Bröllopsfotograf Halland

- bröllopsfotograf med fokus på närhet och närvaro

Bröllopsfotograf Halland och Halmstad: Tove Lundquist fokuserar på naturliga känslor och storytellling - avslappnat, autentiskt och kärleksfullt är mottot!

 

Bröllopsfotograf i Halland

Ska ni gifta er i trakterna kring Halmstad och övriga Halland och söker en fotograf? Då har ni kommit rätt! Som fotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär och med fokus på storytelling och känsla. Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni avslappnade och ofta rofyllda porträtt. Jag specialiserar mig på kreativa och personliga bröllop - främst utomhusvigslar och ekobröllop, men framför allt fotograferar jag kärlek i all form! Kärlek mellan makar, kärlek till familj och kärleken till vänner. Jag älskar mitt jobb!

Låter det passande? Suveränt! Smit då in till min informationssida om bröllop för att läsa mer om priser och hur jag jobbar miljövänligt! Exempel på bröllopsporträtt finner ni i min portfolio för bröllop.
Är ni intresserade av att boka mig som bröllopsfotograf i Halmstad eller övriga Halland?

Jag finns att nå vila min mail info(at)tovelundquist.se alternativt fyller ni i formuläret under kontaktsidan. Jag erbjuder olika bröllopspaket men är flexibel och det går att forma timmarna som en vill. Hojta till så kan vi mötas via SKYPE och se om vi är en fit! Det är superviktigt att ni känner förtroende för mig då vi skall umgås så mycket under er bröllopsdag, lär gärna känna mig lite mer genom att läsa här! Annars hänger jag på Instagram ibland.


Maryhill Estate är nya namnet på Örenäs slott. Foto: Tove Lundquist.

Bröllopsfotograf Halland - Halmstad - Fotograf för bröllop i Falkenberg - Varberg - Kungsbacka

Svartvit porträttbild på brudpar i solnedgången. Foto: Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf Halmstad.

Bröllopsfotograf Halland – Halmstad – Falkenberg – Varberg – Kungsbacka