Bröllopskoordinator – hur väljer vi den som passar oss bäst?

Tips på bröllopskoordinator i Sverige!
Cecilia och Hans valde att boka en bröllopskoordinator för att kunna lägga sin tid på annat. ♥Är en bröllopskoordinator något för er?

Alla värderar vi olika saker. Vissa älskar att planera fester och middagar och blomstrar i sin egen planering av bröllopet med allt roligt som tillkommer emedan andra hellre vill lägga ned den tiden på annat. Det största värdet av en erfaren koordinator till bröllopet för er brudpar som inte vill planera själva är att ni kan släppa allt vad bröllopsplanering heter och istället njuta av en stressfri resa mot er stora dag. En bröllopskoordinator är en utbildad expert inom området och ni kan slappna av i vetskapen om att bröllopet kommer att planeras helt utifrån hur ni vill ha det. De för en rak kommunikation med er för att kunna planera bröllopet 100% enligt era önskemål. En del bröllopslokaler erbjuder bröllopskoordinatorer på plats. Vi har flera grymma bröllopskoordinatorer här i Sverige varav många dels arbetar inom landet samt även på destinationsbröllop i andra delar av Europa och världen. Se listan nedan!

Vill ni hellre planera ert bröllop själva? Kika in på First Wed Kit som är skapad av bröllopskoordinatorn Fanny Staaf Events där ni kan köpa planeringsguider när det bland annat gäller leverantörer, checklistor och toastmaster.Hur mycket tid bör vi boka?

Det beror helt på hur mycket av planeringen som ni vill göra själva och hur ni vill lägga upp bröllopsdagen. De flesta koordinatorerna erbjuder allt från en timmes konsultation upp till att de planerar hela bröllopet samt tillbringar bröllopsdagen/bröllopshelgen på plats. Fundera igenom vad ni två själva känner att ni behöver och hur mycket kontakt ni vill ha med bröllopsleverantörerna.

Ett tips är dock att själva ta en större roll i valet av bröllopsfotografen då det är superviktigt att ni klickar med den ni väljer. Fotografen är den person som ni kommer att ha längst kontakt med under hela tiden utöver er koordinator - ni kommer att ha en relation både före, under samt efter bröllopet. Många av oss reser till bröllop i andra delar av Sverige. Kika gärna in på mina bästa tips för hur ni väljer rätt bröllopsfotograf för just er och vad ni skall tänka på i bokningen av denne.
Bröllopsplanerare på spahotellet Ystad Saltsjöbad. Foto: Tove Lundquist.
När en bokar bröllop på Ystad Saltsjöbad är det Amanda och hennes grymma bröllopsgäng som hjälper till med planeringen.


Bröllopskoordinator i Sverige

Avení Events, tidigare Fanny Staaf Events - de har även webbshopen First Wed Kit

Bon Viola

Freddy Weddings

Isabellas Event

J.A. weddings

Johanna Kajson - Johannas bok Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson finner ni bland annat här

Lilly’s Delight

Magnolia Eventdesign 

Moalee

Passion of planning

Right Style Wedding

Sargeus

Storm Bröllop & Event

The Wild Rose

W Weddings

Wahlman Weddings

Wedding by Josefina

Weddings By Ninadela

Comments Expand -
Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG