Pre-shoot tillsammans med Emmeli & Joakim

Igår gifte sig Emmeli och Joakim och vi hade en fantastisk dag tillsammans med deras gäster i vackra Yngsjö som ligger i sydöstra Skåne. Här kommer ett gäng bilder från vår pre-shoot för några dagar sedan, vi passade på att mötas upp i trädgården nere vid ån där bröllopsfesten skulle hållas. Kika gärna in på bilderna från deras bröllop i Yngsjö!
 

 
 

 

Kärleksfull bild på skrattande brudpar under deras provfotografering, Yngsjö i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Det bjöds på mycket skratt och skämt, love it! 

Kärleksfull bild på skrattande brudpar under deras provfotografering, Yngsjö i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.Kärleksfull bild på brudpar under deras provfotografering, Yngsjö i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.Kärleksfullt brudpar under provfotografering, Yngsjö i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Då huset och trädgården i Yngsjö är viktig för främst Joakim valde jag att implementera platsen en del i bilderna. 

Svartvitt fotografi på brud under brudpars provfotografering, Yngsjö i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.Kärleksfull bild i svartvitt på ett kyssande brudpar under deras provfotografering, Yngsjö i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Den här “nästan-kyssen” tycker jag är så intim och härlig! 

Svartvitt foto på blivande makar under deras provfotografering i Yngsjö, Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.Brudpar håller händer under sin provfotografering i Yngsjö, Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Det småregnade nästan hela tiden, kika gärna in på mina tips vid regn på er bröllopsdag

Brudpar håller händer under sin provfotografering i Yngsjö, Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.Svartvitt och kärleksfulltt porträtt på blivande brudpar under deras provfotografering i Yngsjö, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Svartvitt foto på brudpar under deras provfotografering i Yngsjö, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Mina brudpar känner sig bekväma med att jag kommer nära – några av anledningarna till detta är just att vi tar tid att lära känna varandra och träffas upp för denna provfotografering.

Blivande brudgum kramar om brud under deras provfotografering i Yngsjö, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Blivande brudgum kramar om brud under deras provfotografering i Yngsjö, Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.

Är ni sugna på att boka mig som fotograf under ert bröllop? Kika in mer under Tove för att lära känna mig och se om jag är rätt person för er, mer bröllopsrelaterad info finner ni här.

DELA
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT