VANKAS DET BRÖLLOP?

Letar ni efter en bröllopslokal i Västra Götaland?

Nedan tipsar jag om några personliga favoriter bland bröllopslokaler – hos många av dem kan ni ha både vigsel och bröllopsfest

*** DETTA INLÄGG UPPDATERAS KONTINUERLIGT ***Bröllop på slott i Västra Götaland varav många av dem även erbjuder brudparen en plats för själva vigselceremonin:

Bjertorp Slott, Kvänum

Gunnebo slott och Trädgårdar, Göteborg – (de erbjuder ett grönt och miljövänligt alternativ – yaaaay!)

Nääs slott, Floda

Thorskogs slott, Västerlanda

Tjolöholm Slott, Fjärås

Överås slott, Göteborg


Kanapéer på ett utomhusbröllop. Tips på bröllopslokal i Göteborg - bröllop i Västra Götaland

Tre av de viktigaste punkterna som verkligen sätter tonen på ert bröllop är valet av er bröllopslokal, toastmadame/toastmaster samt er fotograf!Herrgårdar för bröllop i Västra Götaland

Baldersnäs Herrgård, Dals Långed

Jordhammars Herrgård, Jordhammar

Trankärrsgården, Kungälv

Ronnums Herrgård, Vargön

Rydals herrgård, Rydal
Bröllopslokaler på hotell/spa:

Gullmarsstrand, Fiskebäckskil

Hjortviken, Hindås

Hällsnäs Hotell & Restaurang, Mölnlycke

Nääs Fabriker, Tollered

Råda Rum, Mölnlycke

Sju Sjöars Hotell och Konferens, Öxnevalla

Två Skyttlar, Örby

 

Bröllop på Kivikstrands badhotell. MUA är Becky Södergren samt Qarma i Karlskrona. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne. Brudklänning från Qarma.
Läs tipsen om hur ni bäst planerar in era förberedelser


Planerar ni ert bröllop i Göteborg stad? Tips på bröllopslokal är:

Auktionsverket

Bellmans Salonger

Elite

Grand Plaza

Kvibergs Kantin

La Cuvée

La Venue

Ljusgården

Lyckholms

River Restaurant on the Pier 

Röda Sten Konsthall – Katedralen

Sjömagasinet

Skansen Kronan

Skansen Lejonet

Sockerbruket Arena

Stora Holms Säteri

Villa Johanneberg

Villa Odinslund

Villa Svarta Örn

Valand

Världskulturmuseet  – Restaurangdäcket med Tabla samt Bryggan

Villa Belparc


havsnära bröllopslokaler / Göteborgs skärgård

Carlstens Fästning, Marstrand

Hovås kallbadhus, Hovås

Salt & Sill, Klädesholmen

Seaside, Bohus-Björkö

Seglarkrogen i Långedrag, Västra Frölunda

Öckerö Maritime Center, Öckerö


Skylt med bordsplacering under ett bröllop. Foto: Tove Lundquist. Tips på bröllopslokal i Göteborg - bröllop i Västra Götaland

På min Pinterest finner ni många fler tips – bland annat när det gäller brudfrisyrer, klänningar, buketter, bröllopsbågar, bordsplaceringsskyltar och mycket annat!


Planerar ni en borgerlig vigsel i Göteborg med omnejd?

Börja med att ringa er kommun för att höra vilka vigselförrättare som erbjuds. En borgerlig ceremoni är helt utan religiösa inslag – det går dock att ha en kyrklig vigselförrättare på ett utomhusbröllop – något jag tar upp i mitt tipsinlägg om hur en bäst planerar en utomhusvigsel. Ta del av mina bröllopstips, bland annat om hur ni kan välja rätt bröllopsfotograf. Jag tipsar även om allt från hur en kan tänka vid First Look, gruppbilder och bröllopsporträtt till tips om andra grymma bröllopsleverantörer runt om i Sverige. Eller ännu bättre – boka mig som bröllopsfotograf och ni har en engagerad och kunnig bröllopsexpert med er hela dagen! ;) Lär känna mig här!


”Tove var helt fantastisk fotograf, otroligt nöjd med bilderna och med henne som person. Sjukt engagerad hela vägen från bokning till bröllopet och känner att vi inte kunde valt en bättre fotograf. Kan verkligen rekommendera henne! ♥” – Frida & Anton

Kan dessa blogginlägg vara av intresse?


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Planerar ni bröllop i Göteborg? Här får ni tips på bröllopslokaler i Västra Götaland!

Planerar ni bröllop i Västra Götaland – Göteborg – Bohuslän? Tips på bröllopslokal i Göteborg, Nääs slott, Gunnebo slott och Trädgårdar, bröllop på Tjolöholms slott