bröllopsfotograf i Göteborg
PLANERA ETT KLIMATSMART BRÖLLOP I GÖTEBORG!

Det finns många miljövänliga alternativ till exempelvis riskastningen som sker efter vigseln!

Söker ni en bröllopsfotograf till ert bröllop i Göteborg?

Då jag endast befinner mig dryga 2,5 timmar bort har jag nu valt att öppna upp för bokningar av bröllop i Göteborg och Västra Götaland med omnejd! Jag är bröllopsfotografen för de bröllopspar som vill ha fotografier i en dokumentär stil i kombination med avslappnade, kärleksfulla bröllopsporträtt som toppas med en miljövänlig touch!

Mina brudpar planerar ofta personliga bröllop med ett stort fokus på familj och vänner och jag fotograferar både stora och små bröllop. Framför allt fotograferar jag kärlek! Kärleken till familjemedlemmar, vänner och till varandra. Jag är gärna med och skapar berättelsen om just er.

Mycket tid läggs ned på att lära känna er för att kunna fotografera bröllopet så personligt som möjligt, det är viktigt att ni får bilder som är personliga och att de representerar er bröllopsdag och vilka ni är som personer. Läs inne på sidan med recensioner hur tidigare brudpar upplevt mig – som bröllopsfotograf men även som person. ♥

Om Fotograf Tove Lundquist

(hon/henne)

Är en levnadsglad och bubblig norrlänning med en passion för att berätta historier. Nördar gärna in på bröllop, blommor och Sci-Fi.

Älskar att jobba med människor och tycker att jag har det bästa jobbet i världen!

Vilka är ni?

Mina bröllopspar är kärleksfulla och jämställa par som planerar laid back bröllop med fokus på familj och vänner och värderar bilder från bröllopet högt. Under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er!

Jag fotar för er story, vilka ni är som personer spelar mer roll för mig än vilken bröllopslokal i Göteborg ni valt eller designen av era bröllopskläder, skor eller smycken. Jag är fotografen för er oavsett om ni vill ha en utomhusvigsel på exempelvis Nääs slott eller Gunnebo Slott och Trädgårdar eller stå barfota på klipporna utanför Göteborg. En mysig utomhusvigsel i Botaniska Trädgården kanske passar er bättre?

Inget bröllop är för stort eller för litet, utan det är känslan mellan oss tre som är det viktiga. Alla bröllop är olika. ♥

Brudpar vid bröllop i solnedgången på Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

“Googlade efter inspiration ganska tidigt och hittade då Tove. Fastnade för hennes dokumentära bilder och hur hon sätter bild på de där känslofyllda ögonblicken som så snabbt flyger förbi.

För oss var det viktigt att satsa på en bra professionell fotograf som vi kunde lämna över allt fotograferande till och som vi kunde känna oss trygga med.

Tove var engagerad, hon gav tips och råd hela vägen fram till bröllopet, hon hade tålamod och förståelse för att vi var ovana framför kameran. Hon fanns som ett bollplank under hela planeringen. Hon tog bilder hela dagen så att vi kunde släppa det helt. Vi visste att de bilderna hon tar skulle vara tillräckligt för oss och hjälpa oss minnas denna dag för alltid.”

Mia + Mattias

Måhända är jag bröllopsfotografen för just er?

Lär känna mig här och se om vi passar ihop – jag är bubblig, social och älskar att hänga med människor av alla åldrar. Relationer – det är vad som driver mig i min bröllopsfotografi och jag fokuserar mycket på era relationer med era nära och kära. Den där blicken ingen annan noterade, handen på axeln samtidigt som att ni skrattar åt något. Kärleken till varandra helt enkelt. ♥

Det är viktigt att ni har tittat igenom min portfolio före ni skickar en bröllopsförfrågan – dels för att känna av bildstilen under våra avslappnade bröllopsporträtt och dels de dokumentära bilderna. Naturliga känslor är min devis! Ni finner några utvalda exempel på bröllop här, det finns även utvalda bilder på Instagram. Vad andra brudpar har att säga finner ni under mina recensioner.

Nå, vad säger ni? Bröllop i Göteborg – here I come!

Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Vad ingår om vi bokar dig som bröllopsfotograf i Göteborg?

