När en jobbar på bröllop träffar en onekligen många människor – något som jag verkligen gillar! Det är allt från brudparets mammor och pappor till nära vänner till trevliga och sociala gäster till andra bröllopsleverantörer. I detta inlägg vill jag lyfta fram några av de fantastiska musikerna som jag har haft förmånen att jobba med under några av bröllopen i Skåne! Mina personliga favoriter är…

 

 

Musikgruppen Summer Kid spelade sin sång "All That I Know (Genius Love)" under ett utomhusbröllop på Örum 119. Foto: Tove Lundquist.

Summer Kid från Falun

Sommarens stora överraskning är gruppen Summer Kid som jag föll pladask för! Poppigt och glatt! Kan varmt rekommendera Martin och Karolina till era bröllop – ni finner dem på Instagram, You Tube samt Facebook. Nedan finner ni min personliga favorit som även spelades på Therese och Anders bröllop:

 

 

 

Svartvitt fotografi på Nordic Guitar Duo under ett bröllop på Idala Gård i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Nordic Guitar Duo är helt amazing! Gitarrspelet är utan dess like, jag skojar inte när jag säger att brudgummen blev helt mållös i kyrkan. Ni finner exempel på deras musik på soundcloud.com/nordicguitarduo, kontaktinformation finns på nordic.guitar(at)gmail.com.

 

Svartvitt porträtt på Emma Kertzscher som jobbar som musiker på bröllop. Foto: Tove Lundquist.

Emma Kertzscher har folkmusik som specialintresse – hon erbjuder er dels enskild  med sång, violin samt tillsammans med sina grymma kollegor

Emma Kertzscher och Sara Terzic är mina favoritmusiker när det gäller violin, de är fantastiskt duktiga! Ni finner Sara antingen via hennes Instagram Sara Terzic alternativt genom sara.terzic94(at)gmail.com. Emma finner ni via emmakertzscher(at)gmail.com, det går att boka Emma för antingen enskild sång, violin eller tillsammans med hennes kollegor.

 

 

DELA

Tips på fantastiska musiker till ert bröllop i Skåne!

COMMENTS