Brudslöjor & Accessoarer till bröllop

Porträtt på brud iklädd hårsmycke för bröllop från Ivory & Co, örhängen från Lily & Rose och brudklänning Carlene från Abby Waits. Fotograf Tove Lundquist.
Nina som hade sitt bohemiska strandbröllop på Ystad Saltsjöbad valde bort att ha en slöja och inhandlade istället ett hårsmycke från Ivory & Co. MUA är Felicia Möllerström.


Hårsmycken eller slöja?

Wohoooo! Nu är det dags för bröllop!! Bröllopskläderna är inhandlade, fotograf, bröllopskoordinator, florist och bröllopslokal är bokad och nu går ni vidare i checklistan. Håret! Vad skall ni ha för bröllopsfrisyr? Och vad skall ni egentligen välja - ett vackert hårsmycke eller en mer traditionell slöja? Endast ni själva kan välja - gå på magkänslan över vad som passar just dig, den valda frisyren och bröllopskläderna och vilken känsla du och din partner vill ha på ert bröllop. Vad tror du att du skulle känna dig mest bekväm i? Bröllopsdagen är lång och det är inte roligt att känna att ni valt en frisyr ni egentligen inte riktigt trivs i.

Nästa fråga är lång eller kort slöja? En håraccessoar som är för hela håret eller endast delar av det? Det allra, allra bästa råd jag kan ge dig efter alla mina år som bröllopsfotograf är att verkligen välja något som du känner passar just dig. Lyssna inte på andra! Om du känner dig obekväm under bröllopsdagen brukar detta också synas i bilderna och bilderna kommer i sin tur att alltid påminna dig om känslan du hade när fotot togs. Så go your own way säger jag! ♥Avslappnat bröllop i Löttorp på Öland. Bruden har Luna Gown av By Malina Bridal, brudgummens bröllopskläder kommer från Jeansbolaget Oskarshamn, slipskungen samt MQ Market. MUA är Amanda på Embershine Official i Mönsterås, Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Florist är Buketten Oskarshamn. Kronan är lånad från Källa hembygdsförening.
Alicia som hade ett gårdsbröllop på Öland valde att låna en krona från Källa hembygdsförening i kombination med en lång slöja. Många hembygdsföreningar lånar ut saker om ni går med i deras förening vilket är ett bra sätt att stödja kulturen på platsen för ert bröllop!


Hårsmycke

Bröllopsbruket

By Malina

Caroline Svedbom

Efva Attling - hyr en tiara!

Georg Jensen

Ivory & Co

Jannie Baltzer

Jules Bridal, Irland

Lilly

Lotta Jewellery

The Bobby Pin

Twigs & Honey
Karina vars bröllop gick av stapeln på Örum 119 på Österlen valde en kort slöja från Garamaj of Sweden istället för ett hårsmycke, de skapade även hennes vackra brudklänning.Slöjor

Bröllopsbruket

By Malina

Calmius éve

Lilly 

Little Fairies

Matildas fest
Brudklänning och slöja från Diane Legrand, florist är Gouteva, smycken kommer från Caroline Svedbom och fotograf är Tove Lundquist. Location är Maryhill Estate i Glumslöv.
Brudklänning och slöja från Diane Legrand

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG