Bröllopsfotograf i Göteborg

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

planera ett klimatsmart bröllop i göteborg!

Det finns många miljövänliga alternativ till exempelvis riskastningen som sker efter vigseln!

läs mer

Söker ni en bröllopsfotograf till ert bröllop i Göteborg?

Då jag endast befinner mig dryga 2,5 timmar bort har jag nu valt att öppna upp för bokningar av bröllop i Göteborg och Västra Götaland med omnejd! Jag är bröllopsfotografen för brudparen som vill ha fotografier i en dokumentär stil blandat med avslappnade, kärleksfulla bröllopsporträtt i kombination med en miljövänlig touch!

Mina brudpar planerar ofta personliga bröllop med ett stort fokus på familj och vänner och jag fotograferar både stora och små bröllop. Framför allt fotograferar jag kärlek! Kärleken till familjemedlemmar, vänner och till varandra. Jag är gärna med och skapar berättelsen om just er.

Jag lägger tid på att lära känna er för att kunna fotografera ert bröllop så personligt som möjligt, det är viktigt för mig att ni får bilder som är personliga för just er. Läs inne på sidan med recensioner hur tidigare brudpar upplevt mig - som bröllopsfotograf men även som person. ♥

VEM ÄR TOVE?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider.

Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Den längre versionen tar vi över en kopp kaffe eller te. Ekologiskt, så klart. Eller lite varm choklad.

Whatever makes your heart sing.

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!

Parfotografering vid havet i Scaniaparken, Västra hamnen tillsammans med ett brudpar inför bröllop i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Många av mina brudpar älskar havet precis som jag – och vad kan vara en bättre plats än intill havet eller någon av stadens kanaler när vi fotograferar i Göteborg? ♥

Info om bröllop

Vad säger brudparen?

Om fotografen

recension

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om. Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

- Nina & Andreas

Vilka är #tovesbrudpar?

"Att hon tar vackra bilder kan man själv se i hennes portfolio. Tove är grym på att få även en foto-ovan person att känna sig avslappnad framför kameran vid porträttfoton, men också på att vara osynlig när det behövs vid t ex mingelbilder."

- Rebecca & Erik

Mina brudpar är kärleksfulla och jämställa par som planerar laid back bröllop med fokus på familj och vänner och värderar bilder från bröllopet högt. Under resans gång är vi ett team som alla tre jobbar för att skapa den allra bästa bröllopsdagen för er!

Jag fotar för er story, vilka ni är som personer spelar mer roll för mig än vilken bröllopslokal i Göteborg ni valt eller designen av era bröllopskläder, skor eller smycken. Jag är fotografen för er oavsett om ni vill ha en utomhusvigsel på exempelvis Nääs slott eller Gunnebo Slott och Trädgårdar eller stå barfota på klipporna utanför Göteborg. En mysig utomhusvigsel i Botaniska Trädgården kanske passar er bättre?

Inget bröllop är för stort eller för litet, utan det är känslan mellan oss tre som är det viktiga. ♥

Bröllop i Köpinge Kyrka, Gärds Köpinge i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

Skicka mig ett mail och berätta er story!

recension

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

"Tove var vår bröllopsfotograf och vi är så nöjda. Toves engagemang är något utöver det vanliga och hennes energi gör en avslappnad och trygg på själva bröllopsdagen. Kan varmt rekommendera Tove om ni vill ha en fotograf som verkligen ger allt (och lite till) för er och er dag!"

- Molly & Johan

Porträtt i färg på brudpar  vid Kattegatt. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Göteborg.

Bröllop i Göteborg

bröllopstips

När är bästa tiden att ta porträtten under bröllopsdagen? är en vanligt förekommande fråga från mina brudpar. Svaret på den och många andra frågor finner ni i kategorin "bröllopstips" på bloggen! När ni bokar mig som bröllopsfotograf får ni mer tips i form av en längre guide som pdf. Kika gärna in på mitt tipsinlägg om bröllopslokal i Göteborg, Västra Götaland.

Måhända är jag bröllopsfotografen för just er?

