Tips på fantastiska musiker till ert bröllop i Skåne!

När en jobbar på bröllop träffar en onekligen många människor - något som jag verkligen gillar! Det är allt från brudparens föräldrar till nära vänner till trevliga och sociala gäster till andra bröllopsleverantörer. I detta inlägg vill jag lyfta fram några av de fantastiska musikerna som jag har haft förmånen att jobba med under några av bröllopen i Skåne! Mina personliga favoriter är...


Linda Bergström och Oscar Johansson under ett bröllop i Ystad. Bandet spelade "Umbrella" under vigseln. Foto; Tove Lundquist.
Linda Bergström och Oscar Johansson gjorde den bästa versionen av "Umbrella" som jag någonsin hört, få ögon var torra. Linda har flera års erfarenhet av bröllop och paret går att kontakta via Lindas hemsida nedan alternativt genom Berg Event.Musiker för de brudpar som vill ha solist/duett under vigsel

Linda Bergström/Oscar Johansson

Summer Kid

Frida Green

Åsa Björk

RM Duo

Lina & Johan

Daniel Bentzen

Emelie Torstensson/Andreas Bhatti

Nickis Orkester

Musikgruppen Summer Kid spelade sin sång "All That I Know (Genius Love)" under ett utomhusbröllop på Örum 119 i sydöstra Skåne. Foto: Tove Lundquist.
Summer Kid från Falun spelade på Therese och Anders bröllop på Örum 119


Sommaren 2019:s stora överraskning var gruppen Summer Kid som jag föll pladask för! Poppigt och glatt! Kan varmt rekommendera Martin och Karolina till era bröllop - ni finner dem på Instagram, You Tube samt Facebook, de sjunger på bröllop i hela landet. En kan också få en specialskriven låt! Perfekt för er som skall fria till era partners, ett exempel på hur det kan se ut finner ni på deras You Tube konto! Summer Kid tas bäst kontakt genom antingen DM på Instagram alternativt genom deras mail summerkidmusic(at)hotmail.com. Vill även ta tillfället i akt och tipsa om Karolinas nya låtar som finns på Spotify.
Musiker för de brudpar som föredrar instrumental musik

Bild i färg på Friiskvartetten under ett utomhusbröllop på Sofiero Slott i Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
Friiskvartetten spelade under en utomhusvigsel på Sofiero Slott och Slottsträdgård, Skåne

Nordic Guitar Duo - de är helt amazing! Gitarrspelet är utan dess like, jag skojar inte när jag säger att brudgummen blev helt mållös i kyrkan. Ni finner exempel på deras musik på soundcloud.com/nordicguitarduo, går att kontakta genom nordic.guitar(at)gmail.com.


Sara Terzic - en av mina favoritmusiker när det gäller violin. Ni finner Sara antingen via hennes Instagram Sara Terzic alternativt genom sara.terzic94(at)gmail.com.


Friiskvartetten är ytterligare ett hett tips, en av mina personliga favoriter. Finns på Instagram, bokning sker via friiskvartetten(AT)gmail.com.


Duo Bergh - en string duo som spelar violin samt cello. Ni kontaktar dem genom deras hemsida/Instagram alternativt mejladressen kontakt(at)duobergh.se.

Hej, det är jag som är Tove!

Den här serien med bröllopstips påbörjades 2014 då jag fotograferade mitt allra första bröllop och har sin grund i att jag älskar att lära mig nya saker!

Genom åren har varje fotograferat bröllop varit ett nytt tillfälle att lära mig något nytt - denna kunskap vill jag förmedla dels till de brudpar som bokat mig och dels till alla andra som står inför planeringen av bröllopsdagen. Tipsinläggen är i ständig utveckling.

Vildvuxen brudbukett från Bara Blommor, Malmö. De inriktar sig på ekologiska och närproducerade blommor. Brudkläder från SensibleM. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

Planerar ni bröllop i Skåne? Här tipsar jag om andra leverantörer!

Utöver att tipsa om bröllopslokal kanske jag kan vara behjälplig på annat sätt i er bröllopsplanering? Finn de bästa floristerna i närheten av er bröllopslokal i inlägget om florister i Skåne - flertalet av dem arbetar med miljön i åtanke vilket jag själv lägger mycket vikt vid.

Det finns många bra tips på hemsidan för de brudpar som planerar ett klimatsmart bröllop - kika under miljövänliga bröllopstips samt planera ett klimatsmart bröllop.

Läs även övriga bröllopstips på bloggen, kanske kan ni finna något där som hjälper er i planeringen.

Letar ni efter bra hotell inför en resa efter bröllopet tipsar jag på fina platser i mitt inlägg om weekend i Skåne! Många av mina brudpar som kommer annorstädes passar på att stanna kvar några dagar i Skåne innan de åker hem.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG