Hanna & Tim ~ parfotografering i Slottsträdgården, Malmö

Pre-wedding session in Malmö, Sweden with wedding photographer Tove Lundquist.

Hanna och Tim bor i Göteborg till vardags, de valde lummiga Slottsträdgården i Malmö som plats för sin fotografering.

 

Mina brudpar är så grymma! En ljuvlig och mulen måndagskväll i juli mötte jag upp Hanna och Tim för en fotografering i en av Malmöbornas favoritparker – Slottsträdgården – och kom hem med fantastisk kärleksfulla bilder. Paret bor i Göteborg till vardags men valde att ha sitt bröllop i södra Skåne då Hanna är uppvuxen i den lilla fiskebyn Smygehamn – en pittoresk, mysig by som ligger intill Smygehuk. Sagan började genom Tinder i augusti 2014 och endast en månad senare åkte Hanna ned till Italien under sex månader. De kände båda att de hade hittat rätt och valde att ha ett distansförhållande under tiden och paret berättar skrattande att Hanna flyttade in till Tim rakt från flygplatsen i Rom.

Bilder från deras bröllop kan ni se här!

 

Bild i färg på förälskat par som skall gifta sig. I bakgrunden syns Turning Torso. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Bild i färg på förälskat par som skall gifta sig. I bakgrunden syns Turning Torso. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Kärleksfoto i Slottsträdgården, Malmö, på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Kärleksfotografering i Slottsträdgården, Malmö, på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. E-session i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.Pre wedding session i Slottsträdgården inför lördagens bröllop. E-session i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.Provfotografering i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. E-session i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. E-session i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö.

Vill ni också boka in en fotografering inför bröllop? Titta igenom min portfolio!

E-session i ett blomstrande Slottsträdgården, Malmö, på ett förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. Foto i färg på förälskat par under en provfotografering i Slottsträdgården. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Kärleksfotografering i Slottsträdgården, Malmö, på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Foto i färg på förälskat par som skall gifta sig. I bakgrunden syns Slottsmöllan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Foto i färg på förälskat par som skall gifta sig. I bakgrunden syns Slottsmöllan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Provfotografering i Slottsträdgården. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Svartvitt bild på par som skall gifta sig. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Svartvitt bild på par som skall gifta sig. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Söker ni efter en bröllopsfotograf? Läs mer under sidan bröllop vad jag kan erbjuda er!

Provfotografering i Slottsträdgården. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Kärleksfull e-session i Kungsparken på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Kärleksfull e-session inför bröllop i Kungsparken på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö. Kärleksfull e-session inför bröllop i Kungsparken på förlovat par. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Planerar ni bröllop och är på jakt efter en fotograf? Smit in på min sida om bröllop för att se om min bildstil och filosofi passar er! Ni finner mig även på Instagram samt på Facebook. Har ni inte funnit lokalen för er så ta gärna del av mina tips i inlägget bröllopslokaler i Skåne.

DELA
Kommentarer
Skriv en kommentar
Meddelande