Bröllopsfotograf Västerås & Enköping

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Golden Hour bröllopsporträtt tillsammans med ett brudpar under ett bröllop på High Court i Malmö. Brudklänningen kommer från Skräddarhuset i Malmö och brudgummens kläder från Hugo Boss. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.Bröllopsfotograf Västerås

Ska ni gifta er runt vackra Mälardalen eller i trakterna kring Västerås, Enköping och Eskilstuna? Härligt! Jag har själv bott i Västerås och åker gärna och hälsar på, allra helst då svärmor fortfarande bor kvar i mysiga Enköping. Boende och resekostnad ingår i alla större bröllopspaket!

Bildstilen är dokumentär med inslag av avslappnade, kärleksfulla och naturliga porträtt - jag fotograferar med en stor portion känsla och älskar att berätta historier med hjälp av mina bilder.

Att hålla miljön i åtanke är väldigt viktig dels i företaget men även privat och jag har valt ut bra leverantörer ur miljöaspekt - alla brudpar erbjuds dels Fine Art böcker av allehanda olika slag samt Fine Art printar.

Börja med att läsa igenom min approach när det gäller att fotografera bröllop för att sedan fortsätta med sidan om Tove Lundquist för att lära känna mig lite bättre!

Parfotografering vid havet i Scaniaparken, Västra hamnen tillsammans med ett brudpar inför bröllop i Skåne. Fotograf är Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Många av mina brudpar älskar vattenlandskap precis som jag – och vad kan vara en bättre plats än intill Mälaren när vi fotograferar i Västerås? ♥

En anledning till att mina brudpar är så bekväma med mig är för att vi träffas före bröllopet för en så kallad Engagement Session. Denna parfotografering ingår alltid när ni bokar mig som bröllopsfotograf!

VEM ÄR TOVE?

(hon/henne)

Det korta svaret är en levnadsglad, barnkär, social och bubblig norrländska som älskar att umgås med familjen och spendera tid vid havet.

En Sci-Fi och Fantasy nörd som gillar att titta på hela säsonger av tv-serier åt gången och som älskar att odla och pyssla med växter. Är en riktig Crazy Plant Lady, ha ha!

Blir glad av färgen gul som får mig att tänka på sol och värme, sommaren är en favoritårstid men jag ser det vackra i alla årstider.

Miljön är viktig för mig både privat och inom mitt företag, läs mer här.

Den längre versionen tar vi över en kopp kaffe eller te. Ekologiskt, så klart. Eller lite varm choklad.

Whatever makes your heart sing.

lär känna mig här

Fotograf med fokus på känslor, familj och i att ha en röd tråd i berättelsen om er dag.

slottsbröllop

citybröllop

strandbröllop

Söker ni efter en bröllopsfotograf Västerås eller i övriga Västmanland? Jag fokuserar på att skapa en variation av både storytelling och avslappnade, kärleksfulla porträtt. På bild ett mer klassiskt bröllopsporträtt på ett brudpar under deras elopement bröllop. Brudklänningen heter Ciara och kommer från Asos. Brudgummens bröllopskläder kommer från Tiger of Sweden.
Foto i svartvitt på ett brudpar som kramas under deras provfotografering inför bröllopet. Plats: strand i Ystad, foto: Tove Lundquist - bröllopsfotograf i Skåne.

Du bor inte i Västmanland - hur blir det med vår kommunikation?

Inga problem! Jag är van vid att ha mina brudpar annorstädes då de flesta av dem har destinationsbröllop i Skåne. Om ni bokar mig som er bröllopsfotograf - yaaaaay! - så kommer vi att prata i telefon/på zoom och via mail, allt beroende på vad ni själva känner passar er bäst. Vi kommer dessutom ha parfotograferingen före bröllopet som är ett superb sätt för oss att lära känna varandra.

Jag lovar att ni kommer att uppleva att ni känner mig när det väl är dags för er bröllopsdag.Är ni intresserade av att boka mig som fotograf för ert bröllop i Västmanland/Uppland?

Fyll i kontaktformuläret under bröllop. Då jag snabbt blir fullbokad här nere i Skåne har jag valt att endast avsätta plats för ett brudpar i Västerås/Enköping per år, ju mer personlig och utförlig er bröllopsförfrågan är desto bättre. ♥ 

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Beltina & Hampus

skärgård

Engagement session

När ni bokar mig som bröllopsfotograf ingår det alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, som sker före bröllopet och det här är utan tvekan ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Det är främst under den här fotograferingen som vi kommer att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag. Jag ger er även tips kring poser etcetera men den är alltid baserad på hur ni två är som personer.

Många av mina brudpar älskar vatten precis som jag, och det finns många fina platser i Västerås med omnejd att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering. Kika även in på Beltina och Hampus parfotografering i länken ovan för att se hur en havsnära Engagement session kan se ut.

Engagement sessions inför ert bröllop i Västerås

Beltina & Hampus

"Tove är en professionell fotograf med en härlig energi som smittar av sig. Hon är väldigt pratglad vilket gör att man lättare kan slappna av under fotograferingen och vi vet att Tove tar detta jobb på största allvar. Tove fångar de ögonblick man önskar och hon har även egna idéer som vi båda upplevde var väldigt bra. Vi båda hade ju inte aldrig blivit fotograferade innan av en riktig fotograf och därför var det väldigt skönt att Tove hade egna idéer eftersom hon vet vad som blir bäst på bild.

Att fånga ögonblick är inte det enda Tove är duktig på utan hon fångar även känslan och får bilderna att kännas naturliga och ärliga. Hon förmedlade vår story och våra känslor till varandra precis som vi ville ha det. Med andra ord hade vi talat om att Tove är en fantastisk fotograf och tack vare henne har vi nu bilder som vi kan ta del av i resten av våra liv."

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Så tidigt som möjligt! Då jag valt att endast ta ett bröllop i Västerås med omnejd per år och brukar bli fullbokad ganska snabbt med bröllop här hemma så går platserna snabbt åt.

Jag åker upp till Västerås på torsdagen före bröllopet så det finns tid att träffas för en Engagement session, alternativet att vi tar den sommaren före när jag är uppe och hälsar på svärmor alternativt om ni är nere i Skåne på semester.

Du bor inte i Västmanland - hur tidigt behöver vi boka dig?

skicka en bokningsförfrågan

Följ mig på Instagram

Citybröllop, Göteborg. Foto: Tove Lundquist.
Citybröllop, Göteborg. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Västerås och Enköping
- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllopsfotograf Västerås, Enköping, Örebro samt Eskilstuna – för personliga och kreativa bröllop