Vigsel i Rådhuset Malmö – ett så kallat Mikrobröllop

Vigsel i Rådhuset, Malmö. Foto: bröllopsfotograf Tove Lundquist. Mikrobröllop är ett fint alternativ om brudparen vill ha ett litet bröllop.

Vigsel i Rådhuset, Malmö. Bröllopsporträtt kan tas i någon av stadens vackra parker.

 

 

Borgerligt bröllop i Malmö kommun – vigsel i Rådhuset, ett så kallat Mikrobröllop!

Känner ni att ett traditionellt stort kyrkbröllop inte är er grej? Vill ni ha en intimare vigsel med bara de allra närmaste, ett så kallat Mikrobröllop? Ett bröllop behöver ju inte alltid innehålla det där stora, pampiga utan det lilla och enkla kan bli hur fint som helst. ♥ En kortare vigsel i Rådhuset eller exempelvis Margaretapaviljongen i Pildammsparken kan passa perfekt! Ta gärna del av informationen som Malmö Kommun lagt upp på sin hemsida när det gäller borgerliga vigslar i just Rådhuset, vilka vigselförrättare som går att boka i Malmö just nu finner ni här.

 

 

Boka mig som bröllopsfotograf i Malmö!

Nu går det även att boka mig som bröllopsfotograf under Mikrobröllop om ungefär 1 timme – dessa går att boka som tidigast 3 veckor före bröllopet om vigseln är på en lördag under högsäsong men jag fotograferar Mikrobröllop i Malmö samt övriga Skåne året om. Alla dagar i veckan passar för kärlek och bröllop! Under timmen tillsammans kommer vi dels att hinna med att föreviga er ceremoni och dels lägga tid på att ta porträttbilder på er två i närområdet samt lite gratulationer och brudskål tillsammans med era gäster. Vill ni att jag hänger med er i två alternativt tre timmar istället så fungerar det lika bra.

 

 

Ska ni ha en vigsel i Rådhuset i Malmö? Välkomna in att boka mig som er bröllopsfotograf till ert Mikrobröllop!

Brudskålen är ett härligt tillfälle att jubla och kramas med era nära och kära!

 

Hur går bokningen till?

Jag preliminärbokar ej brudpar utan så länge vi klickar och har gemensamma värderingar så är det first come, first served som gäller. Vill ni träffas före bokning? När ni bestämt er för att boka mig som er bröllopsfotograf skriver vi under ett avtal och sedan skickar jag en faktura på bokningsavgiften. Tilläggas bör att ert datum inte är helt säkrat förrän avtalet är påskrivet och bokningsavgiften betald. Mer information finner ni på min informationssida om bröllop! Det är viktigt att ni läser här på hemsidan för att kunna skapa en känsla av min approach och hur jag arbetar samt att ni känner att jag som person passar – in och lär känna mig här! Det finns även utvalda bilder på Instagram.

 

Vad ingår i priset för en kortare vigsel i Rådhuset?

I mina paket för Mikrobröllop i Malmö ingår högupplösta bilder, ett online galleri som är enkelt att dela samt ett bildspel. I galleriet finns möjlighet att köpa produkter för de som är intresserade – bland annat Fine Art printar och Album. Det går alltid att lägga till mer tid om en skulle känna att det behövs när schemat för dagen är satt.

DELA
Kommentarer
Skriv en kommentar
Meddelande