Först och främst – boende samt resa till och från Göteborg ingår alltid! Jag brukar rekommendera mina brudpar att boka mitt minsta antal timmar – 5 – om ni är osäkra på hur många timmar ni vill ha med en bröllopsfotograf under er bröllopsdag, det är alltid enkelt att ändra timantal när ert schema är satt och ni vet hur länge ni vill ha fotograf. Om ni bokar ett större antal timmar ingår även ett Fine Art album. Ni finner mer information under bröllop i menyn!

Nyttja min expertis! Då jag jobbat som bröllopsfotograf under många år har jag samlat på mig mängder av tips och trick när det gäller själva bröllopsplaneringen – vad som är viktigast för ert bröllop och vad ni känner inte prioriteras alls, min kunskap står till ert förfogande om ni vill.

Vid bokning skickar jag alltid en detaljerad planeringsguide för att ge er de bästa tipsen på hur ni kan tänka så att er dag blir som ni vill ha den!

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!

Många av mina brudpar älskar havet precis som jag – och vad kan vara en bättre plats än intill havet eller någon av stadens kanaler när vi fotograferar i Göteborg? ♥

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

“Tove har förmågan att fånga mer än bara ett bröllop och har kunskapen om så mycket mer än bara fotografering. Vi kommer att kunna titta på våra bilder i många år framöver och känna att vi har varit med under hela dagen även på de ögonblicken som vi missat, tack vare att Tove fångat så många bilder på våra gäster när vi inte var med också.

Både vi och gästerna upplevde att det var väldigt proffsigt utfört, ingen kände sig obekväm även om flera oroat sig för det innan. Tove är väldigt lyhörd för våra önskemål, men inte heller rädd för att komma med tips och trix utifrån sin erfarenhet, det värdesatt vi väldigt mycket som inte har någon större kunskap av bröllop. Både Tove och Tomas är väldigt lättsamma personer och skapade en trygg och god stämning även när vi som brudpar var lite trötta.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

Alicia + Joakim

Engagement sessions i Göteborg med omnejd

Det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Även här kommer jag att skicka ut en guide med info, ni kan även läsa här för ett par tips!

Vid bröllop i Göteborgs-trakten kommer jag upp dagen före och då passar det bra att träffas. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag och det finns många fina platser i närheten av Göteborg att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering.

Om ni föredrar att ha den utanför stan kan vi ha vår e-session på exempelvis, vad sägs om att ha en fotografering på coola Gunnebo Slott och Trädgårdar eller vackra Tjolöholms slott?

Bröllopstips

När är bästa tiden att ta porträtten under bröllopsdagen? är en vanligt förekommande fråga från mina brudpar. Svaret på den och många andra frågor finner ni i kategorin ”bröllopstips” på bloggen! När ni bokar mig som bröllopsfotograf får ni mer tips i form av en längre guide som pdf. Kika gärna in på mitt tipsinlägg om bröllopslokal i Göteborg, Västra Götaland.

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop i Göteborg – hur gör vi för att boka dig?

Brud förbereder sig inför First Look på bröllopslokalen Örenäs Slott i Skåne. Fotograf: Tove Lundquist.
BRÖLLOPSFOTOGRAF I GÖTEBORG MED FOKUS PÅ STORYTELLING OCH GENUINA KÄNSLOR
02.

Avtal, faktura och MASSOR av information!

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha – vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

03.

Bröllopsdagen är här! Wohoooo!

Jag kommer till Göteborg i god tid för bröllopet, d v s dagen före. Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig antingen här i Skåne eller i Göteborg kommer det att kännas som att vi känt varandra i evighet och jag blir en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

04.

Bilderna är klara!

Tiden är inne att få se era bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt. ♥


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Göteborg, Västra Götaland
– med fokus på genuina känslor och storytelling. Ska ni ha ert bröllop på Tjolöholms slott, Gunnebo Slott och Trädgårdar eller Nääs slott?

Bröllopsfotograf i Göteborg – Tove Lundquist – bröllop i Västra Götaland / Västergötland – Ska ni ha ert bröllop på Tjolöholms slott, Gunnebo Slott och Trädgårdar eller Nääs slott?