Jennifer & Niklas ~ utomhusbröllop i Strandvillan, Åhus

Kärleksfullt bröllopsporträtt under ett bröllop i Strandvillan i Åhus, Skåne.
Kärlek i Åhus, SkåneUtomhusbröllop i Strandvillan, Åhus

Jennifer och Niklas möttes redan 2013 men det tog nästan tre år innan de blev tillsammans. När de väl tagit steget kändes det på något sätt självklart att det var meningen att det skulle bli just dem, de har gått igenom mycket sedan dess och har hela tiden stöttat varandra till 200% och är trygga med varandra. Både Jennifer och Niklas har samma grundvärderingar i livet, främst när det gäller bilden av hur en partner skall vara och även när det gäller familjelivet i övrigt.

Bröllopet då undrar ni? Faktum är att Jennifer och Niklas redan var gifta! De valde att gifta sig småskaligt under pandemin och nu var det dags för fest! Ett tips är att göra som Jennifer och Niklas - att förnya sina löften och ha en vän som ceremoniförrättare, det blir så mycket mer personligt.

I vanlig ordning så här i pandemitider kan det bli lite kaos - och även denna dag. Bröllopslokalen de först bokat kunde inte längre ta emot sällskapet och fotografen fick covid samma vecka. Strandvillan med sin personlighet fick stå för lokalen - det äldre vackra huset är omringat av vackra krokiga träd och platsen riktigt skriker sommar, glädje, kottar och människor som njuter av havet ett par meter bort. Personligen är jag glad över att få ta del av bröllopsdagen med Jennifer och Niklas som är så öppna, lättsamma och glädjefulla. ♥


Bildspelet är i vanlig ordning långt för brudparens skull. ♥

Strandvillan i Åhus kallas även för skollovskolonin och gavs till Kristianstads Skollovskoloni-förening år 1910.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *