Bröllopsfotograf Lund

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

RISKASTNING

Det finns många miljövänliga alternativ till riskastningen som sker efter vigseln!

läs mer

Söker ni efter en bröllopsfotograf i Lund, Flädie, Bjärred eller Lomma området?

Välkomna! Jag arbetar som bröllopsfotograf i Lund med omnejd och bildstilen är fotojournalistisk och dokumentär med en stor portion känsla – älskar att fånga spontana och autentiska känsloyttringar! Bröllopsporträtten är naturliga, kärleksfulla och avslappnade men jag fotograferar även mer traditionella porträtt om ni önskar att ha till till exempel tackkort eller liknande. Fotograferar många personliga och kreativa bröllop, läs mer om hur jag jobbar under sidan bröllop.

Svartvitt foto från ett borgerligt utomhus bröllop i Botaniska Trädgården, Lund. Foto: Tove Lundquist.

Borgerlig ceremoni i Botaniska Trädgården, Lund anno 2014

Bröllopsporträtt i Brösarps Backar, brudpar hade gift sig i Haväng intill. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Portfolio

Vill ni boka mig som bröllopsfotograf Lund / Flädie Mat och Vingård med omnejd?

Bild i färg på brudpar som står under det ensamma trädet i Haväng under ett bröllop i Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist. Brudklänning från Asos, brudgummens kläder kommer från Tiger of Sweden.

WOHOOOOOO! Härligt!

Först och främst! Har ni tittat igenom min portfolio för att se om min bildstil passar er? Var skall ni gifta er? Är det kyrkligt, borgerligt? Inomhus eller utomhusbröllop? Har ni något tema? Jag är nyfiken på era tankar och funderingar!

Ni får gärna ge mig så mycket detaljer som möjligt när ni fyller i frågeformuläret under kontakt-sidan, det är superviktigt att vi känner att vi klickar. Lär känna mig lite mer genom svinga förbi sidan om mig. Har ni några frågor eller funderingar så finns jag nära tillhands på info(at)tovelundquist.se.

Har ni kommit heeeeelt fel och istället söker en familje- eller gravidfotograf kan ni boka mig för fotograferingar genom Familjefotograf Tove Lundquist.

Parfotografering inför bröllop, en så kallad Engagement session, på idylliska Gunnarsö, Oskarshamn som ligger i Småland. Fotograf är Tove Lundquist, verksam bröllopsfotograf i Oskarshamn och Småland.

Beltina & Hampus

oskarshamn

Engagement session

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Kika in på Cecilia och Hans samt Rebeccas och Eriks fotograferingar som utspelades sig dels i mulet väder och dels i strålande sol för att få en känsla över hur det kan se ut, fler kan ni se under taggen Engagement Sessions. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av Lund, Lomma, Flädie och Bjärred att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering.

Engagement sessions i Lund

Bröllopsmiddag under ett utomhusbröllop på Örum 119, Österlen i Skåne. Foto: Tove Lundquist.

Kika gärna in på...

01.

02.

03.

04.

Er bröllopsfotograf i Lund

- fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling

Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist.

recension

"Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om.

Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister."

se mer

– Nina & Andreas

Många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop här nere i Skåne så jag är van vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom exempelvis telefon/mail/Skype. Jag tar gärna en fika tillsammans om ni befinner er i närheten alternativt tar en kaffe och bröllopsprat via ovan nämnda kommunikationskanaler. Om ni skall ned till Skåne för att leta efter eller inspektera er bröllopslokal så kan vi passa på att ha er Engagement Session i samband med detta.

Vi bor inte i Skåne - hur går vi tillväga?

skicka en bokningsförfrågan

Följ mig på Instagram

En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.
Parfotografering inför bröllopet på Ystad Saltsjöbad, Skåne. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne

@tovelundquist

följ mig på instagram

@TOVE LUNDQUIST

Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .

Fotograf Tove Lundquist

Bröllopsfotograf Lund, bröllop på Flädie Vingård, Lomma och i Bjärred

- med fokus på genuina känslor och storytelling

Bröllopsfotograf Lund, bröllop på Flädie Vingård, Lomma och Bjärred