Bröllopsfotograf i Halland

Svartvitt porträtt på brudpar i trädgården under ett bröllop på Trolleholms Slott i Skåne. Brudklänning från brudklanning-mia-grace-bridal.
Om Fotograf Tove Lundquist

(hon/henne)

Är en levnadsglad och bubblig västerbottning med en passion för att berätta historier. Nördar gärna in på bröllop, blommor och Sci-Fi.

En dokumentär approach med flexibilitet och en rofylld dag i åtanke

Ska ni gifta er i trakterna kring Halmstad och övriga Halland och söker en fotograf? Då har ni kommit rätt! Som fotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär och med fokus på storytelling och känsla. Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni avslappnade och ofta rofyllda porträtt. Jag specialiserar mig på kreativa och personliga bröllop – främst utomhusvigslar och ekobröllop, men framför allt fotograferar jag kärlek i all form! Kärlek mellan makar, kärlek till familj och kärleken till vänner. Jag älskar mitt jobb!

Låter det passande? Suveränt! Smit då in till min informationssida om bröllop för att läsa mer om priser och hur jag jobbar miljövänligt! Exempel på bröllopsporträtt finner ni i min portfolio för bröllop.

“Tove har förmågan att fånga mer än bara ett bröllop och har kunskapen om så mycket mer än bara fotografering. Vi kommer att kunna titta på våra bilder i många år framöver och känna att vi har varit med under hela dagen även på de ögonblicken som vi missat, tack vare att Tove fångat så många bilder på våra gäster när vi inte var med också.

Både vi och gästerna upplevde att det var väldigt proffsigt utfört, ingen kände sig obekväm även om flera oroat sig för det innan. Tove är väldigt lyhörd för våra önskemål, men inte heller rädd för att komma med tips och trix utifrån sin erfarenhet, det värdesatt vi väldigt mycket som inte har någon större kunskap av bröllop. Både Tove och Tomas är väldigt lättsamma personer och skapade en trygg och god stämning även när vi som brudpar var lite trötta.

Att bara prata fotografering med Tove är att underskatta hennes förmåga, då hon är ett proffs på allt som beror ett bröllop.”

Alicia+ Joakim

Populära inlägg på bloggen

Efter 10 år som bröllopsfotograf har jag samlat på mig en hel del erfarenhet – här finns många tips för de bröllopspar som väljer att själva planera sina bröllop.

Engagement sessions i Halland eller Skåne

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Den är alltid baserad på hur ni två är som personer.

Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i både Halland samt Skåne att dels ta bröllopsporträtt under själva bröllopsdagen samt dels ha vår parfotografering.

Exempel på Engagement sessions


Bröllop i Malmö, båda brudars brudklänningar kommer från Needle and Thread. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Bröllopsfotograf för bröllop i Halland, Halmstad samt i Falkenberg, Varberg och Kungsbacka

Bröllopsfotograf Halland – Halmstad – Fotograf för bröllop i Falkenberg – Varberg – Kungsbacka