Tips på fantastiska musiker till ert bröllop i Skåne!

När en jobbar på bröllop träffar en onekligen många människor – något som jag verkligen gillar! Det är allt från brudparets mammor och pappor till nära vänner till trevliga och sociala gäster till andra bröllopsleverantörer. I detta inlägg vill jag lyfta fram några av de fantastiska musikerna som jag har haft förmånen att jobba med under några av bröllopen i Skåne! Mina personliga favoriter är…

 

Linda Bergström och Oscar Johansson under ett bröllop i Ystad. Bandet spelade "Umbrella" under vigseln. Foto; Tove Lundquist.

Linda Bergström och Oscar Johansson gjorde den bästa versionen av “Umbrella” som jag någonsin hört, få ögon var torra. Linda har flera års erfarenhet av bröllop och paret går att kontakta via Lindas hemsida nedan alternativt genom Berg Event.

 

 

Musiker för de brudpar som vill ha sång under vigsel

 

Linda Bergström/Oscar Johansson

Summer Kid

Frida Green

Åsa Björk

RM Duo

Lina & Johan

Daniel Bentzen

 

 

Musikgruppen Summer Kid spelade sin sång "All That I Know (Genius Love)" under ett utomhusbröllop på Örum 119. Foto: Tove Lundquist.

Summer Kid från Falun

Sommarens stora överraskning är gruppen Summer Kid som jag föll pladask för! Poppigt och glatt! Kan varmt rekommendera Martin och Karolina till era bröllop – ni finner dem på Instagram, You Tube samt Facebook, de sjunger på bröllop i hela landet. En kan också få en specialskriven låt! Perfekt för er som skall fria till era partners, ett exempel på hur det kan se ut finner ni på deras You Tube konto! Summer Kid tas bäst kontakt genom antingen DM på Instagram alternativt genom deras mail summerkidmusic(at)hotmail.com.

Nedan finner ni min personliga favorit som även spelades på Therese och Anders bröllop på Örum 119:

 

 

 

 

Musiker för de brudpar som föredrar instrumental musik

 

Svartvitt fotografi på Nordic Guitar Duo under ett bröllop på Idala Gård i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Nordic Guitar Duo är helt amazing! Gitarrspelet är utan dess like, jag skojar inte när jag säger att brudgummen blev helt mållös i kyrkan. Ni finner exempel på deras musik på soundcloud.com/nordicguitarduo, kontaktinformation finns på nordic.guitar(at)gmail.com.

 

Svartvitt porträtt på Emma Kertzscher som jobbar som musiker på bröllop. Foto: Tove Lundquist.

Emma Kertzscher har folkmusik som specialintresse – hon erbjuder er dels enskild  med sång, violin samt tillsammans med sina grymma kollegor

 

Emma Kertzscher och Sara Terzic är mina favoritmusiker när det gäller violin, de är fantastiskt duktiga! Ni finner Sara antingen via hennes Instagram Sara Terzic alternativt genom sara.terzic94(at)gmail.com. Emma finner ni via emmakertzscher(at)gmail.com, det går att boka Emma för antingen enskild sång, violin eller tillsammans med hennes kollegor.

 

 

Bild i färg på Friiskvartetten under ett utomhusbröllop på Sofiero Slott i Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Friiskvartetten spelar under en utomhusvigsel hos Sofiero Slott och Slottsträdgård, Skåne

Friiskvartetten är ytterligare ett hett tips, en av mina personliga favoriter. Finns på Instagram, bokning sker via friiskvartetten(AT)gmail.com.

 

 

Planerar ni bröllop i Skåne? Kika in på mina bröllopstips som bland annat handlar om First Look, när bästa tiden är för bröllopsporträtt samt vilka som är de roligaste bröllopslekarna.

DELA
Kommentarer
Skriv en kommentar
Meddelande