Brudpar som står intill hyrd veteranbil under ett bröllop vid Brösarps Backar.  Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Ida och Leif valde att hyra en Jaguar S-Type från 1965 – bonusen var enligt paret deras trevliga chaufför Lars som bjöd på många fantastiska historier – hett tips om ni skall gifta er här i Skåne. Här gör de sig redo för porträtt vid Brösarps Backar.

Transport under bröllopet

Det här har varit ett efterfrågat inlägg från många brudpar! Vilka är de bästa företagen i Skåne där en kan boka en udda och cool veteranbil, limousin eller buss för att transportera brudpar samt bröllopsgäster mellan vigselplats och bröllopslokal? I vanlig ordning uppdateras mina tipsinlägg med jämna mellanrum – hojta gärna till i kommentarerna om ni själva hyrt ett motorfordon till ert bröllop och vill tipsa om den uthyraren.

Tips är helt klart att välja att boka en bröllopsbil som inkluderar en chaufför! Inte nog med att det är skönt för brudparet att slippa köra själva och bara njuta av stunden tillsammans, ni kanske vill fira med ett glas alkohol när ni åker från vigseln till er bröllopslokal. Det som är viktigt att diskutera igenom med uthyrningsföretaget är bland annat om chaufförerna har erfarenhet av att köra i området, vad som ingår i priset och vad som händer vid exempelvis punktering – erbjuder de i så fall något alternativ? Precis som när det gäller alla andra av era bröllopsleverantörer så rekommenderas ni att skriva avtal.Hyra veteranbil till bröllop i Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Hanna och Tim valde denna skönhet till sitt bröllop i SmygehamnVeteranbil, Limousin eller Londonbuss?


Bilförmedlingen – veteranbilar, limousiner samt cool Londonbuss

Limo Helsingborg – limousiner

BookAclassic – limousiner, veteranbilar

Bröllopsbil

Båstad Buss – Londonbuss (denna har jag själv åkt i under ett bröllop på Norrvikens Trädgårdar – detta är ett roligt samt överraskande sätt att transportera era bröllopsgäster)

Hyra sportbil

Malm Elit – brudparet var JÄTTENÖJDA, de hade superbra service!
Svartvit bild på brudpar i bil efter vigseln. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Sverige.

Vill ni hyra en stor buss för att frakta alla era bröllopsgäster?


Bergkvarabuss

Alternativ Trafik

Interbus
Svartvitt fotografi på brudparets hyrda veteranbil vid ett bröllop på Maryhill Estate i Skåne.
Veteranbil under ett bröllop på Maryhill Estate i SkåneVill ni att jag fotograferar ert bröllop?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Hyra veteran bil till bröllop i Skåne