Bröllopsfotograf Västerås & EnköpingBröllopsfotograf Västerås

Ska ni gifta er runt vackra Mälardalen eller i trakterna kring Västerås, Enköping och Eskilstuna? Härligt! Jag har själv bott i Västerås och åker gärna och hälsar på, allra helst då svärmor fortfarande bor kvar i mysiga Enköping. Boende och resekostnad ingår i alla större bröllopspaket!

Bildstilen är dokumentär med inslag av avslappnade, kärleksfulla och naturliga porträtt – jag fotograferar med en stor portion känsla och älskar att berätta historier med hjälp av mina bilder.

Att hålla miljön i åtanke är väldigt viktig dels i företaget men även privat och jag har valt ut bra leverantörer ur miljöaspekt – alla brudpar erbjuds dels Fine Art böcker av allehanda olika slag samt Fine Art printar.

Börja med att läsa igenom min approach när det gäller att fotografera bröllop för att sedan fortsätta med sidan om Tove Lundquist för att lära känna mig lite bättre!

Om Fotograf Tove Lundquist

(hon/henne)

Är en levnadsglad och bubblig västerbottning med en passion för att berätta historier. Nördar gärna in på bröllop, blommor och Sci-Fi.

Engagement session

Många av mina brudpar älskar vattenlandskap precis som jag – och vad kan vara en bättre plats än intill Mälaren när vi fotograferar i Västerås? ♥

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!

Parfotografering på Västra hamnen innan brudparets bröllop på Örenäs Slott i Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.
Söker ni efter en bröllopsfotograf Västerås eller i övriga Västmanland? Jag fokuserar på att skapa en variation av både storytelling och avslappnade, kärleksfulla porträtt. På bild ett mer klassiskt bröllopsporträtt på ett brudpar under deras elopement bröllop. Brudklänningen heter Ciara och kommer från Asos. Brudgummens bröllopskläder kommer från Tiger of Sweden.

Du bor inte i Västmanland – hur blir det med vår kommunikation?

Inga problem! Jag är van vid att ha mina brudpar annorstädes då de flesta av dem har destinationsbröllop i Skåne. Om ni bokar mig som er bröllopsfotograf – yaaaaay! – så kommer vi att prata i telefon/på zoom och via mail, allt beroende på vad ni själva känner passar er bäst. Vi kommer dessutom ha parfotograferingen före bröllopet som är ett superb sätt för oss att lära känna varandra.

Jag lovar att ni kommer att uppleva att ni känner mig när det väl är dags för er bröllopsdag. ♥

Foto i svartvitt på ett brudpar som kramas under deras provfotografering inför bröllopet. Plats: strand i Ystad, foto: Tove Lundquist - bröllopsfotograf i Skåne.


Engagement sessions inför ert bröllop i Västerås

När ni bokar mig som bröllopsfotograf ingår det alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, som sker före bröllopet och det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Det är främst under den här fotograferingen som vi kommer att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag. Jag ger er även tips kring poser etcetera men den är alltid baserad på hur ni två är som personer.

Många av mina brudpar älskar vatten precis som jag, och det finns många fina platser i Västerås med omnejd att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering.

Kika in på Beltina och Hampus parfotografering i länken ovan för att se hur en havsnära Engagement session kan se ut – det finns ju en del smultronställen kring Mälaren vi kan stanna till vid.

”Tove är en professionell fotograf med en härlig energi som smittar av sig. Hon är väldigt pratglad vilket gör att man lättare kan slappna av under fotograferingen och vi vet att Tove tar detta jobb på största allvar. Tove fångar de ögonblick man önskar och hon har även egna idéer som vi båda upplevde var väldigt bra. Vi båda hade ju inte aldrig blivit fotograferade innan av en riktig fotograf och därför var det väldigt skönt att Tove hade egna idéer eftersom hon vet vad som blir bäst på bild.

Att fånga ögonblick är inte det enda Tove är duktig på utan hon fångar även känslan och får bilderna att kännas naturliga och ärliga. Hon förmedlade vår story och våra känslor till varandra precis som vi ville ha det. Med andra ord hade vi talat om att Tove är en fantastisk fotograf och tack vare henne har vi nu bilder som vi kan ta del av i resten av våra liv.”

BELTINA + HAMPUS

Är ni intresserade av att boka mig som fotograf för ert bröllop i Västmanland/Uppland?

Fyll i kontaktformuläret. Då jag snabbt blir fullbokad här nere i Skåne har jag valt att endast avsätta plats för ett brudpar i Västerås/Enköping per år, ju mer personlig och utförlig er bröllopsförfrågan är desto bättre. ♥

 


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Västerås och Enköping
– fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllopsfotograf i Västerås och Enköping