Ängavallen – bröllop på ekologisk gård i Skåne

Svartvitt porträtt på brudpar under ett ekobröllop på ekologiska gården Ängavallen i Skåne. Håruppsättning: Headon Stortorget.

Älskar när par snusar varandra på halsen – skapar både myskänsla och ofta många skratt! 

 

K och M är ett supermysigt par som träffades via match.com för ett par år sen och kärlek uppstod. Som personer är de omtänksamma, nyfikna – och äventyrliga! De har gjort flera resor ihop, bland annat ett par stycken till USA och Kanada och det var just i Kanada, efter en härlig dag på berget som frieriet skedde. Hur de spenderar en perfekt dag? Tillsammans på väg upp eller nerför en valfri bergstopp med kängor eller skidor under fötterna! När detta inlägg skrivs så har familjen fått tillökning. Stort grattis! ♥

Paret valde att ha ett avslappnat och klassiskt bröllop – den kyrkliga vigseln ägde rum i Södra Åkarps kyrka och bröllopsfesten på Ekogården Ängavallen som ligger utanför Vellinge i södra Skåne. Älskar höstbröllop – det är så fina färger i naturen! Det viktigaste när de anlitade mig var känslan i bilderna. Yääääh – me like!

Längst ned i inlägget finns i vanlig ordning leverantörerna länkade. Planerar ni ett lantligt och miljövänligt bröllop i Skåne är Ängavallen ett perfekt val!

 

Traditionell ceremoni i Södra Åkarps kyrka som ligger utanför Vellinge i Skåne.

Södra Åkarps kyrka, vacker och ståtlig ligger den bland de skånska åkrarna.

Löv på marken. Höstbröllop i Södra Åkarps kyrka, Vellinge. Foto: Tove Lundquist.

Traditionell ceremoni i Södra Åkarps kyrka som ligger utanför Vellinge i Skåne. Traditionell ceremoni i Södra Åkarps kyrka som ligger utanför Vellinge i Skåne.Traditionell ceremoni i Södra Åkarps kyrka som ligger utanför Vellinge i Skåne.Traditionell ceremoni i Södra Åkarps kyrka som ligger utanför Vellinge i Skåne.

Se på ljuset! Helt fantastiskt!

Traditionell ceremoni i Södra Åkarps kyrka som ligger utanför Vellinge i Skåne.Gula och orangea blomblad att kasta på brudpar efter bröllopet. Foto: Tove Lundquist.

Att kasta blomblad efter vigseln är ett bra alternativ till ris. Läs inlägget Miljövänliga alternativ till riskastning för att ta del av fler tips! 

Höstbröllop i Södra Åkarps kyrka, Vellinge. Foto: Tove Lundquist.Blommor på marken. Bröllop i Skåne.

K och M valde ett miljövänligt alternativ till riskastning – blomblad. 

Porträtt i färg under ett höstbröllop på Ängavallen i Skåne. Klänningen kommer från Wedding Store i Malmö. Foto: Tove Lundquist. Håruppsättning: Headon Stortorget.

Håruppsättningen gjordes hos Headon Stortorget.

Porträtt på gravid brud under ett ekobröllop på ekologiska gården Ängavallen i Skåne.

Den vackra brudklänningen inhandlades på Wedding Store som ligger på Bergsgatan i Malmö.

Svartvitt porträtt på brudpar under ett ekobröllop på ekologiska gården Ängavallen i Skåne.

Den vackra buketten gjordes av Algatans Blomsterhörna i Trelleborg. 

Svartvitt porträtt på brudpar under ett ekobröllop på ekologiska gården Ängavallen i Skåne. Håruppsättning: Headon Stortorget. Porträtt i färg på brudgummens detaljer under ett ekobröllop på Ängavallen i Skåne.

Brudgummens kläder kommer från Suitsupply i Stockholm.

Foto i färg på en brudklännings detaljer. Plats är ekogården Ängavallen i Skåne.

Jag skojar inte – detaljerna på brudklänningen var HELT FANTASTISKA! 

Porträtt på brudpar under ett ekobröllop på ekologiska gården Ängavallen i Skåne.

Jag tycker att det är så vackert med enkla pärlörhängen på bruden, alla snyggast är det i svartvitt. Så klart! ;)  

Bild i färg under ett höstbröllop på Ängavallen i Skåne. Klänningen kommer från Wedding Store i Malmö. Foto: Tove Lundquist.Svartvit bild på bil, hyrd till bröllop på Ängavallen i Skåne. Bröllop på ekogården Ängavallen utanför Vellinge i Skåne. Foto: Tove Lundquist.Skylt på ekogården Ängavallen, Vellinge. Foto: Tove Lundquist.Mingel och brudskål under ett bröllop på ekogården Ängavallen utanför Vellinge i Skåne. Foto: Tove Lundquist.Brudgums hand på gravid brud, höstbröllopet ägde rum på ekogården Ängavallen i Skåne. Foto: Tove Lundquist. Porträtt på brudpar under ett ekobröllop på ekologiska gården Ängavallen i Skåne. Florist är Algatans Blomsterhörna, Trelleborg.Svartvitt foto på vigselringar från David Butler i Malmö. Foto: Tove Lundquist.

Ringarna är inköpta hos David Butler i Malmö.

Bild i färg under ett höstbröllop på Ängavallen i Skåne. Klänningen kommer från Wedding Store i Malmö. Foto: Tove Lundquist.Foto på deltajer under ett bröllop på ekogården Ängavallen utanför Vellinge i Skåne. Foto: Tove Lundquist.Foto på deltajer under ett bröllop på ekogården Ängavallen utanför Vellinge i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Ekogården Ängavallen, Vellinge

Bröllopsmiddag på ekogården Ängavallen utanför Vellinge i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Ekogården Ängavallen utanför Vellinge stod för bröllopsfesten!

Bröllopsmiddag på ekogården Ängavallen utanför Vellinge i Skåne. Foto: Tove Lundquist.Bröllopsmiddag på ekogården Ängavallen utanför Vellinge i Skåne. Foto: Tove Lundquist.Foto på deltajer under ett bröllop på ekogården Ängavallen utanför Vellinge i Skåne. Foto: Tove Lundquist.Foto på deltajer under ett bröllop på ekogården Ängavallen utanför Vellinge i Skåne. Foto: Tove Lundquist. Foto på deltajer under ett bröllop på ekogården Ängavallen utanför Vellinge i Skåne. Foto: Tove Lundquist.Bild i färg under ett höstbröllop på Ängavallen i Skåne. Klänningen kommer från Wedding Store i Malmö. Foto: Tove Lundquist.Porträtt på brudpar under ett ekobröllop på ekologiska gården Ängavallen i Skåne.

Denna klänning alltså! Så snygg när K gick! 

Porträtt på brudpar under ett ekobröllop på ekologiska gården Ängavallen i Skåne.Porträtt på brudpar under ett ekobröllop på ekologiska gården Ängavallen i Skåne.

 

 

Leverantörer:

Vigselringar: David Butler, Malmö
Håruppsättning: Headon Stortorget, Malmö
Florist: Algatans Blomsterhörna, Trelleborg
Bröllopslokal: Ängavallen, Vellinge
Brud: Wedding Store, Malmö
Brudgum: Suitsupply, Stockholm

 

 

Ekogården Ängavallen, Vellinge

Ska ni gifta er i Vellinge eller övriga Skåne och är på jakt efter fotograf! Kika in på min portfolio och se om jag är fotografen för just er! Läs mer under bröllop!

 

 

DELA
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT