala Gård.

 

Bröllopsdukning på bröllopslokal Sofiero Slott, Skåne. Foto: bröllopsfotograf Skåne Tove Lundquist.

Sofiero Slott och Slottsrestaurang – bröllopslokal utanför Helsingborg

Vill ni ha ert bröllop på ett slott i Skåne? Med sin lummiga och färgsprakande trädgård är Sofiero Slott i sydvästra Skåne en fantastisk plats för ert utomhusbröllop! Stora ytor för den som vill sträcka på benen lite och en ljuvlig vy från Slottet och dess restaurang. Bäst av allt är naturligtvis alla fina platser vi kan fotografera era porträtt! Kontakta Slottsrestaurangen för er bokning!

 

Bröllop på bröllopslokal Örenäs Slott. Diptyk bröllopsdukning samt vy från trädgården. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Örenäs Slott – bröllopslokal utanför Landskrona

Vill ni ha er bröllopsmiddag i slottsmiljö? Med en underbar vy från både slottet samt den prunkande trädgården och många läckra detaljer inne i slottet är Örenäs Slott utanför Landskrona ett utmärkt val för bröllopsfirande! De erbjuder även hotell för era långväga gäster, samt ett urläckert hotellrum för nyblivna brudpar. Tag kontakt via telefonnummer 0418-45 11 00 alternativt mejla dem på bokningen@orenasslott.com. Extra poäng för Svanen märkning! Vill ni se fler bilder? Kika in på bröllop på Örenäs Slott.

 

Utomhusvigsel samt bröllopsfest på bröllopslokal Marsvinsholms slott, Ystad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne län.

Marsvinsholm slott, bröllopslokal utanför Ystad

Marsvinsholms slott  som ligger mellan Ystad och Malmö passar er som vill kombinera historiska vingslag med en stor grön prunkande trädgård! Varför inte ha er utomhusvigsel i trädgården för att sedermera inta bröllopsmiddagen i festsalen? Slottet är privatbostäder men det går att boka Marsvinsholms Slottsrestaurang för er bröllopsfest! Ni finner dem på deras Facebooksida.

 

Bröllopsdukning på Kafferosteriet på Österlen, bröllopslokal i Skåne. Foto av Tove Lundquist, bröllopsfotograf Ystad.

Örum 119  – Kafferosteriet på Österlen, Löderup

Ska ni ha er bröllopsfest på Österlen? Då är Örum 119 – tidigare Kafferosteriet på Österlen perfekt som bröllopslokal! Hotellet har ett idylliskt läge beläget precis utanför Löderup med vackra vyer och ljusa, vackra lokaler. Om er fotograf fotograferar i befintligt ljus precis som kan jag nästan garantera att hen kommer att bli förälskad i ljuset i Norrgavelhuset! ;-) Vill ni ha en mindre utomhusvigsel kan detta ske i trädgården, det finns även ett stort antal kyrkor i närheten – bland annat Hannas kyrka och Hörups kyrka. Kontakt får ni enklast genom att ringa på telefonnummer 0411-55 66 88 alternativt mejla på info(at)orum119.se. Vill ni se fler bilder? Kika in på bröllop på Örum 119.

 

Bröllopsdukning i bröllopslokal Kvarndala Gård. Foto: bröllopsfotograf Malmö Tove Lundquist, Skåne Län.

Kvarndala Gård – bröllopslokal utanför Malmö

Jag vill gärna tipsa om rustika Kvarndala gård som ni finner i Västra Klagstorp, Malmö. Som ni ser är den ljus och härlig och har en tillhörande mysig kullerstensbetäckt innergård och en alldeles ljuvlig bakgård – full med egenodlade grödor och väldoftande blommor. Dessutom en helt galet fin vy när solen går ned. Passar perfekt som bröllopslokal med andra ord! Ni finner kontaktuppgifter via denna länk.

 

Hotell Gässlingen i Skanör går att boka för ert bröllop! Foto: Tove Lundquist.

Hotell Gässlingen, Skanör i Skåne

Hotell Gässlingen ligger i vackra mysiga Skanör och det går att boka hela hotellet för ert bröllop. Ta kontakt med Mathias Hellström som är ansvarig för bröllop, ni finner honom på mathias(at)hotellgasslingen.com alternativt telefonnummer 0733-42 32 41. Mer information finner ni på deras sida om bokning av bröllop och fest! Hotellet får ett extra plus på grund av dess miljömärkning av Svanen och ett genuint intresse av att ge sina kunder närproducerade, ekologiska och säsongsanpassade råvaror . Me like!

 

Fler tips på mina favoriter:

Ystad Saltsjöbad (de erbjuder ett grönt och miljövänligt alternativ – yaaaay!)

 

 

 

 

Letar ni bröllopslokal i Malmö eller övriga Skåne?

Vilken är den bästa bröllopslokalen i Malmö? I Skåne? På Österlen? Sidan uppdateras kontinuerligt med fler personliga favoriter!

 

 

Vill ni ha tips på Florister i Skåne? Kika in här! 

 

 

Planerar ni ert bröllop? Söker ni efter en fotograf i Skåne?

Kul! Kika gärna in på min sida om bröllop för att se om min bildstil passar in i er vision! Jag fokuserar främst på avslappnade porträtt i en dokumentär stil, här finner ni min portfolio för bröllop.

DELA INLÄGGET
COMMENTS
Agneta von Platen

http://Www.ovrabyborg.se
Vi har en bra lokal norr om Ystad

Hej Agneta! Vilken mysig bröllopslokal! Och så fint att ni har miljön i åtanke och använder er av solenergi!

Tack så hjärtligt Hélena! :)