High Court - bröllop i Malmö City

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

planera ett bröllop på High Court i malmö

vi vill boka dig som vår bröllopsfotograf!

Brudporträtt utanför High Court i Malmö. Foto: Tove Lundquist.

Ska ni ha ert bröllop på High Court i malmö och söker en bröllopsfotograf?

Då har ni kommit rätt! Som fotograf är jag engagerad och kommunikativ, bildstilen är dokumentär med avslappnade porträtt och med stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet. Och relationer! Ledorden är naturliga känslor och hos mig får ni kärleksfulla, avslappnade - och ofta rofyllda - bröllopsporträtt i kombination med dokumentära bilder från er bröllopsdag. Jag fångar kärlek i all form - kärlek mellan makar, kärlek till familj och till vänner.

När ni bokar mig får ni även tillgång till all min expertis när det gäller bröllopsplanering, jag har mycket kontakt med andra bröllopsleverantörer här i Malmö och rekommenderar endast mina bästa kollegor i branschen.

Jag har bott i Malmö sedan 90-talet och även fotograferat bröllop på High Court tidigare så jag känner till de bästa platserna för era porträtt.

Har en rak och tydlig kommunikation med mina brudpar och om ni vill finns jag som ett stöd åt er genom hela planeringen av bröllopet. ♥

Molly & Johans bröllop

på High Court

För vilka brudpar passar High Court?

Detta är en perfekt lokal för de brudpar som precis som jag själv värderar äldre byggnader högt i kombination med närheten till kanalen och Kungsparken, Slottsparken och Slottsträdgården som ligger precis intill. Malmös gamla Hovrätt är fantastisk inuti med många vackra detaljer. Utöver bröllopsfesten så erbjuder även High Court plats för vigseln för de brudpar som är intresserade. En av de bästa aspekterna med att ha ert bröllop på High Court är ju så klart att de är Svanen märkta! Miljövänligt - det gillar jag!

För de brudpar som vill ha en mer traditionell vigsel finns bland annat den gotiskt inspirerade 1300-tals kyrkan Sankt Petri kyrka och jugendkyrkan Sankt Johannes kyrka som dessutom har ett fantastiskt ljusinsläpp (me LOVE!), Malmö moské, Katolska kyrkan, Sankt Pauli kyrka och Sankt Andreas kyrka, gäller det en judisk vigsel kontaktar ni Judiska församlingen här i Malmö. Vill ni ha er vigsel i en nyare, modernare kyrka passar exempelvis Hyllie kyrka mycket bra samt coola Sankt Matteus kyrka, den sistnämnda är helt amazing inuti! Ljuset! Golvet!

Om ni känner att det är okej att ha ert bröllop i en kyrka någonstans utanför Yttre Ringvägen tipsar jag om Södra Sallerups kyrka samt Västra Klagstorps kyrka. För er som inte är inbitna Malmöbor kan jag meddela att det inte tar så lång tid alls att åka mellan kyrkorna till centralt belägna High Court, som mest ungefär 20-25 minuter.

Planerar ni en borgerlig inomhusceremoni så tipsar jag om Rådhuset i Malmö samt High Courts egna lokaler - båda lokaler skapar en känsla av historik. Vid planering av en utomhusvigsel känner jag spontant att någon av parkerna i Malmö skulle passa, såsom närliggande Slottsparken, Slottsträdgården, Pildammsparken (det är superfint vid Margaretapaviljongen) och Kungsparken.

Bröllopsmiddag på High Court i Malmö. Foto: Tove Lundquist.

Det dokumentära fotograferandet ligger mig varmt om hjärtat ♥

boka mig som fotograf?

Passar jag och min bildstil in i er vision om  hur ni vill föreviga er dag? Vad glad jag blir! Följ länken nedan till min informationssida om bröllop för att läsa mer om priser, sväng gärna förbi sidan om Miljö och hållbarhet för att se hur jag jobbar miljövänligt! Några exempel på bröllopsporträtt finner ni under min portfolio för bröllop, ni finner även utvalda bilder på Instagram. Jag är rak och transparent och delar gärna med mig av bröllopstips för att förenkla er dag! Vill ni träffas på en fika och se om vi matchar varandra? Hör av er antingen via kontaktformuläret alternativt genom att maila mig med detaljer på info(AT)tovelundquist.se.

Se några exempel;

Engagement sessions vid bröllop på High Court i Malmö

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig som fotograf och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Det är nu vi lär känna varandra och utöver att ni kommer hem med kärleksfulla fotografier på er själva så kommer ni även att få en inblick i hur jag jobbar under er bröllopsdag.

Den brukar vara väldigt avslappnat och vi har helt enkelt en trevlig stund tillsammans. Jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Många av mina brudpar har valt att ha sina Engagement sessions intill havet, exempelvis i Västra hamnen, på Limhamn samt i någon av parkerna - se exempel här intill.

se exempel

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Planerar ni en elopement med bara er två, ett minibröllop med era allra nära och käraste eller känner ni att en tredagarsfest med 250 gäster passar er bäst?

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har valt Skåne som plats för sina destinationsbröllop så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype.

Ska ni åka ner till Malmö för att kika på lokalerna på High Court? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta, vi kan även ta en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler.

Vi vill att du fotograferar vårt bröllop på High Court!

Hur går vi tillväga nu?

Fyll i formuläret nedan

01.

Klassiskt bröllopsporträtt på brudpar under deras city bröllp på High Court i Malmö. Brudklänning från Skräddarhuset i Malmö, florist är Anna Gouteva och kostym kommer från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist.

Ju mer detaljerade ni är desto bättre så att jag kan se om min bildstil är en bra fit för er. ♥

Avtal, faktura och MASSOR av information!

02.

När avtalet är påskrivet av oss alla tre och fakturan är betald är vi på G! Jag är experten ni inte visste att ni ville ha - vi kommer att gå igenom allt för att er dag skall bli precis som ni vill ha den!

Bröllopsdagen är här!

03.

Efter att ni haft er parfotografering tillsammans med mig känns det som att vi känt varandra i evighet och att jag är en naturlig del av dagen. Vi kommer att ha så kul!

Bilderna är klara!

04.

bröllopsfotograf i Skåne med fokus på storytelling och genuina känslor

Tiden är inne att få se era fantastiska bilder, jag tycker alltid att det är lika spännande att skicka iväg dem. Om ni själva vill fortsätter jag gärna att hålla kontakt.

Användbara guider i er BRÖLLOPSplanering!

Porträtt på brudpar under Golden Hour på ett utomhusbröllop på Örum 119 på Österlen i Skåne. Brudens klänning heter Bridal Cap Cleeve Gown in Snow White och kommer från Ivy & Oak. Brudgummens kostym kommer från Tiger of Sweden. Florist är Sara Haglind från isblomsten.dk. Foto: Tove Lundquist.

First Look eller ej? Hur planerar ni en utomhusvigsel? Och när är det mest fördelaktigt att ta porträtten?

Svartvitt fotografi på en brudgum som väntar på sin brud under First Look, bröllop i Malmö. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Skåne.
Urban parfotografering inför bröllop nere vid Dockan i Malmö tillsammans med bröllopsfotograf Tove Lundquist, Skåne. Plats är Västra Hamnen.

Följ mig på Instagram

BÄSTA TIDEN FÖR PORTRÄTT

FIRST LOOK

ENGAGEMENT SESSION

Jag finns även på

LÄS MER

LÄS MER

LÄS MER

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

»OM MIG

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf för bröllop på High Court i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG

High Court – bröllop i Malmö City – vigsel vid kanalen och Hovrätten