Fantastiskt snygg brudklänning från Ida Sjöstedt Couture!

Nu är det dags för ännu ett bröllopstips och denna gång gällande brudens kläder! Ida Sjöstedt är en spännande och innovativ svensk designer och hennes Ida Sjöstedt Couture gör helt fantastiska brudklänningar. Ida är utan tvekan en av mina favoritdesigners när det gäller brudklänningar, detaljerna är ofta helt fantastiska. Klänningsmodellen som M valde till sitt bröllop på Idala Gård i Skåne heter Eternity Dress och kommer från Idas Couture-linje, den syddes om helt efter Ms önskningar. Visst är den vacker!

Brudporträtt i Golden Hour. Brudklänningen Eternity Dress kommer från Ida Sjöstedt Couture. Bröllop på Idala Gård utanför Trelleborg, Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

M valde ut denna vackra brudklänning från Ida Sjöstedt . Vilka detaljer!

Svartvitt foto på brudpar som skålar. Brudklänningen heter Eternity Dress och är från Ida Sjöstedt Couture. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist, bröllopslokalen är Idala Gård i Skåne.

Ida Sjöstedt Couture

Eternity Dress från Ida Sjöstedt Couture. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist, bröllopslokalen är Idala Gård i Skåne.

Klänningen är detaljrik med öppen rygg samt mängder av tyll nertill. Vi valde att fotografera porträtt i det vackra somriga kvällsljuset - min favorittid på en bröllopsdag! 

Något som jag också uppskattar mycket hos Ida Sjöstedts designer är hennes tankar kring miljön, en viktig aspekt i den värld vi lever i idag! Mina egna tankar kring miljö finner ni här.

Fler bröllopstips!

Om ni planerar ett bröllop är min bröllopsblogg ett hett tips - där skriver jag bland annat om andra designers för brudklänningar, hur en bäst planerar en utomhusvigsel och hur ni väljer rätt person för jobbet som toastmadame/toastmaster.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG