Nu är det dags för ännu ett bröllopstips och denna gång gällande brudens kläder! Ida Sjöstedt är en spännande och innovativ svensk designer och hennes Ida Sjöstedt Couture gör helt fantastiska brudklänningar. Ida är utan tvekan en av mina favoritdesigners när det gäller brudklänningar, detaljerna är ofta helt fantastiska. Klänningsmodellen som M valde till sitt bröllop på Idala Gård i Skåne heter Eternity Dress och kommer från Idas Couture-linje, den syddes om helt efter Ms önskningar. Visst är den vacker!

Brudporträtt i Golden Hour. Brudklänningen Eternity Dress kommer från Ida Sjöstedt Couture. Bröllop på Idala Gård utanför Trelleborg, Skåne. Fotograf är Tove Lundquist.

M valde ut denna vackra brudklänning från Ida Sjöstedt . Vilka detaljer!

Svartvitt foto på brudpar som skålar. Brudklänningen heter Eternity Dress och är från Ida Sjöstedt Couture. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist, bröllopslokalen är Idala Gård i Skåne.

Ida Sjöstedt Couture

Eternity Dress från Ida Sjöstedt Couture. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist, bröllopslokalen är Idala Gård i Skåne.

Klänningen är detaljrik med öppen rygg samt mängder av tyll nertill. Vi valde att fotografera porträtt i det vackra somriga kvällsljuset – min favorittid på en bröllopsdag! 

Något som jag också uppskattar mycket hos Ida Sjöstedts designer är hennes tankar kring miljön, en viktig aspekt i den värld vi lever i idag! Mina egna tankar kring miljö finner ni här.

Fler bröllopstips!

Om ni planerar ett bröllop är min bröllopsblogg ett hett tips – där skriver jag bland annat om andra designers för brudklänningar, hur en bäst planerar en utomhusvigsel och hur ni väljer rätt person för jobbet som toastmadame/toastmaster.
Hej, det är jag som är Tove!

Den här serien med bröllopstips påbörjades 2014 då jag fotograferade mitt allra första bröllop och har sin grund i att jag älskar att lära mig nya saker!

Genom åren har varje fotograferat bröllop varit ett nytt tillfälle att lära mig något nytt – denna kunskap vill jag förmedla dels till de bröllopspar som bokat mig och dels till alla andra som står inför planeringen av bröllopsdagen och som valt bort att använda sig av en bröllopskoordinator. Tipsinläggen är i ständig utveckling. En övergripande sida finner ni under planera bröllop.

Som bröllopsfotograf är jag engagerad, kommunikativ och lyhörd, bildstilen är dokumentär i kombination med avslappnade och kärleksfulla porträtt. Det är stort fokus på storytelling, känsla och miljömedvetenhet.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.