Söker ni efter en bröllopsfotograf i Lund, Flädie, Bjärred eller Lomma området?

– fotograf med fokus på närhet och närvaroRiskastning

Det finns många miljövänliga alternativ till riskastningen som sker efter vigseln!

Bröllop i Malmö, båda brudars brudklänningar kommer från Needle and Thread. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Malmö.

Välkomna! Jag arbetar som bröllopsfotograf i Lund med omnejd och bildstilen är fotojournalistisk och dokumentär med en stor portion känsla – älskar att fånga spontana och autentiska känsloyttringar! Bröllopsporträtten är naturliga, kärleksfulla och avslappnade men jag fotograferar även mer traditionella porträtt om ni önskar att ha till till exempel tackkort eller liknande. Fotograferar många personliga och kreativa bröllop, läs mer om hur jag jobbar under sidan bröllop.

Vill ni boka mig som bröllopsfotograf Lund / Flädie Mat och Vingård med omnejd?

WOHOOOOOO! Härligt!

Först och främst! Har ni tittat igenom min portfolio för att se om min bildstil passar er? Var skall ni gifta er? Är det kyrkligt, borgerligt? Inomhus eller utomhusbröllop? Har ni något tema? Jag är nyfiken på era tankar och funderingar!

Ni får gärna ge mig så mycket detaljer som möjligt när ni fyller i frågeformuläret under kontakt-sidan, det är superviktigt att vi känner att vi klickar. Lär känna mig lite mer genom svinga förbi sidan om mig. Har ni några frågor eller funderingar så finns jag nära tillhands på info(at)tovelundquist.se.

Har ni kommit heeeeelt fel och istället söker en familje- eller gravidfotograf kan ni boka mig för fotograferingar genom Familjefotograf Tove Lundquist.

Bröllop utomhus hos Flädie Mat och Vingård. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.

Exempel på bröllop


Engagement sessions i Lund

Det ingår alltid en parfotografering – en så kallad Engagement Session, när ni bokar mig och det här är ett av mina favoritmoment under vår resa tillsammans! Under fotograferingen kommer vi att lära känna varandra och ni kommer att se hur jag jobbar under bröllopsporträtten under er bröllopsdag och jag ger er även tips kring poser etcetera. Jag baserar den alltid på hur ni är som personer.

Kika in på Cecilia och Hans samt Rebeccas och Eriks fotograferingar som utspelades sig dels i mulet väder och dels i strålande sol för att få en känsla över hur det kan se ut, fler kan ni se under taggen Engagement Sessions. Många av mina brudpar älskar havet precis som jag, och det finns många fina platser i närheten av Lund, Lomma, Flädie och Bjärred att dels ta bröllopsporträtt under dagen samt dels ha vår parfotografering.

Exempel på Engagement sessions


Golden hour porträtt på brudpar under ett strandbröllop på Ystad Saltsjöbad i Skåne, brudparet var barfota. Brudklänning från bohemiska Abby Waits. Brudgummens kläder är Corneliani från Olséns Mode. Foto: Tove Lundquist.

“Tove är en genuin person med stark karaktär och med ett tydligt konstnärskap som brinner för det hon gör. Med sin sprudlande energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm med ”situationen”.

Vi hade förmånen att ha med Tove under en lång period av vår resa, då vi träffade Tove första gången lite mer än ett år innan vår bröllopsdag. Tove tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer under resans gång och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om.

Tove lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister.

Vi bor inte i Skåne men vill boka dig för ett bröllop i Lund!

Då många av mina brudpar bor annorstädes och har sina destinationsbröllop i Skåne har jag mångårig erfarenhet vid att all kommunikation kring bröllopet sker genom telefon/mail/videosamtal.

Ska ni åka ner hit för att kika på lokalerna? Om ni vill kan vi passa på att ta er Engagement Session i samband med detta.


Att driva mitt företag med miljö och hållbarhet som ledord har alltid varit ytterst viktigt för mig och jag har prioriterat de leverantörer som jag anser dels har ett bra miljötänk både företagsmässigt och privat och dels har en hög kvalité på sina produkter.

Bröllopsporträtt vid den ensamma tallen i Haväng, vigseln skedde precis intill. Elopement bröllop till Skåne. Bröllopsfotograf är Tove Lundquist.
En vacker bröllopbukett i ljuva toner av gult skapad av floristerna på Bara Blommor i Malmö. Brudklänningen kommer från ERDEM i London. Foto: Tove Lundquist som arbetar som bröllopsfotograf i Skåne.
Brudpar vid bröllop Norrvikens Trädgårdar, en bröllopslokal som ligger i Båstad. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf i Skåne.
Miljövänliga design och tryck inbjudningskort bröllop. Fler tips finner ni på hemsidan. Foto: Tove Lundquist, bröllopsfotograf Malmö. .
En parfotografering tillsammans med brudpar intill Norrvikens Trädgårdar, Båstad. Foto: Tove Lundquist som är bröllopsfotograf i Skåne.


Fotograf Tove Lundquist

Bröllop i Lund

Tove Lundquist – er bröllopsfotograf Lund, bröllop på Flädie Vingård, Lomma och i Bjärred. Fotograf med fokus på genuina känslor och storytelling