Bröllopsfotograf i Göteborg

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

planera ett klimatsmart bröllop i göteborg!

Det finns många miljövänliga alternativ till exempelvis riskastningen som sker efter vigseln!

läs mer

Söker ni en bröllopsfotograf till ert bröllop i Göteborg?

Då jag endast befinner mig dryga 2,5 timmar bort har jag nu valt att öppna upp för bokningar av bröllop i Göteborg och Västra Götaland med omnejd inför nästa år! Jag är bröllopsfotografen för er som vill ha fotografier med en dokumentär känsla blandat med avslappnade, kärleksfulla bröllopsporträtt i kombination med en miljövänlig touch!

Mina brudpar planerar ofta personliga och intima bröllop med ett stort fokus på familj och vänner och jag fotograferar både stora och små bröllop. Framför allt fotograferar jag kärlek! Kärleken till familjemedlemmar, vänner och till varandra. Jag är gärna med och skapar berättelsen om just er.

Jag tar tid att verkligen lära känna er för att kunna fotografera ert bröllop så personligt som möjligt. Läs inne på sidan med recensioner hur tidigare brudpar upplevt mig. ♥

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!

Parfotografering vid havet i Scaniaparken, Västra hamnen tillsammans med ett brudpar inför bröllop i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Många av mina brudpar älskar havet precis som jag – och vad kan vara en bättre plats än intill havet när vi fotograferar i Göteborg? ♥

Foto på brudpar under ett elopement bröllop i Haväng, Skåne. Bilder från vigseln vid den ensamma tallen. Fotograf: Tove Lundquist.

Ida & Leif om att boka mig som bröllopsfotograf

“För oss var det viktigt att hitta någon som fotar dokumentärt men ändå estetiskt vackert. Eftersom det bara skulle vara vi där, och inga gäster så var det viktigt att det var någon som vi kände oss trygga med.

Efter första mötet med Tove så kändes det så bra, det kändes som att vi kände varandra och det var väldigt avslappnat och roligt.

Det var också viktigt för oss med en fotograf som var modern och kunnig kring jämställdhet kring bröllopsfotografi. Vi ville ha bilder som vi kunde känna igen oss själva i.”

Vilka är #tovesbrudpar?

" Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om. "

- Nina & Andreas

Mina brudpar är kärleksfulla och jämställa par som planerar laid back bröllop med fokus på familj och vänner och värderar bilder från bröllopet högt. Under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er!

Jag fotar för er story, vilka ni är som personer spelar mer roll för mig än vilken bröllopslokal i Göteborg ni valt eller designen av era bröllopskläder, skor eller smycken. Jag är fotografen för er oavsett om ni vill ha en utomhusvigsel på exempelvis Nääs slott eller Gunnebo Slott och Trädgårdar eller stå barfota på klipporna utanför Göteborg. En mysig utomhusvigsel i Botaniska Trädgården kanske passar er bättre?

Inget bröllop är för stort eller för litet, utan det är känslan mellan oss tre som är det viktiga. ♥

Bröllop i Köpinge Kyrka, Gärds Köpinge i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Skicka mig ett mail och berätta er story!

Porträtt i färg på brudpar  vid Kattegatt. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Göteborg.

Bröllop i Göteborg

Läs mer

När är bästa tiden att ta porträtten under bröllopsdagen? är en vanligt förekommande fråga från mina brudpar. Svaret på den och många andra frågor finner ni i kategorin "bröllopstips" på bloggen! När ni bokar mig som bröllopsfotograf får ni mer tips i form av en längre guide som pdf. Kika gärna in på mitt tipsinlägg om bröllopslokal i Göteborg, Västra Götaland.

Måhända är jag bröllopsfotografen för just er?

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Lär känna mig här och se om vi passar ihop – jag är bubblig, social och älskar att hänga med människor av alla åldrar. Relationer – det är vad som driver mig i min bröllopsfotografi och jag fokuserar mycket på era relationer med era nära och kära. Den där blicken ingen annan noterade, handen på axeln samtidigt som att ni skrattar åt något. Kärleken till varandra helt enkelt. ♥

Det är viktigt att ni har tittat igenom min portfolio före ni skickar en bröllopsförfrågan – dels för att känna av bildstilen under våra avslappnade bröllopsporträtt och dels de dokumentära bilderna. Naturliga känslor är min devis! Ni finner några utvalda exempel på bröllop här, det finns även utvalda bilder på Instagram. Vad andra brudpar har att säga finner ni under mina recensioner.

Nå, vad säger ni? Bröllop i Göteborg – here I come!

Vad ingår om vi bokar dig som bröllopsfotograf i Göteborg?

Svartvitt porträtt på brudgum som skrattar under vigseln, från ett bröllop i Göteborg, Västra Götaland. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf.

Först och främst – boende samt resa till och från Göteborg ingår alltid! Jag brukar rekommendera mina brudpar att boka mitt minsta antal timmar – 5 – om ni är osäkra på hur många timmar ni vill ha med en bröllopsfotograf under er bröllopsdag, det är alltid enkelt att ändra timantal när ert schema är satt och ni vet hur länge ni vill ha fotograf. Om ni bokar ett större antal timmar ingår även ett Fine Art album. Ni finner mer information under bröllop i menyn!

Nyttja min expertis! Då jag jobbat som bröllopsfotograf under många år har jag samlat på mig mängder av tips och trick när det gäller själva bröllopsplaneringen – vad som är viktigast för ert bröllop och vad brudpar känner att de kan vara utan, min kunskap står till ert förfogande om ni vill.

Vid bokning skickar jag alltid en detaljerad planeringsguide för att ge er de bästa tipsen på hur ni kan tänka så att er dag blir PRECIS som ni vill ha den!

Parfotografering i skärgården. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Göteborg.

Beltina & Hampus

hav & klippor

Engagement session

Det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

När jag blir bokad för bröllop i Göteborgs-trakten kommer jag upp dagen före och då passar det bra att träffas. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag och det finns många fina platser i närheten av Göteborg att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering. Om ni föredrar att ha den utanför stan kan vi ha vår e-session på exempelvis, vad sägs om att ha en fotografering på coola Gunnebo Slott och Trädgårdar eller vackra Tjolöholms slott?

Engagement sessions i Göteborg med omnejd

recension

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om. Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

- Nina & Andreas

skicka en

se min

lär känna

Följ mig på Instagram

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.

Parfotografering inför bröllopet på Ystad Saltsjöbad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne

@tovelundquist

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Göteborg, Västra Götaland
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

Ska ni ha ert bröllop på Tjolöholms slott, Gunnebo Slott och Trädgårdar eller Nääs slott?

»BLOGG

Bröllopsfotograf Göteborg - Tove Lundquist - bröllop i Västra Götaland / Västergötland - Ska ni ha ert bröllop på Tjolöholms slott, Gunnebo Slott och Trädgårdar eller Nääs slott?