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Lär känna mig här och se om vi passar ihop – jag är bubblig, social och älskar att hänga med människor av alla åldrar. Relationer – det är vad som driver mig i min bröllopsfotografi och jag fokuserar mycket på era relationer med era nära och kära. Den där blicken ingen annan noterade, handen på axeln samtidigt som att ni skrattar åt något. Kärleken till varandra helt enkelt. ♥

Det är viktigt att ni har tittat igenom min portfolio före ni skickar en bröllopsförfrågan – dels för att känna av bildstilen under våra avslappnade bröllopsporträtt och dels de dokumentära bilderna. Naturliga känslor är min devis! Ni finner några utvalda exempel på bröllop här, det finns även utvalda bilder på Instagram. Vad andra brudpar har att säga finner ni under mina recensioner.

Nå, vad säger ni? Bröllop i Göteborg – here I come!

Vad ingår om vi bokar dig som bröllopsfotograf i Göteborg?

Svartvitt porträtt på brudgum som skrattar under vigseln, från ett bröllop i Göteborg, Västra Götaland. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf.

Först och främst – boende samt resa till och från Göteborg ingår alltid! Jag brukar rekommendera mina brudpar att boka mitt minsta antal timmar – 5 – om ni är osäkra på hur många timmar ni vill ha med en bröllopsfotograf under er bröllopsdag, det är alltid enkelt att ändra timantal när ert schema är satt och ni vet hur länge ni vill ha fotograf. Om ni bokar ett större antal timmar ingår även ett Fine Art album. Ni finner mer information under bröllop i menyn!

Nyttja min expertis! Då jag jobbat som bröllopsfotograf under många år har jag samlat på mig mängder av tips och trick när det gäller själva bröllopsplaneringen – vad som är viktigast för ert bröllop och vad brudpar känner att de kan vara utan, min kunskap står till ert förfogande om ni vill.

Vid bokning skickar jag alltid en detaljerad planeringsguide för att ge er de bästa tipsen på hur ni kan tänka så att er dag blir PRECIS som ni vill ha den!

Parfotografering i skärgården. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Göteborg.

Beltina & Hampus

skärgård, hav & klippor

Engagement session

Det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

När jag blir bokad för bröllop i Göteborgs-trakten kommer jag upp dagen före och då passar det bra att träffas. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag och det finns många fina platser i närheten av Göteborg att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering. Om ni föredrar att ha den utanför stan kan vi ha vår e-session på exempelvis, vad sägs om att ha en fotografering på coola Gunnebo Slott och Trädgårdar eller vackra Tjolöholms slott?

Engagement sessions i Göteborg med omnejd

Populära artiklar om bröllopsplanering

klassiskt bröllop

citybröllop

bröllop på spa/strand

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop i Göteborg -

Hur går vi tillväga nu?

Fyll i formuläret nedan

01.

Ju mer detaljerade ni är desto bättre! Det är inte alla brudpar som hunnit planera sitt bröllop så långtgående när de kontaktar mig - men ju mer info jag får desto lättare kan jag se om min bildstil är en bra fit för just er eller om en annan bröllopsfotograf passar er bättre. ♥

Bröllopsporträtt i Gamla Staden i Golden Hour under ett bröllop på High Court i Malmö City. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne. Florist Gouteva har gjort brudbukett samt corsage, brudklänning kommer från Skräddarhuset i Malmö, brudgummens kostym från Hugo Boss.

Avtal, faktura och MASSOR av information!

02.

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha - vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den! Ni får en planeringsguide med massor av bröllopstips!

Bröllopsdagen är här! Wohoooo!

03.

Jag kommer till Göteborg i god tid för bröllopet, d v s dagen före. Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig antingen här i Skåne eller i Göteborg kommer det att kännas som att vi känt varandra i evighet och jag blir en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

Bilderna är klara!

04.

Tiden är inne att få se era fantastiska bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt.

bröllopsfotograf i Göteborg med fokus på storytelling och genuina känslor

Följ mig på Instagram

Citybröllop, Göteborg. Foto: Tove Lundquist.
Citybröllop, Göteborg. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Göteborg, Västra Götaland
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

Ska ni ha ert bröllop på Tjolöholms slott, Gunnebo Slott och Trädgårdar eller Nääs slott?

»BLOGG

Bröllopsfotograf Göteborg - Tove Lundquist - bröllop i Västra Götaland / Västergötland - Ska ni ha ert bröllop på Tjolöholms slott, Gunnebo Slott och Trädgårdar eller Nääs slott?