Bröllopskoordinator – hur väljer vi den som passar oss bäst?

Cecilia och Hans valde att boka en bröllopskoordinator för att kunna lägga tiden på annat. ♥Är en bröllopskoordinator något för er?

Alla värderar vi olika saker. Vissa älskar att planera fester och middagar och blomstrar i sin egen planering av bröllopet med allt roligt som tillkommer emedan andra hellre vill lägga ned den tiden på annat. Det största värdet av en koordinator till bröllopet för er som inte vill planera själva är att ni kan släppa allt vad bröllopsplanering heter och istället njuta av en helt stressfri bröllopsplanering. De är utbildade experter och ni kan slappna av i vetskapen om att bröllopet kommer att planeras helt utifrån hur ni vill ha det. En del bröllopslokaler erbjuder bröllopskoordinatorer på plats. Vi har flera grymma bröllopskoordinatorer här i Sverige varav många dels arbetar inom landet samt även på destinationsbröllop i andra delar av Europa och världen.Hur mycket tid skall vi boka med henom?

Det beror helt på hur mycket av planeringen som ni vill göra själva och hur ni vill lägga upp bröllopsdagen. De flesta koordinatorerna erbjuder allt från en timmes konsultation upp till att de planerar hela bröllopet samt tillbringar hela bröllopsdagen/bröllopshelgen på plats. Fundera igenom vad ni själva känner att ni behöver och hur mycket kontakt ni vill ha med bröllopsleverantörerna.

Ett tips är dock att själva ta en större roll i valet av bröllopsfotografen då det är superviktigt att ni klickar med den ni väljer. Fotografen är den person som ni kommer att ha längst kontakt med under hela tiden - ni kommer att ha en relation både före, under samt efter bröllopet. Många av oss reser till bröllop i andra delar av Sverige. Kika gärna in på mina bästa tips för hur ni väljer rätt bröllopsfotograf för just er och vad ni skall tänka på i bokningen av denne.
Bröllopsplanerare på spahotellet Ystad Saltsjöbad. Foto: Tove Lundquist.
När en bokar bröllop på Ystad Saltsjöbad är det Amanda och hennes grymma bröllopsgäng som hjälper till med planeringen.


Bröllopskoordinator i Sverige

Bon Viola

Day by Ess

Isabellas Event

J.A. weddings

Johanna Kajson - Johannas bok Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson finner ni här

Lilly’s Delight

Magnolia Eventdesign 

Moalee

Sargeus

Storm Bröllop & Event

The Wild Rose

Wahlman Weddings

Weddings By NinaHej, det är jag som är Tove!

Den här serien med bröllopstips påbörjades 2014 då jag fotograferade mitt allra första bröllop och har sin grund i att jag älskar att lära mig nya saker!

Genom åren har varje fotograferat bröllop gett mig ett nytt tillfälle att lära mig någonting nytt - denna kunskap vill jag förmedla dels till de brudpar som bokat mig och dels till alla andra som står inför planeringen av bröllopsdagen. Tipsinläggen är i ständig utveckling.

dela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG