Det här med att finna rätt leverantörer i djungeln som finns när ni planerar bröllop är inte helt lätt, i detta inlägg tipsar jag om duktiga florister för er som specifikt planerar ert bröllop i Göteborg med omnejd. Dessa rekommendationer kommer dels från egna erfarenheter som bröllopsfotograf, vad brudparen själva berättat samt dels från mina kollegor i bröllopsbranschen. Inlägget uppdateras kontinuerligt. Tipsa gärna i kommentarerna nedan om ni har egna erfarenheter av florister!

Planerar ni ett bröllop? Passa på att läsa mina bröllopstips samt tipsinlägg om bröllopslokaler i Göteborg!


Att använda er av en erfaren bröllopsflorist kan höja känslan på ert bröllop!


Florister för bröllop i Göteborg

Blomrum

Flowers på Gothia Towers

La Flouriste

Malins Vintage

Prinsgatans blommorHär har brudparet valt att sätta brudbuketten på bordet under middagen – ett fint sätt att kunna fortsätta använda blommorna under dagen!Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Bröllop florister i Göteborg

Florister i Göteborg – för bröllop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *