Vigsel i Rådhuset Malmö

Vigsel i Rådhuset, Malmö. Foto: bröllopsfotograf Tove Lundquist. Mikrobröllop är ett fint alternativ om brudparen vill ha ett litet bröllop.

Vigsel i Rådhuset, Malmö. Bröllopsporträtt kan tas i någon av stadens vackra parker.Borgerligt bröllop i Malmö kommun - vigsel i Rådhuset

Känner ni att ett traditionellt stort kyrkbröllop inte är er grej? Vill ni ha en intimare vigsel med bara de allra närmaste? Ett bröllop behöver ju inte alltid innehålla det där stora, pampiga utan det lilla och enkla kan bli hur fint som helst. ♥ En kortare vigsel i Rådhuset eller exempelvis Margaretapaviljongen i Pildammsparken kan passa perfekt! Ta gärna del av informationen som Malmö Kommun lagt upp på sin hemsida när det gäller borgerliga vigslar i just Rådhuset, vilka vigselförrättare som går att boka i Malmö just nu finner ni här.


Borgerligt bröllop utomhus en regnig morgon i Malmö. Porträtten togs i Slottsparken samt Slottsträdgården. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Malmö, Skåne.

Jennie och Gustav gifte sig i Slottsparken


Boka mig som bröllopsfotograf i Malmö!

Nu går det även att boka mig som bröllopsfotograf för kortare bröllop om 1 timme - dessa går att boka som tidigast 3 veckor före bröllopet om vigseln är på en lördag under högsäsong men jag fotograferar vigslar i Malmö samt övriga Skåne året om. Alla dagar i veckan passar för kärlek och bröllop! Under timmen tillsammans kommer vi dels att hinna med att föreviga er ceremoni och dels lägga tid på att ta porträttbilder på er två i närområdet samt lite gratulationer och brudskål tillsammans med era gäster. Vill ni att jag hänger med er i två alternativt tre timmar istället så fungerar det lika bra. Se gärna exempel på 1 timmes bröllop från Jennies och Gustav som hade sin utomhusvigsel i Slottsparken, Malmö.


Ska ni ha en vigsel i Rådhuset i Malmö? Välkomna in att boka mig som er bröllopsfotograf till ert Mikrobröllop!

Brudskålen är ett härligt tillfälle att jubla och kramas med era nära och kära!
Hur går bokningen till?

Jag preliminärbokar ej brudpar utan så länge vi klickar och har gemensamma värderingar så är det first come, first served som gäller. Vill ni träffas före bokning? Vi kan ses på Skype! När ni bestämt er för att boka mig som er bröllopsfotograf skriver vi under ett avtal och sedan skickar jag en faktura på bokningsavgiften. Tilläggas bör att ert datum inte är helt säkrat förrän avtalet är påskrivet och bokningsavgiften betald. Mer information finner ni på min informationssida om bröllop! Det är viktigt att ni läser här på hemsidan för att kunna skapa en känsla av min approach och hur jag arbetar samt att ni känner att jag som person passar - in och lär känna mig här! Det finns även utvalda bilder på Instagram.


Vad ingår i priset för en kortare vigsel i Rådhuset?

I mina paket för vigslar i Malmö ingår högupplösta bilder, ett online galleri som är enkelt att dela samt ett bildspel. I galleriet finns möjlighet att köpa produkter för de som är intresserade - bland annat Fine Art printar och Album. Det går alltid att lägga till mer tid om en skulle känna att det behövs när schemat för dagen är satt. Kika in på min portfolio för att se exempel på porträttbilder.

dela

Comments Expand -
    1. Hej Ronald! Mejla mig på info(AT)tovelundquist.se alternativt fyll i en förfrågan i formuläret under KONTAKT så återkopplar jag till dig. :)

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist.

Fotograf Tove Lundquist

Miljövänlig bröllopsfotograf i Malmö, Skåne
- med fokus på genuina känslor och storytelling.

»BLOGG