Bröllopsfotograf Göteborg

– bröllopsfotograf med fokus på närhet och närvaro

Svartvitt fotografi på brudpar. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Göteborg - med fokus på genuina känslor och storytelling

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf! 

 

 

Bröllopsfotograf Göteborg

Då jag befinner mig endast dryga 2,5 timmar bort har jag nu valt att inför nästa år öppna upp för bokningar av bröllop i Göteborg och Västra Götaland med omnejd! Jag är bröllopsfotografen för er som vill ha fotografier med en dokumentär känsla blandat med avslappnade, kärleksfulla bröllopsporträtt i kombination med en miljövänlig touch! Mina brudpar planerar laid back bröllop med fokus på familj och vänner och värderar bilder från bröllopet högt. Tillsammans är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er! Jag fotar för er story, vilka ni är som personer spelar mer roll för mig än vilken bröllopslokal i Göteborg ni valt eller designen av era bröllopskläder.

 

Måhända är jag fotografen för just er?

Lär känna mig här och se om vi passar ihop – jag är bubblig, social och älskar att hänga med människor av alla åldrar. Relationer – det är vad som driver mig i min bröllopsfotografi. Det är viktigt att ni har tittat igenom min portfolio före ni skickar en bröllopsförfrågan, för att känna av bildstilen under främst bröllopsporträtten. Naturliga känslor är min devis! Ni finner några utvalda exempel på bröllop här, det finns även utvalda bilder på Instagram. Vad andra brudpar har att säga finner ni under mina recensioner.

 

First Look under bröllop, foto av Tove Lundquist - bröllopsfotograf i Göteborg med omnejd. bröllopsfotograf Göteborg - med fokus på genuina känslor och storytelling

Jag rekommenderar alltid en First Look en stund före ert bröllop – det är ett glädjefullt och känslosamt ögonblick! 

 

 

Vad ingår om vi bokar dig som bröllopsfotograf?

Först och främst – boende samt resa till och från Göteborg ingår alltid! Jag brukar rekommendera mina brudpar att boka mitt minsta antal timmar – 5 – om ni är osäkra på hur många timmar ni vill ha med en bröllopsfotograf under er bröllopsdag, det är alltid enkelt att ändra timantal när ert schema är satt! Om ni bokar ett större antal timmar ingår även ett album. Ni finner mer information under bröllop i menyn!

 

 

Bröllopsporträtt på ett brudpar i Botaniska trädgården, Göteborg. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Göteborg.

När är bästa tiden att ta porträtten under bröllopsdagen? är en vanligt förekommande fråga från mina brudpar. Svaret på den och många andra frågor finner ni under mina bröllopstips! Bokar ni mig som bröllopsfotograf får ni mer tips. 

bröllopsfotograf Göteborg – med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllopsfotograf Göteborg – Tove Lundquist